Kaşlarımı aldırsam bile çok hızlı çıkıyor ayrıca ücreti de pahalı. Lazer yaptırsam olmaz mı? Daha fazla uğraşmak istemiyorum. Sakıncaları varsa neler?
Konu dışı özelden yazanları engelliyorum
Kaşlarımı aldırsam bile çok hızlı çıkıyor ayrıca ücreti de pahalı. Lazer yaptırsam olmaz mı? Daha fazla uğraşmak istemiyorum. Sakıncaları varsa neler?
Konu dışı özelden yazanları engelliyorum
Evet, kaş bölgesine lazer yapılabilir. Lazer epilasyon, kıl köklerine gönderilen ışınlarla kılların kalıcı olarak yok edilmesini sağlayan bir yöntemdir. Kaş bölgesi de lazer epilasyon için uygun bir bölgedir. Kaş bölgesine lazer epilasyon yaptırmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle, kaş bölgesindeki kılların koyu renk ve kalın olması gerekir. Açık renk ve ince kıllar lazer epilasyona daha dirençlidir. Kaş bölgesine lazer epilasyon yaptırmak için, öncelikle bir dermatolog veya medikal estetik uzmanına danışmak gerekir. Uzman, kaş bölgesi için uygun bir lazer türü ve seans sayısı belirleyecektir. Kaş bölgesine lazer epilasyon genellikle 6-8 seansta tamamlanır. Seanslar arasında 4-6 haftalık bir süre olmalıdır.
Uygulama sırasında hafif bir ağrı hissedilebilir.
Uygulama sonrası ciltte kızarıklık ve hassasiyet olabilir.
Seanslar arasında kıllar tekrar çıkabilir.
Kaş bölgesine lazer epilasyon yaptırmak isteyenlerin, bu avantaj ve dezavantajları göz önünde bulundurması gerekir.
Dermatoloğa sor bi de dün teknosada lazer cihazı gördüm bir tane kendin yapıyorsun 11 bin liraydı ama ömürlük kullanmayı öğrenip parça parça 100k harcamaktansa 11 bin verip tek seferde kendi kendine yapmak daha mantıklı bence
yanaklarım için yaptırmıştım ozaman da en ufak kıl tüy yün daha göze batıyor kaş ortasında sordum olmadığını ve netice vermediğini söylemişti uzman
Cevap
5Cevap
Dipnot bi beni çekti ya cinselliğe çekesim geldi konuyu
Böyle alakasız görüşler yaparak master oldun galiba
Öyle zaten de
Özele geçmek için sebebimiz yok ta bi uğraşasım geldi zaten direkt yazardım cidden bi amacım olsa
Bir iki mesaj attım durup durmadık yere lafını yedim diye
Kaşm altına yapılmıyor göze zararlı diye. Üst kısımlarda yapılır ama kalıcı olduğu için yaptırma bence.
Göz etrafına herkes yapamıyor. Özel cihazlarla yaptırmak mümkün
Hiçbirt yere lazer yapılmaz günah sen de erkekler gibi kıllı olman lazım böyle emredildi kadim zamanlardan
Knk benim yağmur4646 o hesap askıya alındı bi kaç gün açıklıcam takip attım kabul etsene
tavsiye etmem, kalıcı hasar olabilir
Ben yaptırıyorum
yapma
Neden
Yapma
Neden
Bence yapmamalısın
Niçin
Kaş döküyor bi zaman sonra var tanıdıklarım yapan
yapilir
Neden öyle yazdınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?