Siz kendinizi güzel , yakışıklı buluyor musunuz yoksa ben tatlıyım mı diyorsunuz. Çirkinim cevabınızı kabul etmiyorum 🤗
Veeeee kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
#HUWOMANİST

Özguvenim hep yüksek :) yani evet buluyorum kendimle barışık bir adamım. Tabı şu ölümlu dünyada dış kefen boş aslolan ruh güzelliği er ya da geç toprak olup gidicez.. puan olarak 10/8..1.89 boy esmer 92 kg kaslı fit bir adamım. . Yani müsade edinde verelim bu kadar puan ;)
:)
Bazen kendimi hiç beğenmiyorum.Çirkin hissetmiyorum ama beğenmiyorum da , ama çevremde ki insanların büyük çoğunluğu yakışıklısın diyor. Kimi kıza göre tatlı kimisine göre yakışıklıyım ( onların dediklerine bakarak söylüyorum ) Saçımı 2 numara ya vurdum. Bakalım nasıl olucam diye , 2 numara saçı bile herkes yakıştırdı. Sakalsız halim de iyidir. Ama fotoğraflar da berbat çıkıyorum. Tek sorunum bu
Öyle deme , şimdi ki kızlar profiline girip karar veriyor. Bak mesela benim yakın çevrem de birkaç erkek var. Gerçekte yan yana geldiğimizde kızların dikkatini ben çekiyorum. Onlardan çok daha iyi görüntüm var. Ama sanal da bu dediğim çocuklar efsane yakışıklı çıkıyor. Ben de maymun gibi çıkıyorum. Ama önemli olan gerçekte nasıl olduğumuz , en azından sanal da güzel olup gerçekte buluşunca ayrılan çiftler gibi olmayız
Cevap
13Cevap
kendimle barışığım yani tabi kendimi seviyorum güzel buluyorum ama aman aman en güzel benim havasında değilim yani
Güzelim de kendimi Adriana sanan mallardan da değilim ya da bariz kendinden güzel birini aşağı çekmeye uğraşanlardan da olmadım.
Ya salak salak sırf kendinden bir şeyler bulamadığı bir tip diye, yok bilmem Barbara Palvin güzel değil bence, yolda yürürken bile 10 kat güzelleri var falan diye kendi şahsi kıskançlık ve özgüvensizliklerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar.
Sağlığımız, kalbimiz, düşüncelerimiz güzel olsun yeter. :)
Hayır hissetmiyorum. Sadece sempatik bir yapım var. Oda çocuksu bir yapım olduğu için. ☺️
Teşekkür ederim ay gız. ☺️
Kendime göre kendimin güzelliği var
Realist biriyim ben :D en fazla 4 ederim :D
Yapma bea 4 de nee 😂
Realist olmak iyidir ya cidden gerçekten :D
Alçakgönüllü olarak düzeltelim 😹
Yani evet ya kendimi övemiyorum utanıyorum bu durumlarda :D
Ahaha güzel bir karakter
Teşekkür ederim! :)
🤗🤗🤗
Bulsakta değişen yok gören korkuyor garip
Ceket ilikleyeni gördü bu gözler bilmiyorum abartılı gelebilir ama ben olanı derim olmayanı demem doğrular kuralın yalancısı bilirsin.
Tipten kazanıyor muyuz kaybediyor muyuz kumar adeta ahshsh öyle yani
Evet gayet güzel hissediyorum
Hayır bulmuyorum çirkinim
Evet baya baya giderim var diye düşünüyorum
Biliyomusun şu an vücudum daha iyi fotoya göre ama foto atmıyorum çünkü o fotoyı bile fake sanıyolar şimdikini görseler çoğu kişi fotomu kullanır 😃
Evet bir ağda yapcam ağda yapınca spartacus gibi oluyom😃denedim bir kere
O kıl dönmesi yapıyo denedim bide hepsini dökmüyo 😃
3 4 sene önceydi iyi bir markaydı bidahada yapmadım zwten
Teşekkürler 🙈
Kendime yetecek kadar..
Evett
Kendime göre güzelim işte
Yok hayır🙄
Hayır hiç
Değilmi:)(
Hiç tamamen klavye suçu
Nasıl :)