Güzellik & Bakım Herkes için bir güzellik formülü var! Senin cildinin ihtiyacı olan doğal formül hangisi? (Sayfa 4) Dermotek Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 7682 Herkes için bir güzellik formülü var! Senin cildinin ihtiyacı olan doğal formül hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 158 kişi beğendi
Kubraelifemin06 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sivil cem ve sivilce izim çok evliyim hala geçmedi 22 yasindayim 0 0 Yorumla
mahmuttla4 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl mutlu olmak ve gülmek diyebilirim bunun yanında bol su içmek önemli 0 0 Yorumla
Cyknt Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Leke ve ton eşitsizliği olunca kuruymuş hassasmış hiç önemli değil. 0 0 Yorumla
thegoddessofloveee Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Cildimin daha yumuşak pürüzsüz ve ışıl ışıl olmasına katkı sağlayan formül😍💞😍🥂🧡🍯 0 0 Yorumla
daoming Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen 0 0 Yorumla
eobard_thawne Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl ben böyle düşünüyorum bence daha dolgun ve doğal gözükmesi önemli 0 0 Yorumla
Koranakız Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül 0 0 Yorumla
natrixxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl cildimi aydinlatan ayni zamanda guzel kokulu bir urun olmali 0 0 Yorumla
Sonsuz_okyanus Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Cilt doğal olarak en hassas noktamız bunun için bakım şart 0 0 Yorumla
gzlyhema Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ben tüm ilaçları bıraktım beyaz sabunla yıkıyorum çok iyi 0 0 Yorumla
BaharPamirra Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her zaman canlı taze görünen bir cilt , makyajlı ciltten daha güzeldir. 0 0 Yorumla
ruhsuzdelii Takip Et Xper 2 Yaş: 106 +1 yıl Cildimi nemlendirirken temizleyecek ürünlere ihtiyacım var💕 0 0 Yorumla
osmaanbey Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Çok memnunum kızlar daha iyi bilecektir. 0 0 Yorumla
ahmetcnkoc Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Cilt hassas olduktan sonra istediğin kadar güzelleştir yine sonuç hüsran... 0 0 Yorumla
Selinderinal Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Cevap soruda saklı çünkü 😂 direk c vitamini kaynakli 0 0 Yorumla
Furkan42HG Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Adnan Oktar gibi parlamak istiyorum. Kızlar öyle erkeklere hasta çünkü. 0 0 Yorumla
Miragicik Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bir benmiyim ya saçlarımın çok yumuşak olmasını istemeyen.. kıvırcık yapınca tutmuyo 0 0 Yorumla
ŞiiRiiNee__ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Cildimin pürüzsüz ve ışıltılı olmasına katkı sağlayan bir formüle ihtiyacım var benim 🌺 0 0 Yorumla
İsimsiizRehber Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıl ışıl olmasına katkı sağlayan bir formül 🌺💖 0 0 Yorumla
260898 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Nemli olsun gerisi muhim degil. Cilt icin en onemli sey nemdir 0 0 Yorumla
bilemedimgi Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Cildim aşırı hassas ve kuru o yüzden sürekli nemlendirmem ve bakım yapmam lazım 0 0 Yorumla
Hakanby198 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Cildime iyi geliyor. Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt oluşturuyor. 0 0 Yorumla
Chandrelle Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl hepsi deme imkanım olsa keşke ama cildimin pürüszüz ve yumuşak olması her şeye değiyor 0 0 Yorumla
bilinbakalalımkimim Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen bir formül. 0 0 Yorumla
İamhater Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yanaklarım kuru ve biraz sarkmalar var, zayıfladım çünkü. İhtiyacım olan tam olarak bu. 0 0 Yorumla
The_OxYSaS Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yanaklarımı yumuşacık yapan bir formül ssjdgsjsdjgghsa 0 0 Yorumla
Moongirrrl Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Aslında hepsini yapıyorum çok iyi geliyo cildime ihtiyacımız var sonuçta 0 0 Yorumla
Busealemdar Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl valla ben çok dikkat etmiyorum kendime :D yani hatta direk doğalım diyebilirim 0 0 Yorumla
Sdfdf4 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl D diyorum cildin yapısını güçlendirmek. Son kararım... 0 0 Yorumla
yağızda Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Aleovera bitlisi özlü kremler yüzde yumuşaklık ve gençleşme saglar 0 0 Yorumla
Savasdqn34000 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl En iyisi bu fazla özenmek ise iyi değil tabi biraz kuru olmak daha iyidir 0 0 Yorumla
Bpavilion Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Lekeler can sıkıcı bundan kurtaran birşey olması iyi olur. 0 0 Yorumla
kitkitnoir Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl onemli olan leke ve cukurlardan kurtulmak bence gerisi zaten isildar 0 0 Yorumla
edebi1erkek Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıl ışıl olmasına katkı sağlayan bir formül ❤️ 0 0 Yorumla
Bünyaman Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Boşverin zaten yaşlanınca otomatik olarak çirkin olacaksın 0 1 Yorumla Bünyaman +1 yıl What your instegram Yorumla
asihatuun_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Demek ki benim cildimin ihtiyacı olan Dermotek Laboratories ürünü 🤷 Öğrenmiş oldum sayenizde 🙂 0 0 Yorumla
emiinsubasi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Aslında benimki hepsi gerekli olan şey yani cildim için 0 0 Yorumla
Nazli070332 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Cilt önemli çünkü güzelliği çıkaran ön plana ciltdir 0 0 Yorumla
GüloKsk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Nem dengesi yerinde oldığu zaman her şey yolunda oluyor 🙏🏻 0 0 Yorumla
bepatiently Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl cildim kuru çünkü yani neden olabilir allah aşkına :D 0 0 Yorumla
RealMichaelScofield Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Bu bilgiler çok işime yaradı. teşekkürler 😎 1 0 Yorumla
Gasdfg Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Cildimin ışıl ışıl görünmesini saglayan bir formul 1 0 Yorumla
kararsizkadininbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Cildim karantina döneminde özellikle berbat.. 1 1 Yorumla Çoksıkıldım54 +1 yıl Lazer yok tuyler felan oyy oyy Yorumla
BirtakımReklamişleri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Cildim lekesiz ama çok fazla yağlanıyor 1 0 Yorumla
Melis93_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl C dedim bence olmuş bu teşekkür ederim çok iyi 0 0 Yorumla
Sonmezadasu001 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Düzenli nemlendiririm ve bakımını ihmal etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Sivil cem ve sivilce izim çok evliyim hala geçmedi 22 yasindayim
mutlu olmak ve gülmek diyebilirim bunun yanında bol su içmek önemli
Leke ve ton eşitsizliği olunca kuruymuş hassasmış hiç önemli değil.
Cildimin daha yumuşak pürüzsüz ve ışıl ışıl olmasına katkı sağlayan formül😍💞😍🥂🧡🍯
İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen
ben böyle düşünüyorum bence daha dolgun ve doğal gözükmesi önemli
Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül
cildimi aydinlatan ayni zamanda guzel kokulu bir urun olmali
Cilt doğal olarak en hassas noktamız bunun için bakım şart
Ben tüm ilaçları bıraktım beyaz sabunla yıkıyorum çok iyi
Her zaman canlı taze görünen bir cilt , makyajlı ciltten daha güzeldir.
Cildimi nemlendirirken temizleyecek ürünlere ihtiyacım var💕
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Çok memnunum kızlar daha iyi bilecektir.
Cilt hassas olduktan sonra istediğin kadar güzelleştir yine sonuç hüsran...
Cevap soruda saklı çünkü 😂 direk c vitamini kaynakli
Adnan Oktar gibi parlamak istiyorum. Kızlar öyle erkeklere hasta çünkü.
bir benmiyim ya saçlarımın çok yumuşak olmasını istemeyen.. kıvırcık yapınca tutmuyo
Cildimin pürüzsüz ve ışıltılı olmasına katkı sağlayan bir formüle ihtiyacım var benim 🌺
Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıl ışıl olmasına katkı sağlayan bir formül 🌺💖
Nemli olsun gerisi muhim degil. Cilt icin en onemli sey nemdir
Cildim aşırı hassas ve kuru o yüzden sürekli nemlendirmem ve bakım yapmam lazım
Cildime iyi geliyor. Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt oluşturuyor.
hepsi deme imkanım olsa keşke ama cildimin pürüszüz ve yumuşak olması her şeye değiyor
İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen bir formül.
Yanaklarım kuru ve biraz sarkmalar var, zayıfladım çünkü. İhtiyacım olan tam olarak bu.
Yanaklarımı yumuşacık yapan bir formül ssjdgsjsdjgghsa
Aslında hepsini yapıyorum çok iyi geliyo cildime ihtiyacımız var sonuçta
valla ben çok dikkat etmiyorum kendime :D yani hatta direk doğalım diyebilirim
D diyorum cildin yapısını güçlendirmek. Son kararım...
Aleovera bitlisi özlü kremler yüzde yumuşaklık ve gençleşme saglar
En iyisi bu fazla özenmek ise iyi değil tabi biraz kuru olmak daha iyidir
Lekeler can sıkıcı bundan kurtaran birşey olması iyi olur.
onemli olan leke ve cukurlardan kurtulmak bence gerisi zaten isildar
Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıl ışıl olmasına katkı sağlayan bir formül ❤️
Boşverin zaten yaşlanınca otomatik olarak çirkin olacaksın
What your instegram
Demek ki benim cildimin ihtiyacı olan Dermotek Laboratories ürünü 🤷 Öğrenmiş oldum sayenizde 🙂
Aslında benimki hepsi gerekli olan şey yani cildim
için
Cilt önemli çünkü güzelliği çıkaran ön plana ciltdir
Nem dengesi yerinde oldığu zaman her şey yolunda oluyor 🙏🏻
cildim kuru çünkü yani neden olabilir allah aşkına :D
Bu bilgiler çok işime yaradı. teşekkürler 😎
Cildim çok alerjik benim pffff
Cildimin ışıl ışıl görünmesini saglayan bir formul
Cildim karantina döneminde özellikle berbat..
Lazer yok tuyler felan oyy oyy
Güneşe ihtiyacım vaarrrr 😣
Cildim lekesiz ama çok fazla yağlanıyor
Temizlik sonrası krem efsane
Sabahları yüzümü yıkıyorum
Cildimi sürekli temizlerim
C dedim bence olmuş bu teşekkür ederim çok iyi
Oldukça pahalı serumların fiyatları.
Öyle daha iyi hissediyorum
Benim doğal ya gerekmiyor
Dermotek iyi ki varsın 👊
Cildim güzel makyaj yapıyorum.