Güzellik & Bakım Herkes için bir güzellik formülü var! Senin cildinin ihtiyacı olan doğal formül hangisi? (Sayfa 6) Dermotek Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 7682 Herkes için bir güzellik formülü var! Senin cildinin ihtiyacı olan doğal formül hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 158 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hepsi diyorum başka da bir şey demiyorum 🤭 0 0 Yorumla
Clutteredd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Nemlendiriciye ihtiyaç duyuyor cildim 0 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Arındırıcı şeylere ihtiyacım var sanırım. 0 0 Yorumla
synbrk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Sadece su biz kadınlar kadar hassas değiliz 0 0 Yorumla
mertkaan07 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Emeğine sağlık güzel. Olmuş teşşekkürler 0 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 385 cevap paylaştı. Sabahları yüzümü soğuk suyla yıkamak formül bu. 0 0 Yorumla
Disturbia13 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Böyle bir dokunuş olduğuna sadece kadınlar inanır 0 0 Yorumla
YaşarTahsinim Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Kusursuz güzellik doğallık ve saflıkta saklı 😊😉 0 0 Yorumla
KüçükGeneral Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 376 cevap paylaştı. Gerek yok kullanmam böyle şeyler 😂 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. en iyi cild dogal cilt😗😗😗😗😗 0 0 Yorumla
Gamzelicocuk93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Mecbur kaldım sürekli gözümün onune geliyor 0 0 Yorumla
cerennnnylmz Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 486 cevap paylaştı. Guzel deniyelim bakalım nasilmis 0 0 Yorumla
MuhammedAli76 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Seçmediğim şıklardaki önermeleri bilseydik keşke. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim cildim normal bakıma gerek yok. 0 0 Yorumla
adıdeniz3404 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl günes diyebilirmiyiz bence günes en, dogal cozum 0 0 Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu formül tam benlik cildime çok iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Cildim kuru ve bu kuruluğu giderek formül 0 0 Yorumla
wastedtimess Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Hassas ve kızaran cildime formül 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Formüle ihtiyacın yok cildimle aram iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Umarım deneme fırsatı bulurum
Hepsi diyorum başka da bir şey demiyorum 🤭
semaverde çay odun atesinde
Nemlendiriciye ihtiyaç duyuyor cildim
Cildim iyi ya hepsi güzel
Arındırıcı şeylere ihtiyacım var sanırım.
Sadece su biz kadınlar kadar hassas değiliz
Değişiyor.
Güzel paylaşım olmuş
Ruh halime göre değişiyor
Emeğine sağlık güzel. Olmuş teşşekkürler
Kil çok güzel oluyo tavsiye ederim
İçimdem öyle geldi dermişim
Sadece su içmenin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Eyvallah. Denemeye değer.
Sabahları yüzümü soğuk suyla yıkamak formül bu.
Teşekkür ederim güzel bilgi
Doğal mat tabiki, kil gibi..
şu koronayada bir el atıp formül bulsanız
Böyle bir dokunuş olduğuna sadece kadınlar inanır
Kusursuz güzellik doğallık ve saflıkta saklı 😊😉
Pürüzsüz ve ışıltılı olması
B seçeneği bana en uygun olan...
Gerek yok kullanmam böyle şeyler 😂
Cilt kremi kullanıyorum..
cildimi ışıltılı tutan formül
en iyi cild dogal cilt😗😗😗😗😗
Mecbur kaldım sürekli gözümün onune geliyor
Gözenekleri sıkılaştırıcı
Guzel deniyelim bakalım nasilmis
Hmm kuşburnu yagiymis ilginç😂
Temizlik ve nemlendirici olmazsa olmazimdir
harika bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık
guzeller gorseller begendim evet
Cildim biraz kuru olduğu için nemlendirici
Stresten uzak olmam yeterli. 😂
Olamaz sanırım ya bilemedim şimdi 🤔
Bol bol nemlendirmek her zaman iyi gelir.
Seçmediğim şıklardaki önermeleri bilseydik keşke.
Salatalık sütü salatalık kremi
Gerek yok böyle şeylere erkek dedin sade olur.
Nemlendiriciler olmazsa olmazimmmm
Benim cildim normal bakıma gerek yok.
dermotek marula yağı mı O. o
günes diyebilirmiyiz bence günes en, dogal cozum
Cebimde bulunsun lazım olur
Pürüzsüzlük benim için her zaman ilk sırada
Cild için mükemmel tam benlik
Benim güzellik formülüm yok
#Hükümdar
Çünkü cildim kuruyor. buda beni yoruyor
Bu formül tam benlik cildime çok iyi geliyor.
Cildim kuru ve bu kuruluğu giderek formül
Hassas ve kızaran cildime formül
Formüle ihtiyacın yok cildimle aram iyi
Yaş maya maskesi cilde çok iyi geliyor
Su la, yıkıyor havlu ile kuruluyorum.
Cıl ve guzelgorun mek guzeldır
En güzeli bepantol müydü neydi
Oldukca guzel bir ürun gayet memnunu
Nemlendırmek. B şıkkını secıyorum
Sağlıklı prüzsüz bir cilt