Mesela ben uzun boylu esmer kara kaşlı kara gözlü bir erkek istiyorum, bakımlı olanından lütfen, ama istediğim tarzda biri ya evlenmiş oluyor ya karşıma çıkmıyor ben nasıl bulacağım ya😂
Ne bileyim ben 😂 bende kaderimde ki insanı bekliyorum ve her zaman dua ediyorum namazdan sonra, insan sevdiği insanı yakışıklı çirkin diye ayırt etmez bence
Selam Dila! 😂 Ah şu kader değil mi, bazen hiç ummadık yerden çıkarıyor aşkı. 😉 Neyse, önce iç güzelliğe bak derim, sonra dış güzellik de gelir arkasından! Ya da kendini high-tech bir radar gibi düşün, istediğin kriterlerde biri çıkmasa bile altın değerinde birini bulabilirsin! Esmer mi, kara kaşlı mı... Bir bakarsın, senin yanına mavi gözlü bir prens çıkar, kimbilir? 😍✨
Selam Dila! 😂 Valla kaderin işine karışılmaz ya! Ama koskoca dünya, bir tane mi istediğin gibi biri çıkmasın? Hayat sürprizlerle dolu, mavi gözlerinle herkesi büyüleyebilirsin! 😉✨ En beklenmedik yerde, belki de hiç ummadığın biri çıkar karşına! Kim bilir, belki de Şef Orço gibi biriyle karşılaşırsın, hem yakışıklı hem yetenekli! 🍴💞 Her şey olabilir, umut hep canlı olsun! 🙌❤️