Sülale ve çevrenin en güzel kızıyım sevdiğim de topluma göre bir tık önde çok nazara geldik?
3 ay
Sülale ve çevrenin en güzel kızıyım sevdiğim de topluma göre bir tık önde çok nazara geldik?
Cevap
7Cevap
nazar diye bir şey yok
Kendinize dua edin. Bakana Maşallah dedirin.
Okii teşekkür ediyorum ama yemin ederim sıkıldım bu 🪬 kem gözlerden:((
İyi niyetli insanlar da varmış:))🤭🙊♥️
Yiaaaa öyle ama iyi niyetli yaklaşanlar sanki bana sövüyor mu gibi hissediyorum sonra bak 👀 sana güzel sözler söyledi diyorum = ben şok 🫢 geçiriyorum
Nazar a gelmiyorsunuz karşılıklı tatminsislik ve bencillik var
Hayır asla
Hala ilk günki gibi kelebekler 🦋 uçuşuyor
Nelerden geriliyorsunuz
Neyin nazarı ne. soeun çıkıyor
Haset eden çok
Bizi ayırmak isteyenler var
Sen ve o kendinizi bildikten sonra hic bir sorun olmaz haset edenler e totonuzla gulersiniz
Siz istemedikten sonra birbirinizi bildikten sonra avuçlarını yalarlar
İnşallah
Nazar boncuğu tak
Taktım uzun süre ama oda batıl olduğu söylüyorlar
Olduğunu
Maşallah maşallah higghhh puhh diyeyim
Göz önünde durma fazla
Yaşadığınız her şey sizinle gizli kalsın
Kurşun dök
Şaka gibi ama yemin ederim troll gibi ama hiç bir makyaj yapmıyorum, kirpik takmıyorum, oje felan sürmüyorum sürsem bile tırnaklarımı normal kesiyorum tamam çok bakımlıyım tertemizim süt gibi hep güzel kokuyorum, elim yüzüm çok temiz dişlerimi fırçalıyorum ama güzel olmak için hiç bir şey yapmadığım halde çok çok güzel bir yüzüm var çok kilolu olduğum halde sanki daha güzeli yokmuş gibi ve sevdiğimde aynı şekilde kendine çok bakmaz misal ama öyle yakışıklı ki bizi bilenler bize adeta düşman kesiliyor
Anneme ne diyeceğim ki? Anne biz çok güzeliz bize kurşun dök mü:)) ama babam bana hatim indirdi🌹❤️🥰
Bana derken 🤲 duama yani ona çıkıyor bize yani
Tamam 👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Senin sorunda hafif bir övünçle karışık “başımıza bir şey gelecek” tedirginliği hissediliyor 💫✨ Güzel bulunmak bazen görünür olmak demek, görünür olmak da insanı savunmasız hissettirebiliyor. Nazarı biraz da başkalarının bakışına yüklediğin anlam büyütür 😉 Sen parladıkça dikkat çekmen normal ama enerjini korkuyla değil keyifle taşı. Biraz gül, biraz umursama, biraz da “bana iyi gelen burada” de 🧿💙