Özellikle tıraş yapanlardan yardım bekliyorum. Bu çokça karşılaştığım ve tıraşın kalitesini düşüren bir şey. Bu konuda çözüm bulmuş olanların görüşlerini bekliyorum. Sert kıllar nasıl yumuşatılır?
Tüyleri tıraş öncesi yumuşatmak daha kolay ve etkili bir tıraş sağlar. Cilt de yumuşak olursa tahriş ve yaralanma ihtimali azalır. Bu yüzden tıraş öncesi cildi ve tüyleri iyice yumuşatmak çok önemli. Peki sert kıllar nasıl yumuşatılır?
Herkesin tıraş öncesi tüyleri yumuşatma için farklı taktikleri var. Kimileri için sadece sıcak su yeter, kimileri duş jeli veya sabundan yardım alır, kimisi ise saç kremi kullanır. Kullandığınız yöntem çok önemli değil ama ne sürerseniz sürün, tıraş öncesi durulamanız tavsiye ediliyor; aksi halde sabun veya diğer kalıntılar tıraş bıçaklarının arasını tıkayabilir. Sert kıllar nasıl yumuşatılır sorusunun en kesin cevabı tıraş jelleri ve köpükleri. Bu ürünler direkt olarak bu iş için üretilmiştir ve tıraşı kolaylaştırır. Erkek gibi kokmamak için kadınlar için üretilmiş Gillette Satin Care gibi tıraş jellerini kullanabilirsin.
En İyi Cevaplar