Güzellik & Bakım Göbek bölgesindeki tüylere lazer etki eder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Göbeğime yıllardır jilet vuruyorum bu halde artık kimisi lazerden sonuç alamadım göbekte diyo ben sonuç alır mıyım? Saçma saçma konuşup iyice psikolojimi bozmayın teşekkürler 🙏 Göbek bölgesindeki tüylere lazer etki eder mi? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Boncuğum_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Daha çabuk alırsın tüylerin sertleşmiş ve kalınlaşmış 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Jiletle niye aldın ki bukadar fazla ve gür olur diye düşünmedin mi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ergenlik hatam :/ Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Yapcak bir şey yok bir dene sonuç az da olsa olur Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar sonuç alırım? Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Çok az bence Yorumla
pentin Takip Et Master Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Siyah tüylerde lazer daha başarılı sonuç veriyor diye biliyorum o nedenle mutlaka göster bence. Kurtulursun birçok lazer yöntemi var. 1 0 Yorumla
bıkkkın Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Keşke jilet vurmasaydın alırsın baya siyah duruyolar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok basit geliyodu artık bu haldeler
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl alırsın öyle acayip derecede bir kıl oranına sahip değilsin 😀ne kadar cok seans o kadar az kıl 1 0 Yorumla
excalibur1 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Abi niye göbek kıllarını aldırıyosun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ergenliğin vermiş olduğu salak hata iite Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl @kedoom bian senin gobek sandım :/ 0 1 Yorumla kedoom +1 yıl Dçdğöxpzö sen öl wala öl. Yorumla
ekskalibur1 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl çok kötü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol iyice boz morelimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Daha çabuk alırsın tüylerin sertleşmiş ve kalınlaşmış
🙏
Jiletle niye aldın ki bukadar fazla ve gür olur diye düşünmedin mi
Ergenlik hatam :/
Yapcak bir şey yok bir dene sonuç az da olsa olur
Ne kadar sonuç alırım?
Çok az bence
Siyah tüylerde lazer daha başarılı sonuç veriyor diye biliyorum o nedenle mutlaka göster bence. Kurtulursun birçok lazer yöntemi var.
Keşke jilet vurmasaydın alırsın baya siyah duruyolar
Ya çok basit geliyodu artık bu haldeler
alırsın öyle acayip derecede bir kıl oranına sahip değilsin 😀ne kadar cok seans o kadar az kıl
Lazere gidersen sorunu çözersin
Abi niye göbek kıllarını aldırıyosun
Ergenliğin vermiş olduğu salak hata iite
@kedoom bian senin gobek sandım :/
Dçdğöxpzö sen öl wala öl.
Jilet kullanmayı bırakmalısın lazer yaptırmalısın
sonuç alırsın
Ben erkek zannettim
Alırsın
çok kötü
Sağol iyice boz morelimi