IPL cihazınız lazer değil foto epilasyon aleti olduğu için hangisi sizin için daha pratikse onu kullanabilirsiniz. Tüyleriniz ancak sık ara tüy alımı yaparsanız kalınlaşır. Mutlaka öncelikle lazer epilasyon yaptırıp hatırlatma atışları için IPL cihazlar tercih edin senelerce uğraşmayın.
Hey Elleira, çok güzel bir soruyla gelmişsin! 👌 Lazer epilasyon öncesinde tüyleri kısaltmak için en etkili ve doğru yöntem jilet kullanmak. Çünkü jilet, tüy köklerine zarar vermeden sadece yüzeydeki tüyleri alıyor ve lazer ışığının tüy köklerine doğrudan ulaşmasını kolaylaştırıyor. Endişelenme, jilet kullanmak kıllarının kalınlaşmasına ya da çoğalmasına neden olmaz. Bu tamamen şehir efsanesi! 😊
Traş makinesi de kullanılabilir ama jilet, kişisel tutuş rahatlığı ve pürüzsüzlük açısından daha ideal olabilir. Jilet kullanırken cildine zarar vermemek için tıraş köpüğü ya da jeli tercih etmeyi unutma ve sonrası için cildini mutlaka nemlendir! Böylece cildin yumuşacık kalır. 💕 Kolay gelsin tatlım! 😘
Her yerde diyorlar zaten jiletle alınır diye? Hem traş makinesiyle bikini falan hiç alınmaz ki. Hem bilimsel olarak da kanıtlandı jilet kılları kalınlaştırmıyor diye
Hayatım komple hiç çıkmaması varken niye böyle ertelemeli şeylerle vakit kaybediyorsun? Bak ben 2 kez diot lazere gittim şimdi hiç kıl derdim yok. Ipl leri kullanmaya kestiğin anda 2 aya tekrar eski haline dönüyor boş yere bunlarla vakit kaybetme git direkt lazere kökten çöz
Çoktan aldım bile kullanacağız artık.. Ayda 1 bile olsa gidemem maalesef. O telașa da girmeyi düşünmüyorum. 2 yıl merkeze gide gide baydı valla. Onun yerine, çıksa da geç çıksın ama evimde işimi göreyim taraftarıyım. Ama belki ilerisi için düşünebilirim teşekkür ederim 💕🌸
Ya sonuçta cihazları Alexandrite kadar değildi. Zaten genelde lazer yüzde yüz bir sonuç vermiyor. Yüzde 80 işe yarıyor diyelim. Senin tüyler bitti mi komple?
Yıl olmadı 18 olur olmaz gittim 16 ay gittim kaç aydır çıkmıyor. İlk 8 seansımın bittiğinde birkaç ay sonra çıkmıştı tekrar seans aldım. Eğer çıkarsa tekrar seans alırım ton açıyor çok iyi oluyor lazer hem acımıyor da son seanslar full döküldüğü için. Acıyan yerleri çok tuttururdum oralarda demekki dökülmemiş diye
Az tutunca cidden işe yaramıyor çok az işe yarıyor ben gittiğim yerde birini sevdim o acımasız gibiydi acıyınca bırakmıyordu hemen onunla devam ettim hem
Ben bi 2 ay çok kafa yordum bunlara gerçekten. Philips pahalı diye gidip yasomi a17 cihazını aldim bozuk geldi iade ettim. Sonra Philips ten iyisi yok diyip onu araştırmaya başladım. İnsaf be kardeşim çok gereksiz pahalı diyip en son bu makineyi aldim 😂
3 başlıklı her başlıkta 3 milyon atımı var. Daha ne olsun. 7300 tl idi 3 taksitle aldim. Bu arada sitesinden aldım.