Dar bir alına sahibim. Hemen hemen 4 parmağım sığıyor alnıma. Bebek saçım çok fazla. Ağdayla uğraşmak istemiyorum. O saçları dökmenin bir yolu var mı? Sürekli saçımı geriden toplarsam alnım genişler mi? Tek çare epilasyon mu ya?
Emin ol dar alın da o kadar güzel birşey değil :/ Alnımın tam tepesinin mesafesi iyi ama kaşımın kavisinin olduğu hizzalarda bebek saçlarım başlıyor. Bir de benim kaşlarım gür. Kaşımı almayı bir kerecik aksatsam dağınık duruyor :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neden kötü olsun allah vergisi uğraşma bence kendini olduğun gibi kabul et
Teşekkür ederim ☺️
🙏🙏
4 parmak diyorsun benim alnıma 3 parmak zor sığıyor 😂
Yaa 😂😂
Çok takılma bence 😃
Keşke alnım dar olsa, o kadar geniş ki iğrenç duruyor
Emin ol dar alın da o kadar güzel birşey değil :/ Alnımın tam tepesinin mesafesi iyi ama kaşımın kavisinin olduğu hizzalarda bebek saçlarım başlıyor. Bir de benim kaşlarım gür. Kaşımı almayı bir kerecik aksatsam dağınık duruyor :(
Evet o da bir sorun ama arkadaşım ağda ile alırdı, yine de çözümün var o yönden bak
Ben ne yapayım 😂 kocamannnn alnım var
Saç ektirebilirsiniz de daha zor ve masraflı o ya 😂😂
O da bir çirkin durur be 😂😂
Alıştım da hoşuma da gitmiyor, ne yapalım mecbur çekicez
Önce bir duş alıyorsun sıcak su daha iyi olur. düz bir duvar buluyorsun sonra Allah ne verdiyse vura vura genişliyor.
Ciddi ciddi okuyorum bende 😂
😂 😂
Bende de geniş alın var :d estetisyenlerle görüşebilirsin saç çizgisini geriye alabiliyorlar
Lazer epilasyonla yapıyorlar ama ondan da korkuyorum açıkçası hem göze yakın hemde direk beyinin üstüne yapılıyor sonucta
En kalıcı çözüm bu öbür türlü kessen falan yine çıkacak bence bir doktorla konuş çözüm yollarını
Ben sprey sıkıyorum bebek saçima
Geniş alın genelde zeka belirtisi kabul edilir
Belki hos duruyodur
Arkadaşlarım güzel durduğunu ve bana yakıştığını söyler. Ama ben yüzümü beğeniyorum ve dar alının gölge düşürdüğünü düşünüyorum :/