nasıl canlı yayın yapabılırım cok ıstek gelıyor bana tweterden burdan yapmam ıcın aslınd ama anaısl yapacam yanlı yayı tıklıtym olmuyor oof off azanlar var
Doğal ürün olarak tek İngiliz karbonatı ve yoğurt kullanıyorum. Krem, temizlik, nemlendirici ve makyaj malzemeleri olarak da Shisheido ürünleri kullanıyorum.
Krem kullanmak aslında bana pek doğru gelmiyor ama yine de cildinin kuru olması nedeniyle nemli kremler kullanabilirsin. Maske falan da işe yaramıyor ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Cildimi canlandırmaya yardimci olan formuller Kesinlikle harika 👍
Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül.
Çok yağlı bir cildin var bu yüzden E diyorum 👍🏻😒
Cildim için doğal yöntemlerle gerekeni yapıyorum 💁🏻♂️
Cildimi aydınlatan ve güzel parlaklık saglayan Dermotek Laboratories %15 C serumu seviyorum
Cildimin yapısını güçlendirmeye ve cilt hassasiyetimi yatıştırmaya yardımcı bir formül 💜
alkol ve sigaradan uzak durmak. en temel bu olabilir
Nem hemen yok olan bişey ciltte bu kuru havalarda saat başı nem takviyesi çok zor
Cilt eşitsizlikleri ve lekelerine formül olabilir 🌼🤦
Cildimi aydınlatıyor rahat hissediyorum ferah kokusu var
daha yararlı ve parlak oluyor. Erkek olmama rağmen parlak bir cilt bence herkeste güzel duruyor
@perimasalı005 sebep?
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlaaar. Düzeliriz belki
Markayı ilk defa duyuyorum. Hayat normale döndüğünde mutlaka şans vereceğim.
Tavsiye edilen ürün gerçekten işe yarar mı acaba? Çünkü fiyatı baya yüksek ise yaramazsa çöp
A seçeneğindeki kız çok güzel diye onu seçtim. Şıkları okumadım.
Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı olmasına katkı sağlayan bir formül
Cildin sıkı ve dolgun görünümü için ideal bir ürün olabilir.
Cildim kurutmasın nemli ve canlık olsun artı cilt sağlığım yerinde olsun
Ciltten miltten anlamam erkek dediğinin cilti diken diken olmalı😉
Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül ne de olsa cilt bakımı temizlik herşeyin başında geliyor
benim cildimi kurtarsa kurtarsa bu saaten sonra anca yuz nakli kurtarır
Sitemizin yeni sponsoru Dermotek hoş geldin sefalar getirdin eline sağlık :) :) :)
Sivilcelerimden kurtulmalıyım
Biri gidiyor biri geliyor yahu😂
Cilldim kuru oldugu için cabuk pullanıor bu yüzden yağ sulu baz piliglerden kullanıorum
çünkü bu şekil olunca her şey okey oluyor. diğerleri okey zaten
İhtiyacım olan “Dermotek Laboratories Laktik Asit Serumu!” imiş, deneyelim bakalım 💁🏼♀️
Gülsuyu yetiyor onu da unutmazsam
Neden ben kendime bakmayı beceremiyorum yavv☹️
Yüzüm ve göz çevrem için 40+ kırışık önleyici kremler kullanıyorum
Benim cildimin kurumamasi lazım hemen çatlamaya başlar yoksa
cildi kırışıklara iyi gelen mutluluk insanı gençleştiren o
Dermotek Laboratories Hyaluronik Asit Serumu en kısa sürede deneyimleyeceğim. Gayet başarılı...
İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen bir formül 🌺
Nemlendirmek için zeytinyağı denenebilir tavsiye kızlar.
Dermotek Laboratories, çıktı 😊 Oldukça güzel, öneri için teşekkürler! 🍀
En ii formul mutlu olmak. O zaman cıltte sende ışıldıyorsun. En guzel makyajdan daha baskaaa oluyor
Güzellik değilde cilt sağlığım ve egzamam için bol su içiyorum ve cildimi nemlendiriyorum
Cildimin yapısını güçlendirmeye ve cilt hassasiyetimi yatıştırmaya yardımcı bir formül 🍃🍃
Sağlıklı olalım yeter. Cildimiz güzel olmasa da olur.
C vitamini serumunu sabah, akşam kullanıyorum.Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Cildimin daha yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı olmasına katkı sağlayan bir formül
Cildimin yapısını güçlendirmek benim için önemlidir.
İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen bir formül Dermotek ürününü merak ettim 🌼
Yüzüm çok yağlı ve aşırı rahatsız ediyor bu beni dışarıya çıktığımm da kirler tozlar olduğu gibi yüzüme yapışıyor bunu düzeltecek bişey lazımdı
çünkü ben her zaman cilidme önem veren biriyim cilt olmazsa olmazımdır
Leke ve iz karşıtı formül ve de doğal olarak kahve telvesi.
Koyun can derdinde kasap et derdinde Hey yavrum hey
Bazen Maske Falan Yapıyorum Cildimi Seviyorum Fazla Oynamamak Gerekir
İhtiyacı olan nemi kazandırarak cildimin sıkı ve dolgun görünmesini destekleyen bir formül
nasıl canlı yayın yapabılırım cok ıstek gelıyor bana tweterden burdan yapmam ıcın aslınd ama anaısl yapacam yanlı yayı tıklıtym olmuyor oof off azanlar var
Çok güzel muhteşem inanmıyorum keşke param olsaydı ama yok
::-((((( canım.. üzüldüm
Gece yatmadan soğuk su ile yüzünüzü yıkayın en güzel cild kremi bence 😅
Aydınlanmaya , daha parlak bir görüntüye, ve siyah noktalar dan arınmaya ihtiyacı var
Yokkkk benim bir formülüm olmasına da gerek yok bemce
Cildimin yumuşak ve pürüssüz olması olmazsa olmazim
Doğal ürün olarak tek İngiliz karbonatı ve yoğurt kullanıyorum. Krem, temizlik, nemlendirici ve makyaj malzemeleri olarak da Shisheido ürünleri kullanıyorum.
Krem kullanmak aslında bana pek doğru gelmiyor ama yine de cildinin kuru olması nedeniyle nemli kremler kullanabilirsin. Maske falan da işe yaramıyor ama
En sağlam çözüm saçlara cilde üzüm sirkesi doğal ucuz kesin.
Argan yağı ve zeytünyağından oluşan karışım ve ballı süt
Her sabah guzel bir duş almak.
Ve duzenli ogunler
Cildimi aydınlatan ve cilt dokumun parlaklığını düzenleyen bir formül