AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Yapardım tabiki kendini mutlu etmenin en kolay yolu
Ben zaten onlar için yapmıyorum ki. kendimi daha iyi hissettiğim için yapıyorum
Çok mu yapıyorsun hafif mi?
Ben yine de yapardım şahsen. Çünkü; kendime saygımdan dolayı makyaj yapıyorum.
Valla ben bazen evdeyken bile yapıyorum, yaptığım makyajın erkeklerle ilgiisi yok.
Kadınlar sadece erkekler için değil kendilerini güzel hissetmek içinde makyaj yapıyorlar anlayın lütfen sizin için değil
Yaparlar. Geçmişte Rusya nın bir bölgesinde votka fabrikası yüzünden bütün yetişkin erkekler ölmüş. Kadınlar yetişkin erkek olmamasına rağmen makyaj yapıyorlardı.
Erkeklerin olmasına rağmen yapmıyorum ben djfjfkfjf
bence kadınlar erkekler için makyaj yapmıyo rakipleri hemcinsleri için makyaj yapıyor
Yaparlardı tabi 😉 Erkekte öyle yapardıbu insanın kendine olan saygısı sevgisi bu can emanet sonuçta en iyi şekilde bakmalıyız görünmeliyiz abartıya kaçmadan ama😊😉
Yaparlardı niye yapmasınlar ben makyaj yaparken erkekler görecek diye yapmıyorum o düşüncede değilim siz öyle sanıyorsunuz :)
erkekler için makyaj yapanlar saçma geliyor
kadın kendi zevki için makyaj yapmalı
Bence bazı kadınlar kendilerini güzel hissetmek için yapıyolar.
Yaparlardı. Kadınlar zaten birbiri ile yarışıyor. Erkeklere beğendirmek için yaptıklarını sanmıyorum.
Valla makyajı ben kendimi aynada daha ıyi görmek için yapıyorum, makyaj yapmayı sevdiğim için yapıyorum diğerlerini bilememmm
Sadece erkekler için yapmıyoruz ki makyaj
Ben kendimi daha iyi hissettiğim için yapıyorum açıkçası
Bence bir kadın erkeklerdense kadınlara güzel gözükmek istiyor. Kadınlar arasında bir rekabet var. Yaparlardı bence
Yaparlardı sanırım, Nasıl ki biz erkekler kadın olmazsa da sakallı sevdiğimiz için onlarda boya badanayı seviyor. 😁
En acısıda bu işte, erkekler de sanıyor ki onlar için makyaj yapılıyor 😂😂
Yapardık, makyajı karşı cinsi etkilemek için yapan hemcinslerime acıyorum, ne olursan ol doğal ol.
herkes kendini karşısındakinden daha çok önemser. yani evet yaparlar
Şahsen ben makyajı erkekler için yapmıyorum kendim için yapıyorum. Yine yapardım
Ben hiç bir şekilde yapmıyom anca özel bir gün olur düğün falan öyle 🙄
Kadınlar çoğu zaman hemcinslerinden güzel olmak için makyaj yapar, erkeklere güzel görünmek için değil. Kadın kadının düşmanıdır. 😂🤦♀️
Zorla güzellik olmaz diyen kadınlar hiçbir zaman makyajdan vazgeçmiyor zorla zorlaya güzel oluyorlar...
Erkekleri etkilemek için makyaj yapmıyoruz. Süslenmek bizim fitratimizda olduğu için makyaj yapıyoruz.
Erkekler olmasaydı kime süslenecektiniz😂😂
Kendimize
Saçmalik hemcinslerinin beğenisini kazanmak için mi süsleniyorsun
- Evet, yaparlardı.
- Erkekler var ve makyaj yapmıyorum.
Demek ki tercihlerimi etkilemiyor ve
tercihleri erkeklerden etkilenmeyen
çok fazla kadın da vardır, diye düşünüyorum.
Yaparız çünkü amacı bir erkekten ziyade kendi için birseyler yapmak olan kadinlar da var.
Tabiki kadınlar kadınlar için yapar makyaj çünkü kadın kadı nın düşmanı dır..😃
Tabi ki erkekler için süslenmiyoruz ki. Ne yaparsak kendimiz için..
Evet yapardım ben kendim için yapıyorum kimse için değil açıkçası
Yapardı ama makyaj yapınca kötü duruyolar kendilerini güzel zannetmesinler berbat duruyor
Evet yaparlardı, başka bir kadınla olan rekabeti yüzünden
Ya da tamamen iyi hissetmek için...
Tabi yapardı çünkü makyaj yaparken mutlu oluyoruz 🥰
Yapardı çünkü kızların çoğu erkekler için değil kendi hemcinsinleriyle rekabet için süsleniyo
Kesinlikle evet. Çünkü kadınlar kadınları kıskandırmak için yaşıyor :D
Yapmazdık niye çünkü kadınlar sadece dışarı çıkınca erkeklerin olduğu yerde makyaj yapıyor biz kendimiz için yapıyoruz diyorlar ama o zaman neden evde yapmıyorlar evde de yapın yemek yaparken tv izlerken makyajlı yapın kendiniz için yapıyorsanız
Makyajla boyayla daha güzel göründüklerini mi düşünüyorlar bilemem ama kötü duruyor yaparlardı herhalde
Yapip yapmamalarinin bizle alakasi oldugunu sanmiyorum
Beni ilgilendiren konu hayvanlar ustunde yapilan deneylerdi
Cok sukur yasaklandi o da
Ben valla kendimi daha iyi hissetmek için makyaj yapıyorum neden kendimizi başkasına beğendirme gibi bir çabamız olsun ki önemli olan bizim kendimizi beğenmemiz diğerlerinden bizene öwmeöwndlwnfk
Yaparlar bence karşı cins olmazsa bile kadınların kendi arasında bir savaş vardır 😂😂
Evet kendimize olan saygımızdan yapıyoruz çünkü (çoğumuz)
erkekler için değil
kendi ırklarınız çatlatmak için yapıyorlar
mevzu bizlik değil
Zaten kızlar için makyaj yapıyoruz. Erkekler ne anlar 😅😂
Bazı kesim erkekler için yapıyor bazı kesim kendilerini iyi hissetmek için yapıyor. Tartışılır
Kadınlar kadınlar için makyaj yapıyor zaten biz de sanıyoruz bizim için güzeller
Makyajı erkek için kendimi daha iyi hissetmek için yapıyorum ben yapardım diğerlerini bilmem 😀
Alla alla kadın sadece erkek için mi kendine bakiyormus herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa o sekilde olmalı kimse için odun veremem
Yaparlardı tabiki de bakımlı olmak güzel birşey
Tabi ki de evet erkekler için değil ki bakım makyaj
Bakımı Türk kızları neden makyaj sanıyor bakım demek yüz cilt temizliği demek. Makyaj sadece süs.
Bu şarkıdan nefret ediyorum
Ve bazı kızlar yapardı kıskançlık olduğu için
Tabiykide yapılır kendin için yapıyorsun en başta sonra kadınlar sonra erkekeler fjhffjfh
Çoğu bence kadınlara kıskançlık olsun diye yapıyor :D
Kadın milleti kendi arasında ben daha güzel mim demek için yapardı
zaten kadınlar erkekler için makyaj yapmaz diğer kadınları kıskandırmak için yapar
Diğer kadinlar o boyadan sizimj kıskanıyor
Onu bunu bilmem de kadınlar olmasaydı erkekler taş devri fred gibi gezerdi
Yapardık sizinle alakası ne biz sizin için mi bakimlıyız
Pek sanmıyorum ama yine bir değişiklik yaparız sanırım
Yaparlar çünkü kadınlar kendileri için makyaj yapıyor erkekler için değil. ☺️
Yaparlardı ancak şimdiki kadar abartı ve gelişmiş düzeyde bir makyaj sektörü olmazdı bence. Kıyafet içinde geçerli.
Makyaj yaparlardi fakat acik sacik orami burami göstrcm diye giyinmezlerdi normal giyinirlerdi cünkü dönp bakck bir erkek yok