Koreliler tatlı da güzel değiller. Türk kızları daha kadınsı. Özellikle çoğu Türk kızı esmer diye Türk kızlarına bayılıyorum. Yabancılardan tek etkilendiğim latinler. Onlarda efsane yaa. Kadınlarda her şey var ksksksm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok tatlılar ya bide erkeklerini memnun etmek için herşeyi yapıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Koreliler tatlı da güzel değiller. Türk kızları daha kadınsı. Özellikle çoğu Türk kızı esmer diye Türk kızlarına bayılıyorum. Yabancılardan tek etkilendiğim latinler. Onlarda efsane yaa. Kadınlarda her şey var ksksksm
Çok tatlılar ya bide erkeklerini memnun etmek için herşeyi yapıyorlar
valla japon yenge kap hemen bebis yap sevelim😂😂
Bulsam kaçırmam ama sevgilim oldu Japon olmasada Koreli 😂😂
cinli bir kiz tatil icin gelmis bizim adamlardanbiri kizi kandirmis😂evlenmis kiz, diyo ben tatil icin geldim bidaha fidemedim😂😂
Ama sana bişey söylim hiç bir ülkenin kuzu türk kızlarının eline su dökemez cidden
yokya ama onlarin kizlarida cok tatli, ama😂valla erkek olsam alirdim ama kiz olunca japon koreli cinli erkekler pek cekici gelmiyo
Ufacık şeyleriyle gelmez tabi 😂😂
ama o kizlar nasil, oluyo cinli moreli japon, erkeklerden erkekler tipsiz. kizlar cok tatli😂😂
Sende yürüyon kızlara ha 😂😂
Asyalıların sadece bişeyi mantıksız oda videolara sansür koyması
hiç öyle bir düşüncem olmadı 😄
valla bitane koreli kiz gelse bembeyaz bebek. gibi😂bide bu kizlar yasindan genc gosteriyi cinli biri 40 yasindaydi,25 yasinds gozukuyidu😂
😁 anamda diyordu zaten git koreli getir
ama cocuk cok tatli olur😂😂
bilemicem artık 😄😄
Beyaz ten çekik göz ve narin candır
Asyali kdinlarin Cogu bakimsizzz
Dar oldukları için 😍
bence yuzleri guzel😂😂
Güzeller var.. ama sen birde vajinayı görsen :D 5 çocuk doğuran bile hala daracık
tovbe ben o kizlarin yuzunu ve ten renklerini begeniyorum😂
Çünkü onlar uzaylıya benziyor, o derece güzeller.
bende onlars benziyorum beni o kizlarin biraz kilolusu, olarak dusun😂😂anam. cinde japonyada korede 50 kilo ustunde insan yok
Beğenmiyorum