Güzellik & Bakım Herkes için bir güzellik formülü var! Senin cildinin ihtiyacı olan doğal formül hangisi? (Sayfa 5) Dermotek Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 7682 Herkes için bir güzellik formülü var! Senin cildinin ihtiyacı olan doğal formül hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 158 kişi beğendi
Amaçsızınbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Formüller çok çok güzel teşekkür ederim 💜 0 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Ya nemlendirici ve sıkılaştırıcı olmalı 0 0 Yorumla
SavageX Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl C vitamini ihtiyacım olan bir şey. Teşekkürler. 0 0 Yorumla
purplemor Takip Et Xper 3 Yaş: 42 , eic 79% +1 yıl d şıkkı en uygunu benim için 0 3 Yorumla Birbenvarbendenileri +1 yıl ::-)) şıklık görünüm ne kadarda önemli bayanlar için... eve kapandığımız bu gunlerde en çok satılan kozmetik ürünleri ilginç değil mi? Yorumla purplemor +1 yıl kadınlar onunla güzelleşiyor ne yapsınlar Yorumla Birbenvarbendenileri +1 yıl tam tersine yapay güzelikten hiç haz etmem. Belki bir seviyeye kadar hadi neyse. ama bazıları resmen kimyasal kokuyyor.. bir yağmur yağsa boya dökülüyor. Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Arap sabunu kullaniyorum ben 0 0 Yorumla
_-_TİRAMİSU_-_ Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Cildimin pamuksu halini dermotek e borcluyum. 0 0 Yorumla
Mmeksikalı Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 50% +1 yıl Cildim gayet güzel, kullanmıyorum o yüzden 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. B dedim............ . ... 0 0 Yorumla
KimkibuHanım4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Deneyeceğim ekran görüntüsünü aldım 🙋♀️💜 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düzenli traş etmek ve arko krem.cut. 0 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Sitresten uzak durmak ve en az 2 litre su icmek 0 0 Yorumla
karanlık01 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 49% +1 yıl Doğallık ve hayatta sitresten uzakkalmak 0 0 Yorumla
MiSonrisa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Sorunlu ciltler için güzel bilgiler 😅🙏🏻 0 0 Yorumla
poryazkayarel Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Öyle bir formülüm var ki akıllara zarar 0 0 Yorumla
neyapicam_2 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl benim için en önemli neden olduğu için 0 0 Yorumla
iromovski1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl 23 yaşında az ürün çok güzellik taraftarıyım 0 0 Yorumla
KıvırcıkMarul__ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kimyasallardan uzak dogal urunleri tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Sdfdsdf4 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl D seçeneği, son kararım... 0 1 Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl ... Yorumla
Zarurihayat Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Cildin kuru olmasını sağlamak için limon 0 0 Yorumla
Asisyankarrrrr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Bu secenege kendimi yakin hissettim 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. Keşke matlaştıran bişey olsa. 0 0 Yorumla
Bensanaartıknediyim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl İçim daha eahat oluyor ihtiyacım olan o galiba 0 0 Yorumla
Kocakmek Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Pruzsuz temiz yumuşak olmasını sağlayan bir formül 0 0 Yorumla
AROMATERAPİ Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 57% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. Yumuşak bir cilt her zaman idealdir. 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Suraya yorum yazayimda birdaha onume cikmasin😀 0 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Her türlü güzelim hiç bir şeye ihtiyacım yok :D :D 0 0 Yorumla
Koronavenetta Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Buzla masaj yapıyorum cildime hergün 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cildimin yeteri olan nemi alsın yeter. 0 0 Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Lekeleri yok edecek bir formüle ihtiyacım var 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 861 cevap paylaştı. Kesinlikle sonuncu dediginiz uygulansa iyi olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Formüller çok çok güzel teşekkür ederim 💜
Ya nemlendirici ve sıkılaştırıcı olmalı
C vitamini ihtiyacım olan bir şey. Teşekkürler.
Türk kahvesi ☺️ düzenli su içmek
d şıkkı en uygunu benim için
::-)) şıklık görünüm ne kadarda önemli bayanlar için... eve kapandığımız bu gunlerde en çok satılan kozmetik ürünleri ilginç değil mi?
kadınlar onunla güzelleşiyor ne yapsınlar
tam tersine yapay güzelikten hiç haz etmem. Belki bir seviyeye kadar hadi neyse. ama bazıları resmen kimyasal kokuyyor.. bir yağmur yağsa boya dökülüyor.
Pürüsüzlük lazım biraz :D
Arap sabunu kullaniyorum ben
Cildimin pamuksu halini dermotek e borcluyum.
önce saşlık sonra güzellik
Hic kullanmadim gerek yoj
Cildim gayet güzel, kullanmıyorum o yüzden
Kesinlikle denemek isterim ❣️
B dedim...
...
...
...
. ...
Saglikli olmali dogal olsun.
İi olduğu içinmi demeli bilemedim
Deneyeceğim ekran görüntüsünü aldım 🙋♀️💜