Güzellik & Bakım Herkes için bir güzellik formülü var! Senin cildinin ihtiyacı olan doğal formül hangisi? (Sayfa 3) Dermotek Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 7682 Herkes için bir güzellik formülü var! Senin cildinin ihtiyacı olan doğal formül hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 158 kişi beğendi
Güllkubra Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Nemli bir cilt ne yaglanir ne kurur dokulur ve istenilen guzellikte olmaya devam eder 0 0 Yorumla
Halns Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Cilt güzelliğime gölge düşüren cilt tonu eşitsizliklerini, lekeleri ve izleri azaltmayı kolaylaştıran bir formül 1 0 Yorumla
Tubaaa5 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Işıltılı ve pürüzsüz cilt herkesin istediği bir cilttt bu yüzden cildimize bakıyoruz demi kızlar shsjsns 1 0 Yorumla
pişmanbaykuş Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle cilt güzelliğime gölge düşüren cilt tonu eşitsizliklerini, lekeleri ve izleri azaltmayı kolaylaştıran bir formül ❤ lekeler 💣🔪 1 0 Yorumla
gulaaydnn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Cilt güzelliğime gölge düşüren cilt tonu eşitsizliklerini, lekeleri ve izleri azaltmayı kolaylaştıran bir formül👍👍👍 0 0 Yorumla
samettr071 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hiçbirine gerek yok arada bir sabunla yıkıyom tamam işte 😀😀 0 0 Yorumla
Gursel6060 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Cildime hiçbir şey sürmuyorum sonuçta kimyasal hepsi 0 0 Yorumla
yas0016 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Orjinallik severim yni majyaj da iyi ama yapmio erkekler kizlae yaopar 0 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cildimin dogal formülü traş köpüğü traş bıcağı traş kolonyası 😂 0 1 Yorumla hasanhceylan +1 yıl No thans. Yorumla
asilkurt49 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı olmasına katkı sağlayan bir formül 0 0 Yorumla
Cemm34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Hiç böyle yapmamıştıl bir de bunları denemek çok güzel bilgiler teşekkürler emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Litaiandlitaiizeus Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Cildimin yapısını güçlendirmeye ve cilt hassasiyetimi yatıştırmaya yardımcı bir formül 💜 0 0 Yorumla
Ahhşuerkekler Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül 0 0 Yorumla
trainerchess Takip Et Bilge Yaş: 43 +1 yıl Bana komple yüz nakli lazımTercihen kıvanç tatlıtuğ 0 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 637 cevap paylaştı. Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı olmasına katkı sağlayan bir formül 0 0 Yorumla
pikachuoğlan Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Pürüzsüz ve parlak olması önemli bol bolda su içmek gerek 0 0 Yorumla
Gunvg Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Cildimi pürüzsüzleştiren ürünleri daha çok seviyorum çünkü üzerine başka bir ürün uyguladığımda aşırı güzel görünüyor 0 0 Yorumla
MiihriimahSultan Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen bir formül. Belki Dermotek ihtiyacım olan nemi cildime verir 🌺 0 0 Yorumla
Linçgeldi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Geçtiğimix yazdan beri sivilce izleri için ilaç kullanıyorum hala izlerim tamamıyla geçmedi benim gibi bunu yaşayan var mı? ( kızım) 0 0 Yorumla
Nobodyintheworld Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Cilt sağlığını desteklemek için tasarlanmış Dermotek Laboratories Hyaluronik Asit Serumu cildini canlandırmaya yardımcı oluyor 0 0 Yorumla
Gravity47 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Seni, cildinin ihtiyacı olan doğal formül ile tanıştıralım: Dermotek Laboratories %15 C Vitamini Serum! 🍊 0 0 Yorumla
kalbikırılmışkız Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Cilt güzelliğime gölge düşüren cilt tonu eşitsizliklerini, lekeleri ve izleri azaltmayı kolaylaştıran bir formül 0 0 Yorumla
İbrahim1614 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Doğal güzelliği korumamın tek bir sebebi var bol bol su içmek sabah öğlen akşam özel bir sabun ile yüzümü yıkamak 0 0 Yorumla
Fermankaya34 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bence b diyorum ben Cildimin yapısını güçlendirmeye ve cilt hassasiyetimi yatıştırmaya yardımcı bir formül' İşte bu tam benlik 0 0 Yorumla
Selinay21_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Çünkü yüzümün daha sıkı durmasını isterdim. Gülünce gözlerimin kenarı kırışıyor ve genelde hep soyuluyor 0 0 Yorumla
Anonym38_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl benim cildimde akne var ve siyah noktalar cok kotuyum 😣 1 5 Yorumla dixsvassr +1 yıl Dermatoloğa gittin mi? Yorumla Anonym38_ +1 yıl evet dedikleri herseyi denedim gecmiyo Yorumla dixsvassr +1 yıl Naturally serein adlı kanalın genç ciltler hakkındaki videosunu da izleyebilirsin. :) Yorumla 2 yorumu gör Anonym38_ +1 yıl cok tesekkur ediyorum onerileriniz icin ☺️☺️☺️ Yorumla Yılansefa +1 yıl Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim madam 😊 Yorumla
vişnelivotkaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Düzenli kullanıp biraz sabırlı davrandığınız zaman mükemmel etkilerini görmemek mümkün değil 🌸 1 0 Yorumla
Xdxdxdxdxdxda Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çünkü sivilceli bir cilt yeribe pürüzsüz bir cildi tercih ederim :). 1 0 Yorumla
Ou3_fiucâu-qâhu3 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Bu güzel anket için teşekkürler. Eminim ki bilgiler faydalı olacaktır. 1 0 Yorumla
Kalbingözyaşları Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Çünkü cilt önemli, cildimi aydıntırsam güneş gibi parlarım 1 0 Yorumla
Melek9494 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Karantina da kaldigimiz sure boyunca bakimli olmak ve doğru ürünü bulmak cok onemli 1 0 Yorumla
TikiSaşağınaDenkAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Güzeeeel bir özsu olacak böyle ağzıma yüzüme süreceğim 0 0 Yorumla
SuuMisali Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Cildimin yumuşak ve parlak olmasını sağlayan bir formül 💐 0 0 Yorumla
Erolsit Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül 0 0 Yorumla
Sarıbelaxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yumurta ve bal ile mükemmel cilde sahip olabilirsiniz hafta da 2 3 defa 0 0 Yorumla
xxxgirlzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Cildimim yapısı oldukça iyi makyaj yapmıyorum gerekte yok bence fazla makyajı yapay buluyorum 0 0 Yorumla
Ekremtugce Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl cildimi yumuşatırken aynı zamanda sıkılaştığını hissediyorum 0 0 Yorumla
Myhardlife Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Doğal güneş ışınları doğal el yapımı zeytin yağlı sabun 0 0 Yorumla
Kezosavaro Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül 0 0 Yorumla
Berimez Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Daha iyi bir görünüme sahip bir cilt herkesin hayalidir. Lekesiz, pürüzsüz... 0 0 Yorumla
benseher Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cildimin daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayan formül ❤ 0 0 Yorumla
meraklıçaylak Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl ben yüzümün her yerinin aynı tonda olmasını istiyorum ama maalesef asla olmadı bu zamana kadar 0 0 Yorumla
Larıissa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Cildimin yapısını güçlendirmeye ve cilt hassasiyetimi yatıştırmaya yardımcı bir formül 0 0 Yorumla
Ehlimans Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül 0 0 Yorumla
Senanur27_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çünkü kuru ciltler hem renksiz görünüyor hemde cansız 0 0 Yorumla
defneeeekaya Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cildi hassas olanlar ve beyaz tenli olanlar için harika bir ürün. 0 0 Yorumla
Kıvanç26 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen bir formül 0 0 Yorumla
Yosun12 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cildi güzel olan birinin tek sorunu lekeleri falandır diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Elifcan225 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Gül suyuyla her fırsatta pamukla sürüyorum yumuşacık oluyor 0 0 Yorumla
Asdfgasdfgasdfgg Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül 0 0 Yorumla
fahriozdiler Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl cilt bakımı yapmıyorum valla ama kardeşim baya hastasıdır bu işlerin shdfgsd 0 0 Yorumla
batuuu33 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Herkes bakimli olmayi hakkeder ve ben bakim ilk rafta tutarim 0 0 Yorumla
Çankpogu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sigara içmeyip, düzenli temiz su ile yüzünü yıkayan herkesin yüzü güzeldir 0 0 Yorumla
dertlicici_kız Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Henüz gencim ama nişanlım hep yanaklarımu falan skkıştırıyor ileride kesin kırışıcam 0 0 Yorumla
Eylül0606 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Dermotek Laboratories Laktik Asit Serumu cildim icin 0 0 Yorumla
1lndigoğuz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Açıkçası doğal formüller ve kozmetiklerle ilgileniyorum 0 0 Yorumla
bro48 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Vücudunun yağlı olmasından rahatsız olan bir tek ben miyim? 0 0 Yorumla
Lil_ebu Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Düzenli ılık duş ve dengeli beslenme. Vitamin ve kafein. 0 0 Yorumla
deepemotionworldss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Nemlendirici, Pelling Maske ve arada gül suyu benim yaptıklarım. 0 0 Yorumla
DragonLore_ Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Cilt rengini eşitleyecek ve daha aydınlık gösterecek bir formül. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Nemli bir cilt ne yaglanir ne kurur dokulur ve istenilen guzellikte olmaya devam eder
Cilt güzelliğime gölge düşüren cilt tonu eşitsizliklerini, lekeleri ve izleri azaltmayı kolaylaştıran bir formül
Işıltılı ve pürüzsüz cilt herkesin istediği bir cilttt bu yüzden cildimize bakıyoruz demi kızlar shsjsns
Kesinlikle cilt güzelliğime gölge düşüren cilt tonu eşitsizliklerini, lekeleri ve izleri azaltmayı kolaylaştıran bir formül ❤ lekeler 💣🔪
Cilt güzelliğime gölge düşüren cilt tonu eşitsizliklerini, lekeleri ve izleri azaltmayı kolaylaştıran bir formül👍👍👍
Hiçbirine gerek yok arada bir sabunla yıkıyom tamam işte 😀😀
Cildime hiçbir şey sürmuyorum sonuçta kimyasal hepsi
Orjinallik severim yni majyaj da iyi ama yapmio erkekler kizlae yaopar
Cildimin dogal formülü traş köpüğü traş bıcağı traş kolonyası 😂
No thans.
Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı olmasına katkı sağlayan bir formül
Hiç böyle yapmamıştıl bir de bunları denemek çok güzel bilgiler teşekkürler emeğinize sağlık
Cildimin yapısını güçlendirmeye ve cilt hassasiyetimi yatıştırmaya yardımcı bir formül 💜
Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül
Bana komple yüz nakli lazım
Tercihen kıvanç tatlıtuğ
Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı olmasına katkı sağlayan bir formül
Pürüzsüz ve parlak olması önemli bol bolda su içmek gerek
Cildimi pürüzsüzleştiren ürünleri daha çok seviyorum çünkü üzerine başka bir ürün uyguladığımda aşırı güzel görünüyor
İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen bir formül. Belki Dermotek ihtiyacım olan nemi cildime verir 🌺
Geçtiğimix yazdan beri sivilce izleri için ilaç kullanıyorum hala izlerim tamamıyla geçmedi benim gibi bunu yaşayan var mı? ( kızım)
Cilt sağlığını desteklemek için tasarlanmış Dermotek Laboratories Hyaluronik Asit Serumu cildini canlandırmaya yardımcı oluyor
Seni, cildinin ihtiyacı olan doğal formül ile tanıştıralım: Dermotek Laboratories %15 C Vitamini Serum! 🍊
Cilt güzelliğime gölge düşüren cilt tonu eşitsizliklerini, lekeleri ve izleri azaltmayı kolaylaştıran bir formül
Doğal güzelliği korumamın tek bir sebebi var bol bol su içmek sabah öğlen akşam özel bir sabun ile yüzümü yıkamak
Bence b diyorum ben Cildimin yapısını güçlendirmeye ve cilt hassasiyetimi yatıştırmaya yardımcı bir formül' İşte bu tam benlik
Çünkü yüzümün daha sıkı durmasını isterdim. Gülünce gözlerimin kenarı kırışıyor ve genelde hep soyuluyor
benim cildimde akne var ve siyah noktalar cok kotuyum 😣
Dermatoloğa gittin mi?
evet dedikleri herseyi denedim gecmiyo
Naturally serein adlı kanalın genç ciltler hakkındaki videosunu da izleyebilirsin. :)
cok tesekkur ediyorum onerileriniz icin ☺️☺️☺️
Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim madam 😊
Düzenli kullanıp biraz sabırlı davrandığınız zaman mükemmel etkilerini görmemek mümkün değil 🌸
Çünkü sivilceli bir cilt yeribe pürüzsüz bir cildi tercih ederim :).
Bu güzel anket için teşekkürler. Eminim ki bilgiler faydalı olacaktır.
Çünkü cilt önemli, cildimi aydıntırsam güneş gibi parlarım
Karantina da kaldigimiz sure boyunca bakimli olmak ve doğru ürünü bulmak cok onemli
Güzeeeel bir özsu olacak böyle ağzıma yüzüme süreceğim
Cildimin yumuşak ve parlak olmasını sağlayan bir formül 💐
Yumurta ve bal ile mükemmel cilde sahip olabilirsiniz hafta da 2 3 defa
Cildimim yapısı oldukça iyi makyaj yapmıyorum gerekte yok bence fazla makyajı yapay buluyorum
cildimi yumuşatırken aynı zamanda sıkılaştığını hissediyorum
Doğal güneş ışınları doğal el yapımı zeytin yağlı sabun
Daha iyi bir görünüme sahip bir cilt herkesin hayalidir. Lekesiz, pürüzsüz...
Cildimin daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayan formül ❤
ben yüzümün her yerinin aynı tonda olmasını istiyorum ama maalesef asla olmadı bu zamana kadar
Cildimin yapısını güçlendirmeye ve cilt hassasiyetimi yatıştırmaya yardımcı bir formül
Çünkü kuru ciltler hem renksiz görünüyor hemde cansız
Cildi hassas olanlar ve beyaz tenli olanlar için harika bir ürün.
İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen bir formül
Cildi güzel olan birinin tek sorunu lekeleri falandır diye düşünüyorum
Gül suyuyla her fırsatta pamukla sürüyorum yumuşacık oluyor
cilt bakımı yapmıyorum valla ama kardeşim baya hastasıdır bu işlerin shdfgsd
Herkes bakimli olmayi hakkeder ve ben bakim ilk rafta tutarim
Sigara içmeyip, düzenli temiz su ile yüzünü yıkayan herkesin yüzü güzeldir
Henüz gencim ama nişanlım hep yanaklarımu falan skkıştırıyor ileride kesin kırışıcam
Dermotek Laboratories Laktik Asit Serumu cildim icin
Açıkçası doğal formüller ve kozmetiklerle ilgileniyorum
Vücudunun yağlı olmasından rahatsız olan bir tek ben miyim?
Düzenli ılık duş ve dengeli beslenme. Vitamin ve kafein.
Nemlendirici, Pelling Maske ve arada gül suyu benim yaptıklarım.
Cilt rengini eşitleyecek ve daha aydınlık gösterecek bir formül.