Lazer epilasyon öncesi kıllar neyle alınmalı?
Tıraş Makinesi
Jilet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lazer epilasyon öncesi kıllar neyle alınmalı?
Merhaba , güzellik salonunda estetisyenim zayıflama ağırlıklı olmak üzere lazer işlemimiz de mevcut, şöyle söylemem gerekirse biz ani işlemler olunca danışanlarımız geldiği zaman olurda alınmamış olursa makina ile aldırıyoruz yardımcı oluyoruz, makina ile almanız daha makul.
Makina ile aldım fakat uzun kaldı denildi. Sifirlayan makina da bulamadım
Kaç cm uygun olur ayrıca jilet zararlı mi
Jilet kıl köklerini kuvvetlendirir ve tüyleri kalinlastirir dediler
Anladım makineye devam o zaman
Teşekkür ederim
Makine
Sifirlayan makine mi yoksa biraz bırakan mı?
Bir türlü öyle makine bulamadım. Hepsi bırakıyor.
Dışarda ne kadar çok kalırsa epilasyon etkisi o kadar azalır denildi.
Cevap
2Cevap
jiletle alıyolar
Kıl kökünü güçlendirmez mi?
Ben gittim makine dediler
Makineyle aldım uzun kalmış dediler
Makinen yeni mi
Birkaç tane var hepsi aynı bırakıyor
Eskiyse tam almıyor ondan sordum
Hangileri alıyor
orada makine satıyorlar genelde ya da para verip kısaltma oluyor
Gittiğim yerde satmiyorlar. Siz kisaltin dedim bizim makinayı sadece yüze kullanıyoruz dediler.
O makinenin markasından al ya da onlara sor
Seninki hangi marka
Lazer türüne bağlı bu sorunun cevabı.
Jiletlen knkam
Güçlendirilmez mi?
Hayırrrr
jilet
Güçlendirilmez mi?
Hayır, kıl köküne etki etmesi lazım kıl hafif bile kalsa o lazer işe yaramaz gözüken kıla etki eder makine diyen neyin kafasını yaşıyor cahil milleti yanlış yönlendiriyo.
Makineyle aldım, dışarda biraz kaldığı için etkisi az olur denildi. Peki jiletle mi alayım dediğimde hayır güçlendirir sifirlayan makine ile al denildi ama öyle bir makine bulamadım.
Gittiğin yer kesin güzellik salonu, ayrıca jiletin güçlendirmesi ya da daha gür çıkması gibi bir şey söz konusu olamaz uydurulan şeyler bunlar güzellik salonları ipl yapıyor hastaneye git orada yaptır verdiğin paraya değsin güzellik salonlarının gerçek lazer kullanmaları yasak.
Maalesef başladım artık 2 seans geçti bile güzellik salonunda. Yani jilet kesin olarak kıl kökünü güçlendirmez ve tüyleri de kalınlaştırmaz değil mi?
Evet araştırabilirsin bunu nereye gidiyorsan bilmiyorum ama kör topal gittiğin belli ordakiler de bilgisiz, para için çalışan vasıfsızlar belli ki dünyadan haberleri yok umarım pişman olmazsın oraya gittiğine
2 seansta dökülme hiç yok. Pişman olmam umarım.
Olması lazımdı işte neyse ne diyeyim bana kalırsa yol yakınken vazgeç ve gerçekten bilen birine yaptır yani hastane orasıda
Para boşuna gider vaazgecersem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar