Kısa süre sonra lazer epilasyona başlayacağım. Epilasyon öncesi tıraş bıçağı ile tüylerimi almam gerekiyormuş. Lazer epilasyon öncesi tıraş için hangi tıral bıçağını önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.Lazer Epilasyon Öncesi Tıraş
Lazer epilasyon öncesi için hangi tıraş bıcağı tercih edilmeli?
Epilasyona başlamadan önce tek seaslik testler le hangi lazer tipinin size uygun olduğunu öğrenmenizi tavsiye ederim aksi taktirde hem iyi sonuç alamadan paranız boşa gitmiş olacak hemde jiletin tüylerinizi kalınlaştırma ihtimali olacak.
Günümüz tüy alma yöntemlerinden biri olan lazer epilasyon öncesi jilet kullanılmakta.
Lazer epilasyon öncesi tıraş tavsiyeleri!
Gillette Venus Breeze
Lazer epilasyon öncesi tıraş önerileri
Lazer epilasyon öncesi tıraş bıçağı olara Gillette Venus Breeze tıraş bıçağını tavsiye ederim. Çok severek kullanıyorum Zaten Gillette Venus tıraş bıçaklarının hepsini çok seviyorum. 3 bıçaklı yapısı ile kısa tüylerini bile kolayca alabilirsin. Jel barları su ile aktifleşince kayganlık oluşturuyor. Bu sayede tüylerimizi nazik şekilde alabiliyoruz.
Lazer epilasyon öncesi tıraş bıçağı önerisi olarak Gillete Venus Olay
Lazer epilasyon öncesi tıraş bıçağı önerilerimden biri 5 bıçaklı yapısı ile tüylerden rahatça kurtulmayı sağlıyor. Olay içerikli jel barları tüyleri alırken cildi nemlendiriyor. Oynar başlığı vücut kıvrımlarına göre hareket ediyor. Benim tavsiyelerim bu şekilde. :)