Aşk İlişkileri Karşı cinste en etkilendiğiniz bölge nedir? Tugcee_l Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Nedir acaba bakalım Güncellemeler+1 yıl Az gelmiş sanki yorum Karşı cinste en etkilendiğiniz bölge nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Fizik güzelliği, ince bel, el ve ayak güzelliği diyebilirim 0 0 Yorumla
Melek-angel Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oncee zeka tabiki. Onun dışında dıs görünüş olarak ise uzun boylu ve heybetli duran insanlara bayılırım 🤣🤣🙃🙃🙃 1 0 Yorumla
MacHardworker Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. popo. kalkık ve şekilli bir popo beni benden alır 0 0 Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. elleri, saçları, boyu ve gülüşü 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Elleri gözleri etkiler beni 0 0 Yorumla
MichealCorleone5467 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl karaciğeri ve böbrekleri tabi ki 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ağız çene ve dudak yapisi 0 0 Yorumla
Ayhan_hoca63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl göbeksiz güzel göğüsler kaçalar))) 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uzun boydan sonra ahh omuzlar 0 0 Yorumla
ProstatYadaDeğil Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ayak tabiki. Güzelse başka bir şey istemem 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl saçları gözleri dişleri ve göğüsleri 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. ince bel şekilli kalça 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dolgun yuvarlak popo göğüs 0 0 Yorumla
butterflyyy17 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Kalın uzun ve kaslı ayaklar 1 3 Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl ayak olduğuna emin miyiz? Yorumla butterflyyy17 +1 yıl Ahaha 🦵 bacaklar yaa Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl kaçıncı? (bu berbat şakayı yaptığım için gözleri kanayan ve istifra eden herkesten özür dilerim ama eğer yapmasaydım gece uyku uyuyamazdım o derece) Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Elmalariniz 0 0 Yorumla
34mert61 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Ayakları kalcasi 0 2 Yorumla ProstatYadaDeğil +1 yıl Eller ayaklar Yorumla 34mert61 +1 yıl Tabi eller de var Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben beyin severim 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. kalçalar 0 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Akıl 0 0 Yorumla
Diamondsandgolds Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl dişlerinin temiz olması 0 1 Yorumla Arasabruzii1 +1 yıl Ben Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. önce yüz sonra toto 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Zeka 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Tendom bölgeleri 0 0 Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yürüyüşü 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sağ baldırı :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eller 0 21 Yorumla mirxano +1 yıl Ellerim çok narin 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Narinliği değil el üzeri damari belli ve ince parmaklar onu kastettim 😊 Yorumla Tugcee_l +1 yıl Uzun ve damarları belli olan parmak galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet😊 Yorumla Tugcee_l +1 yıl :) Yorumla mirxano +1 yıl Yanlış anlamışım benim aşçı elleri öyle degil maalesef 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısmet 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona da saygımız var Yorumla mirxano +1 yıl Neye göre kime göre kısmet 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana göre kriterime göre 😂😂 Yorumla mirxano +1 yıl Uygun bir yanim var mı peki muhasebe ettin mi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be elden bahsettim sadece 😂 Yorumla mirxano +1 yıl Utandım bak şimdi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanma ya öyle şaka yaptım takıldım😂 Yorumla mirxano +1 yıl Tatlı espirilerini yesinler ne diyeyim 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤗🤗 Yorumla mirxano +1 yıl İsterdim bir tanışma fırsatımız olsun nasip diyeyim 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzgünüm burdan yeni biriyle tanışmaya tövbe ettim 😂 Yorumla mirxano +1 yıl Tabi hâliyle haklısın burası öyle Uygun bir yer değil kendimi dahil ederek söylüyorum herşeyin hayırlısı olsun Yorumla mirxano +1 yıl Ben o vakit seni daha fazla rahatsız etmiyeyim selametle sağlıcakla kal 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle hoşçakal 🤗 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Gözler... 0 0 Yorumla
Sweet-Witch Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Yüzü 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Boyun 0 0 Yorumla
sfenks14 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. dudak bölgesi. 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. dik göğüsler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Fizik güzelliği, ince bel, el ve ayak güzelliği diyebilirim
Oncee zeka tabiki. Onun dışında dıs görünüş olarak ise uzun boylu ve heybetli duran insanlara bayılırım 🤣🤣🙃🙃🙃
popo. kalkık ve şekilli bir popo beni benden alır
elleri, saçları, boyu ve gülüşü
Elleri gözleri etkiler beni
karaciğeri ve böbrekleri tabi ki
Ağız çene ve dudak yapisi
göbeksiz güzel göğüsler kaçalar)))
Uzun boydan sonra ahh omuzlar
Kesinlikle göğüsler
Eller ince bel
Ayak tabiki. Güzelse başka bir şey istemem
Gözler, boğaz
saçları gözleri dişleri ve göğüsleri
Kuzey dogu bölgesi ne diyelim
tümü
ince bel şekilli kalça
Bacak özellikle diz üstü
kalp
Dolgun yuvarlak popo göğüs
Kalın uzun ve kaslı ayaklar
ayak olduğuna emin miyiz?
Ahaha 🦵 bacaklar yaa
kaçıncı? (bu berbat şakayı yaptığım için gözleri kanayan ve istifra eden herkesten özür dilerim ama eğer yapmasaydım gece uyku uyuyamazdım o derece)
Elmalariniz
Ayakları kalcasi
Eller ayaklar
Tabi eller de var
Dudakları
Ben beyin severim
Saclar
Popo
Kesinlikle ince bel ve küçük göğüs
Yüz hatlari
Zeka
kalçalar
Omuz
Saçlar tabiki
Gözler.
Akıl
Göğüs kalça ince bel
Göğüs popo ve bajina üçlüsü tabiki
Kalcalar
Benim kalçalar açıkçası
dişlerinin temiz olması
Ben
Elleri ve gülüşü 😅
Omuz, sırt.
önce yüz sonra toto
Zeka
Tendom bölgeleri
Yürüyüşü
Sağ baldırı :D
Eller
Ellerim çok narin 😄
Narinliği değil el üzeri damari belli ve ince parmaklar onu kastettim 😊
Uzun ve damarları belli olan parmak galiba
Evet😊
:)
Yanlış anlamışım benim aşçı elleri öyle degil maalesef 😂
Kısmet 😊
Ona da saygımız var
Neye göre kime göre kısmet 😄
Bana göre kriterime göre 😂😂
Uygun bir yanim var mı peki muhasebe ettin mi 😊
Yok be elden bahsettim sadece 😂
Utandım bak şimdi 😊
Utanma ya öyle şaka yaptım takıldım😂
Tatlı espirilerini yesinler ne diyeyim 😄
🤗🤗
İsterdim bir tanışma fırsatımız olsun nasip diyeyim 😄😄
Üzgünüm burdan yeni biriyle tanışmaya tövbe ettim 😂
Tabi hâliyle haklısın burası öyle Uygun bir yer değil kendimi dahil ederek söylüyorum herşeyin hayırlısı olsun
Ben o vakit seni daha fazla rahatsız etmiyeyim selametle sağlıcakla kal 😊
Aynen öyle hoşçakal 🤗
Gözler...
Yüzü
Boyun
Gözler ve gülüşü
Gözler
Boyu ve ayakları
dudak bölgesi.
dik göğüsler
bacaklar
Göğüsler 👍