Tüylerimi ilk defa tıraş bıçağı ile alacağım. Jiletle alınan kıllar nasıl yumuşatılır? Tüylerimi yumuşatmak için herhangi ürün kullananmama gerek var mı? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)Jiletle alınan kıllar nasıl yumuşatılır?
Tüylerimi uzun zamandır tıraş bıçağı ile alıyorum. Çok memnunum ve sorun yaşamadım. :) Tüyleri tıraş bıçağı ile alırken yumuşatmanın birçok yöntemi bulunuyor.
Jiletle alınan kıllar nasıl yumuşatılır?
Jiletle Alınan Kıllar Nasıl Yumuşatılır?
- Tüylerini almadan önce, tıraş yapılan bölge su ile ıslatılmalı. Bu tüylerin yumuşamasınaı ve daha rahat alınmasını sağlar. Bu yöntem gerçekten çok işe yarıyor.
- Tüyleri alırken tıraş jeli, nemlendirici krem, sabun ya da özel jeller kullanabilirsin. Bu tüylerin yumuşamasını sağlayan yöntemlerden biridir. Bunun için Gillette Venus Satin Care tıraş jelini tavsiye ederim.
- Jilet uyguladığımız yöntem kadar, kullandığımız jilette çok önemli. Ben tıraş bıçağı olarak Gillette Venus kullanıyorum. Gillette Venus tıraş bıçaklarında su ile aktifleşen jel barlar bulunuyor.
Gillette Venus
Gillette Venus tıraş bıçaklarında bulunan jel barlar, tüylerin yumuşamasını sağlıyor. Cildin tahriş olmasını da engelliyor. Daha rahat ve pürüzsüz tıraş imkanı sağlıyor. "Jiletle alınan kıllar nasıl yumuşatılır?" sorunumuzu bu şekilde çözebiliriz. Eğer denemediysen kesinlikle denemelisin.
Valla besleyici yağlar kullanma sonra daha beter çıkmasın. Ama saç kremi işe yarar yumuşatır. Bayağı bekletmen lazım sürünce ama. Gün içindede yumuşatan kremler sürebilirsin. Besleyici olmamasına dikkat et.
En İyi Cevaplar