Malesef pco sendromum var yani yumurtalıklarımda her yıl en az 3 kere kist oluyor ve bu dönemlerde regl sancılarım çok kötü oluyor :( kadın doktoruna gittim hormon hapı verdi. Lazer sordum her insan farklı dedi belki bir işe yaramayabilir dedi lütfen yardım edin :( sürekli yüz bölgemde ve boğazımdaki kılları almaktan bunaldım artık haftada 3-4 kere mecbur epilasyon aleti ile alıyorum yinede belli oluyor. Lazer hakkında herkes farklı birşey söylüyor lütfen yardım edin polikistik over sendromu birisine lazer iyi olur mu?
Boğaz çevresinde aşırı kıllanmaya lazer iyi gelir mi?
Öncelikle geçmiş olsun. Polikistik olan birine lazer veya herhangi işlem yapılmıyor diye duydum. Çünkü her ne kadar alırsan al, bazı dönemlerde yine hiçbir şey olmamış gibi çıkmaya devam edecektir. Tüylenmeden kurtulman için en iyi yol bitkisel yol olacaktır. Tüylerini aldıktan sonra birkaç karışımı, aldığın yere uygularsan, hem tüylerin azalır hem de yavaş çıkar. Bunun için İbrahim Saraçoğlu'nu araştırabilirsin.
7
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim hemen bakacağım malesef benim psikolojimi bile bozdu bu hastalık :( işimi bıraktım herkesten uzaklaştım kimseyle konuşamaz hale geldim intihar etmeyi bile düşündüm.. şimdi diyeceksin bu yüzden intihar edilmez beterin beteri var vs. Doğru ama inan bana çocukluğunda dövülduysen baban yüzüne tükürdüyse hep seni ezdiyse ve geçmiş kötü bir ilişkin varsa akrabalardan kilon yüzünden dalga geçilmiş birisi olmuşsan bir de üstüne bu hastalık geliyor insanı aşırı mutsuz ediyor. Ben yaşama sevincimi kaybettim çok mutsuzum o yüzden korkuyorum lazer belki işe yaramaz diye param boşuna gider diye
Resmen sakal çıkmış lan jshdjshjs Nasılmış erkek olmak? Hani diyorsunuz ya erkekler mutlu erkekler rahat diye Nasılsın mutlu musun rahat mısın? Gece dışarı çıkmaktan bahsediyordunuz Hadi o sakaları uzat da gece dışarı çık bakalım çıkabilirsen
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah sana öyle bir rahatsızlık versin ki inşallah benim mutsuz olduğumun bin katı sende mutsuz olasın! Bu üç aylarda Allah inşallah dualarımı kabul eder de söylediklerine pişman olasın! Allah'ım lütfen şu gerizekalıya öyle ağır bir hastalık ver ki iyileşmesin amin.
Allah belanı vermiş işte 😂😂😂 anca kız profili açıp erkek olup benim gibi rahatsızlığı olan bir kıza küfredersin. Senin gibi erkekleri çok iyi tanıyorum başkalarını mutsuz etmek isterler ama kendi bedenleriyle sıkıntıları daha büyüktür yani anlayacağın acil bir doktora görünmelisin çünkü özgüvenin hiç bir şekilde yok! Eminim küçük bir cinsel organın vardır
Önce doktora giderek bu hastalığı tedavi ettirmelisiniz. Hastalıktan kurtulduktan sonra zaten tüylenmede olmaz, olan da birkaç lazer ile biter. İlaçlar vardır kullanın önce.
Kist zaten geçmez dedi benim doktorum lazere git sen dedi. Ben de gidiyorum bende de var dedi. Tamamen bitmiyor ama 6 ayda bir gidiyorum artık dedi. Ben de başladım gidiyorum. Herkeste kist var artık git bence