Doğuştan yakışıklı değilsek sonradan nasıl yakışıklı olabiliriz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanı yakışıklılığa en çok yaklaştıran spordur (evet yakışıklı olmanı sağlayabilir sebebi spor fiziğinle birlikte yüzünün de ufak değişimlere uğramasına neden olur)
Sonraki aşama tabiki giyim. Giyim yüzünde bir değişime sebep olmasa da; kıyafetlerinin rengi, kesimi vs seni biraz daha farklı gösterebilir (bkz: “aa bu renk seni çok açmış, güzelliğin ortaya çıkmış, gözlerinin rengi ortaya çıkmış” gibi; bazı güzel özelliklerini ortaya çıkartabilir, belirginleştirebilirler bu sayede daha farklı, daha yakışıklı görünebilirsin) Aynı zamanda iyi bir giyim tarzı , aksesuarlar vs sana çekicilik katar.
İyi bir saç, sakal kesimi. Bunun etkisini bilmeyen yoktur diye tahmin ediyorum.
Özgüven! Özgüvenin yükselirse o boş bakışların yerini anlamlı ve derin bakışlar alır, gözlerin hey ben alfayım diye bağırır; Duruşun değişir, kambur duruşların yerini dik ve kendinden emin duruşlar alır; ses tonun daha gür, daha kendine güvenli çıkar (sırf ses tonunu beğendiği için aşırı tipsiz erkeklerle birlikte olan kadınlar var)
Ve son olarak en gereksiz gördüğüm estetik.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSonradan yakışıklı olamazsın ama bakımlı olursun.
Kimse tipe önem vermiyorum demesin. Tipiniz düzgün olmasa da insanlara göre, kendinize bakın. Övgü almasanız da, kimse bakmasa da sorun değil. Siz size yani kendinize saygı ve sevgi gösterin. Sizin kendinize önem verdiğinizi illa anlayanlar olacaktır, söylemeseler de. Kendini bilen insan, başkasının yönlendirmelerine kulak asmaz.
Makyajla, gereksiz estetikle doğallıktan yapaylığa geçip ilgi görüyorsanız zaten kendinizi insan yerine koymayın. İnsan dediğin doğallıyla ön planda olur. Sahtecilikle ancak sahte insanları tavlarsınız.
Erkeklere sözüm: Kızlar önce tipe sonra ise tip yoksa paraya bakar. Karaktere bakıyorum diyen kızı uçurumun kenarına getirin, tekmeyi vurun arkanıza. Kızlar şeytan kadar yalancıdır...00 Yorumla
Yakışıklılık göreceli bir kavram olduğu için soru biraz "bakış açısı" 'na bakıyor. Eğer kendini yakışıklı bulmuyorsan zorlama bence çünkü herşey tip ile olmuyor. He yok arkadaş ben insanların ne dediğine bakarım diyorsan umursuyorsan bence yüz hatlarına göre saç şeklini değiştirmeyi dene. Giyim kuşamını değiştir. Çok neşeli biri isen renkli şeyler giyin gerçekten işe yarıyor yok ben daha sakin bir insanım diyorsan siyah, gri ve beyaz gibi soluk renklere sahip hoodie giyin gerçekten hoodie her erkeğe yakışır saç sakal düzelt ve saçına tarak vurursan bu iş tamam olur. Tabikide bu benim şahsi fikrim eleştirecek arkadaşlar olabilir saygı çerçevesinde her eleştiriye açığım.
00 Yorumla
+1 yılDoğuştan yoksa bu durum yani fiziksel özellikler yetersizse sonradan komple duzeltemesende şekil verebilirsin. Spor yaparsın ya da tarzını degistirirsin gibi. Herşeyden önemlisi karakterini kişiliğini yakışıklı yaparsan 2-0 önde olursun. Başkaları için degil kendin için yapmalisin bunu.. Fakat en keskin olay ise hem yakışıklı hemde düzgün karaktere sahip olup kadın kız budalası olmayip doğru ve aklının uyuştugu hatunu alıp elinden tutup koşup gitmektir.. Mümkünse kötü ve nefret kusan gözü ile nazar eden insanlardan çok çok uzaklara gitmeli hemde..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇirkin erkek yoktur bakımına özen göstermeyen giyimine özen göstermeyen erkek vardır.
Ya da bazıları hiç birine özen göstermez parası vardır.
Mesela saç tıraşı bir erkek için önemlidir yakışıklı olacağım diye yakışıklı olanların saç tıraşını olursan patlarsın kendi şekline özgün tıraş olacaksın. Sakalı yakışıyorsa bırakacaksın.
Birde tip falan hikaye saçını sakalını giyimini hallettin konuşma önemli kadınlar konuşurken kendini sıkmayan erkekleri severler.
Kimisi var bildiğin tip yok kas yapmış raptiye gibi dolanıyor önce kendine güveneceksin sonra bol bol okuyacaksın bir kadın sorusuna mantıklı cevap veren erkeklere ilgi duyar.
Sağa sola bak yakışıklı olmasa da bir kadının etrafında olan erkeklerin kimisinde para vardır kimisin de çene. Bir soruya akıcı şşekilde konuşarak cevap veriyorsan kadının ağzı açık hayran şekilde dinlediğini görürsün yani şekil bir nebze değişir ama zeka okudukça gelişir bir kadını etkileyende tipten çok zekadır.
4 tür kadın vardır
Paraya bakan
Tipe bakan
Zekaya bakan
Cinsel performansa bakan.
Bunlardan en az ikisine sahipsen iki tür kadını cezbedersin. Ama herşeyden önce kendini olduğun gibi kabul edip kendinle barışık olmalısın.00 YorumlaMoney money moneyİyi görünmek için alacağın kıyafetlerde, kişisel bakımında, yapacağın spor ve kaliteli beslenme ile vücudunu sokacağın şekilde parayla maalesef. tavsiyem bakımına özen göster, temiz giyin ve bir duruşun olsun kişilik olarak, bunlar seni yeterince çekici yapar
00 YorumlaDoğuştan yakışıklı değil misin önce bir onu anlamaya çalış. Kimi insanlar yakışıklı olduğu halde kendini çirkin görebilir. Spor yap yağ oranını sağlıklı seviyede tut ki yüzünde erkeksi hatlar olsun. Yüzün çirkinse sakal bırak karizma katar yüzünde bir kısmını saklar daha iyi olur. Saç bakımına özen göster yediğine içtiğine dikkat et. Stres yapma yüzün falan çöker yoksa kötü görünür. Modayı takip et kılık kıyafete dikkat et. Bu kadar 😃
00 YorumlaYakışıklı olmak gerekmiyor. Yakışık olmakta, güzel olmak gibi görecelidir. Kişiden kişiye değişebilir. Ama karizmatik olan insan, karizmatiktir. Enerjisi yüksek, kendine güvenen, hobileri olan, tarzı olan, birazcıkta kültür birikimi olan erkek karizmatiktir. Aklıma gelmeyen karizmatik erkek kriterleri varsa üzerine ekleyebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılKardeşim İnan sadece yakışıklılıkla olmuyor. Kendine bakacaksın bakımlı olacaksın. İnan benden daha çirkin adamlar benden bakımlı oldukları için daha yerebakan yürekyakan oluyorlar. Ben mesela çok şükür Allah’a güzel bir yüz hattım var. Ama zayıfım kilo almam lazım. Kendimede çok bakmıyorum. Kendine bakacaksın. Bakarsan halledersin bu konuyu. Hem yakışıklılık ve güzellik göreceli be kardeşim.
00 YorumlaKızların çoğu Yorumunu okudum yine saçmalamışlar biri kas demiş, biri bakım, saç sakal demiş, tamam herşeyi anladım da kas ne lan bir Erkeği doğallığında sevemiyor musunuz hem kendine koruma istiyorsunuz bütün kaslılara bakmıyorsunuz ki içinden ufak tefek bir iki kişi ile çıkıyorsunuz yüzü yakışıklıysa çıkıyorsunuz değilse kası önemsemiyorsunuz Erkekleri gaza getirmeyin sizin yüzünüzden her Erkek kas yapıyor hava atıyor sanki marifetmiş gibi uymayın Abiciğim uymayın hepsi yalancı.
10 YorumlaÖnce bakımlı olacaksın. Kaşların kötüyse örneğin mutlaka doğru bir şekle kavuşması gerek.
Vücudunu olabildiği en iyi şekilde geliştirmek için spor yapacaksın. İyi bir kuaför bulup, sana yaşına bir saç tıraşı belirleyeceksin. İyi giyineceksin.11 Yorumla- +1 yıl
Bildiğin yeniden yontulmak gibi
Kolayı var sakal bıyık bırakınca saça şekil verince eğer varsa yakışıklılık olur zaten he sakal bıyık bıraksan bile saçına da imajına da düzgün baksan gene yakışıklı değilsen yapacak bir şey yok o senin sorunun yani 😂
00 YorumlaBiraz saçına sakalına giyimine kuşamına dikkat et.
Yoksa benim gibi görünürsün 😉 ben bu halimi seviyorum kimi görsem bı traş ol diyor. Ama ben kendimi bu şekilde beğeniyorum başka kimsenin begenmesine gerek yok 😁00 Yorumla
+1 yılspor yaparak abartmadan şişirmeden, kaş yüz tüyleri ile oynayarak, cilt bakımı saç bakımı, berber, baktın olmuyor estetik canım benimmm de doktorun kollarına bırak kendini :) bir iki rütuş ile halleder.
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı olmak zorunda değilsin. Toplumun algılarına göre kendine şekil verme. Sen aklını geliştirmeye bak sadece. Yakışıklılık güzellik herkese göre değişir. Kendini yetiştirirsen zaten farkedilirsin emin ol
00 Yorumla
+1 yılSiz erkekler sanslisiniz bu konuda. Mesela saclarinizi biraz uzatip sekil verince, sakal birakinca ve azicik kas yapince birden tipiniz degisebiliyor.
20 Yorumla
+1 yılKalbini güzelleştirebiliuorsan dışına yansıyacaktır , çirkin erkeklerde de karizma ve sempatiktik ,çekicilik olabiliyor bazen, temiz ve efendi olduktan sonra çalışmayı da seviyorsa yakışıklılık aranmaz
01 Yorumla
+1 yılEstetikle olursun 😂. Çok takmışsın kafaya seni anlıyorum. Hiç birşey yapmana gerek yok kesin tipsiz de değilsindir. Takmamalısın hepimiz ortalamayız
10 YorumlaAga bakucaksin kendine spor yapicaksin burnun filan kaslarinla ilgili sorun carsa estetik cerahina para bayil onlar baya duzeltiyor adamin tipini
00 Yorumla
+1 yılZeka, eglenceli kişilik, netde ne yapacağını bilmek , olgunluk, ortamı yönetebilme becerisi insani cok. yakisikli ve cekici gösterebiliyor
00 Yorumla
+1 yılSaç sakal şeklini oturtman, kendine bir tarz belirlemen gerek. Nasıl kadınlar makyajla güzelleşiyosa bunlar da erkeğin makyajı
00 Yorumla
+1 yılSonradan öyle bir şey olmaz... Her insan güzeldir her insan yakışıklıdır... Sen kendine iyi bak iyi bir insan ol yeterli...
00 YorumlaÇok yakışıklı olmak Allah vergisi ama sende vücuduna göre giyinme doğru renk tonları yüz yağına uygun sakal ve saç ile eskisinen iyi görünebilirsin
00 YorumlaBak dostum kızları gözlediğimde cıks giyinen ve şekil yapanlar saç başa çirkin birini bile yakışıklı buluyorlar
00 Yorumla
+1 yılYakışıklık veya güzellik sonradan olunmaz yakışıklı olamazsın ama kılığınla kıyafetinle tavır ve davranışlarınla çekici olabilirsin. Bunun için netten araştırma yapıp kendini gölemlemelisin
20 Yorumla
+1 yılSaç şeklini değiş kaşını al, sakalları değiştir spor yap
14 Yorumla- +1 yıl
Ya saçı yoksa
- +1 yıl
Eksin o zaman
- +1 yıl
ya parasi yoksa
- Güzellik & Bakım konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılYüz hattına göre saç şekli yapicaksin üstüne oturan kıyafetleri giyeceksin birazda vücut yaptinmi tamam bu iş
00 Yorumla Yaaaa yerim bu tarz sorular bana cok sevimli geliyor
50 YorumlaOlamayız ne yapsam yakışıklı olamıyorum çirkinim :)
00 Yorumla
+1 yılGüzel giyin, saçına sakalına dikkat et, parfüm kullan
00 Yorumla
+1 yılDoğuştan yakışıklı olup ilerde çirkin olmak daha kötü ya
00 Yorumla
+1 yılBeyaz diş, atletik fizik ve çekici giyim ve kendine uygun saç ve sakal stili ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı olmak snein elinde olmayabilir ama bakımlı olmak senin elinde tipsiz biri bile kendine bakım yapıp modern giyinip bayağı bir yol katedebilir :))
08 Yorumla- +1 yıl
bu yorum niye 3 eksi yemiş la :D gayet mantıklı bir açıklama
Cevap sahibi+1 yıl@XxProKonya şok oldum hakketen 3 kişi beğenmemiş ahahaha 😅
Cevap sahibi+1 yıl@XxProKonya o 3 kişinin aklından bana da sjajajak
- +1 yıl
büyük ihtimal çirkin bakımsız ergenlerdir adım gibi eminim
Cevap sahibi+1 yıl@XxProKonya haber verdiğin için sağol canım ergenlerin oldugunu unutmuştum hatırlattın küfretsem bile bu kadar eksi almazdım eminim sjsjsjakks
Cevap sahibi+1 yılO canım hakaretti canıma dönüşmüş yanlış anlaşılma olmasın 😅😅
- +1 yıl
rica ederim yapcak bişi yok :D
- +1 yıl
yok problem değil abaza değilim sakin ol yani :D krizi fırsata çevirenlerden değilim :DD
yakışıklılik ve güzellik genetik sonradan olunmaz şans ve kader işi
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. estetikle olabilir ama kesin çözüm zengin olmak
zengin olunca kadınlar seni çok yakışıklı bulacaktır00 YorumlaAğırbaşlı olmak yakışıklı olmaktan daha önemli ayrıca ağırbaşlı olmak da senin elinde olan bir şey
20 Yorumla
+1 yılBiz yakışıklıyız da noluyor ya şu görünüşü bişey sanmaktan vaz geçin kalp olmadıktan sonra bir şeye yaramaz
00 YorumlaEstetik oldun diyelim.
Karşına bir hatun çıktı , ben doğal orjinal erkek seviyorum hatta çirkin erkek seviyorum dediği anda bitersin 😃10 Yorumla
+1 yılYakışıklı dışında herşey olabilirsin sonradan, ama yakışıklı olunmaz yakışıklı doğulur.
00 YorumlaKendine çekin düzen verdikten sonra olabilirsin sağlıklı yaşa olursun kardeşim.
01 Yorumla
+1 yılilk olarak kişisel temizlik- saç salak vs temiz olmalı- tarzını geliştirebilirsin - arkadaş ortamını değiştir acayip farkediyor çünkü
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama Hiç kas meraklısı değilim fit olsun yeter yani vücut geliştirmeyle olacağını düşünmüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ama çekicilik belki katar yine de dene
yüze ve vücuda uygun saç, kıyafet vb. seçmekbakımlı olmakspor yapmak, ne zayıf ne de çok şişman olmakpoz vermeyi bilmek ve ustaca photoshop yapmayı bilmek
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParan varsa sorun yok çirkin de oluyor, paran yoksa şansına küs kanka
00 Yorumla
+1 yılSonradan olamassın sadece bakımlı olursun Allahın verdiğine her zaman şükretmek lazım
00 Yorumla
+1 yılTip önemi değil ama yine de yakışıklı olmak istiyorsan saç şeklinden başlayabilirsin gerisi gelir zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Tip önemli değil mi sldkdk salak
Bakım yapabilirsin emin ol seni çok çok daha iyi gösterir
00 YorumlaSen dürüst ol adam gibi adam ol illaki biri sever kardeşim boşuna uğraşma evlendiğinde yine eskisi gibi olacaksın zaten
00 Yorumlaburun ameliyatı saç yoksa saç ekimi vücut tıfılsa spora gidip vücut yapmak bir nebze yakışıklı veya kızların gözünde seksi durabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEstetik olabilirsin, çirkinden güzele evrim geçirirsin.
Hem de mutlu olursun.00 Yorumla
+1 yılBakımlı olarak spor yaparak konuşma tarzı bile bir erkeği yakışıklı yapabilir
00 Yorumla
+1 yılGerizekalının bir kaçı tip önemli değil demiş ruhlar aleminde yaşıyor herhalde mal
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan insanın kalbinin temiz olması kalbin temizse dışına yansır zaten
00 YorumlaSac kesimi bakim giyim tarzi cool yuruyus her sekilde karizma yapar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Estetik ile😃
20 Yorumla
+1 yılGuzel giyinip, temiz olarak
10 YorumlaYakışıklı olup nabacan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız dura dura hiç olur oğlan dura dura koç olur. 40a doğru tipin gelir kocum
00 YorumlaBakım + giyim +ESTETİK
00 Yorumla
+1 yılÖzcan Denizin geçirdiği ameliyatlar yaz Googlea
00 Yorumla
+1 yılSporun güzelleştirmediği insan görmedim
00 Yorumlabilmem doğuştan inanılmaz yakışıklıyım hiç anlamam
00 YorumlaZayıf ve sporcu olacaksın.
00 Yorumlakendine bakım yapmayi ihmal etme.
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt