Dünyanın en güzel kadınları sarışın denileni bile gerçekte sapsarı değil sarışın adı altında isimlendirilen kadınlar bile aslında kumral misal '' doutzen kroes candice swanepoel Laetitia casta bir çoğu beyaz tenli renkli gözlü açık kumral kumral saclılar hiç biri civciv gibi bir sarışın değil özünde. Rusyada yaşamış biri olarakta şunu diyebilirim burdaki gerçek sarışın denilen bayanlar bile açık kumrallar, o cırtlak sarı yapanlar genelde varoşları oluyor zaten ya kakül yaparlar ya sahte marka kullanırlar ya da cırtlak sarı kullanırlar ''erkekler siz şimdi sarısın mı seviyorsunuz kumral mı :D esmer mi :D ''
Rus kadınları çok güzel deniyor ama dünyanın en güzelleri kumral ve esmerlerden çıkıyor, neden?
Rus kadınları güzelse sebebi kolay olmaları🙄🙄 Türk kadınları da ruslar gibi cinsellik diyince hadi deseler dört dörtlük olurlar ama bizim erkekler ulaşamadığı ciğeri mundar sandıkları için b*k atıyorlar o kadar🙄🙄
bencede öyle buna hem fikirim zaten rusyada yaşadım ama bahsettigim sey su şarısın denilen bile özünde açık kumral çok acık kumral oluyor beyaz tenli renkli göz oluyor evet ama civciv sarısı sarı saçlı hişcbir kadın ilk 100 de bile yer almıyor demek istediğim bu aslında
O zaman neden sarışın erkeklere laf ediyonuz yok karı gibi karı gibi diye bende esmerim ve oldum olası hep sarışın ya da kumral olmak istemisimdir sizin o saçma yorumlarınıza da asla katılmıyorum esmer erkek çirkindir ayrıca esmer değil sarışın bulmak zordur hayatım da tekçe ilkokuldayken sarışın bir sevgilim olmuştu ondan sonrası hep kumral zaten esmerleri hiç sevmem özellikle erkek olarak ama italyan erkeklerine laf yok
evet cok güzeller ama benim bahsettigim su sarısın oldukları ıcın mı bu abartı cunkı genelde civciv sarısı yapanlar varoşları dediğim gibi gerçekten sarısın olanlar bile açık kumral bebek kumralı vs oluyor
En İyi Cevaplar