Kızlarda da sırt dövmeleri çok zarif duruyor

Kol, parmak ve bilekte iyi oluyor ama fazla abartmadan ve anlamı olan bir şey olması gerek dövmenin.. Kişinin yaşantısı, baştan şu ana kadar olan hayatından yansıyan, ona ders olan bir simge, yazı da olabilir.
Dövmeyi özenti bir şekilde yaptıran ve anlamsız onda şu var, bende de o olsun tarzı dövmeler hiç hoş olmuyor. ''Bu dövmeyi neden yaptırdın''? Dediğimde nedenini net bir şekilde açıklayabilmeli.
Cidden anlamı için dövme yaptıran kaldı mı? Herkes görüntü için yaptırıyor, çokta takılmamak lazım, hoş gözüküyorsa
O kadar çok apaçi dövmesi görüyorum ki anlatamam sana. Görüntü olsun yine ama kesinlikle şahsın hayatını yansıtan bir anlamı da olmalı.
Ben şöyle düşünüyorum ruh hallerimiz sevdiğimiz şeyler zamanla değişiyor bundan beş yıl sonra vücuduna her ne yaptırırsan pişman olabilirsin bunu bilemezsin sonra onu kapatmak için daha büyüğü yaptırırsın bu böyle gider ileri görüşlü biri dövme yaptırmaz bence
Şahsen kendi tercihim dövmeye kendimde yakıştıramıyorum ama tabi yakışan erkekler var yakışmayan erkekler var yakışan kadınlar var yakışmayan kadınlar var mesela kadınlarda bacak bölgesine yapılan dövme Bence gayet hoş duruyor erkeklerde kol
Günah olması ve canımın çok tatlı olması olmasaydı bende yaptırmak isterdim ama yaptırmam. 🤦♀️😂 Bazen görüyorum sanki bedenlerini kirletmişler gibi çok çirkin duruyor bazılarına da aşık oluyorum. 😍 Valla Soner Sarıkabadayı'dan örnek vereyim adamın dövmelerine bayılıyorum. Kelliğe bile anlam katmış.😂😂
Cevap
49Cevap
Kızlarda göğüse boyun gerdan omuz vajina ve çevresine yapılmalı diye bilirim.
Öncelik göğüste olmalı eğer ki açık giyinmeyi seviyorsanız göğüs ucum görünür vs demez iseniz göğüse tam yaptırın açık olan içini gösteren kıyafetler giyin yakisiyor.
Omuz boyun el parmakları ayak bileği göğüs kasık yapılan dövmeye ve bedene göre bu durum değişir ama başlıca böyle
Karşı cinste ense, el bileği, kolunun iç kısmı, parmak hoş duruyor. Gerçi bende yaptırınca bu bölgeleri tercih ederim.
Dövmeli Nineleri dövmeli dedeleri çok merak ediyorum ve öyle bir jenerasyon geliyor :) acaba torunlarına ne diyecekler :D
Kızlar benden size tüyo sırt dekolteli giyiyorsanız omurga boyu yapılan dövmeler aşırı dikkat çekiyor birde köprücük kemiğinin olduğu yer :)
Hiçbir yerine yakıştıramıyorum. İnsan neden bedenine şekil çizer anlamıyorum.
İnsan sevdiği ve hoş bulduğu bir figürü vücudunda yansıtabilir. Tercih meselesi
Bence böylesi güzel
Ben full sleeve yaptırcm bıraz maliyetli sdc parasını ayrlmya calsyrm
Kasıkta yapılan minik bir dövme bence kadında çok hoş duruyor.
Dövme sevmem sevgili neresine yaptırırsa yaptırsın çokta tınnn ama eşim yaptıramaz
Abdest geçmiyor diye bahane uydurayim da kas olmadığı icin yaptirmadigim anlaşılmasın bdjsjsj 😀
Tam kalbimden geçen yorumu yazmışsın. En güzeli bence de öyle.
Boyun ama bu soruyu moda ve stile taşırlar✂️
İki kategoriyede giriyor, hatta daha çok burası için. Dövme vücuttaki güzellikle ilgili bir kavram, moderasyon bilgim var
Bir şey demedim sakin ol yahu 😊sadece ben sormustum bir ara taşımışlardı. Ondan dedim
Dövme hiç dikkatimi çekmiyor uygun bişeyde değil bence iş ilanlarında dövmesiz olanlar başvuru yapabilir ilanlarını çok gördüm 🤣
Dövme sevmem. Sadelikten yanayım. Bak Cristiano Ronaldo’ya 🙂
Kol, ayak bileği ve omzuna.
Ben kolun iç kısmında bitane çok kötü durmayan dövme severim fazla asla sevmemm
göbeğinde olmasını çok severim birde sol bacağında olması beni çok etkiliyor
Kadınlarda dövme cok hoş durmuyor bazı minimal dovmeler hariç
Yani bölge olarak düşünürsek çekici olan yerlerin dibi diyelim
Kizlarin poposunun ustune boynuna gobegine yakisiyor bide kalcasinin ic kismina
Boyun kısmına yapılan dövmeler çok güzel duruyor 😁
Ben insanın en güzeli en doğal halidir en sade halidir 💱 dövmeye gerek yok
Görünmeyen bölgeler daha asil..
Ben çok dövme sevmiyorum
Ayak bilegine , sirt dekoltesine de yakışıyor ,