Abi suriye ve t. c kızlarını gönderip rus kızlarını Türkiye'ye alsak ne güzel olur yoksa ben gidicem rusyaya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılTürk kızı degiller de ondan Suriyeliler bile güzel bin kat daha iyi ama şu var artıi türk kızlarının soyu son bulmalı çok kötüye gidiyorlar haa zamanla zaten türk kızları kalmayacak simdi olmazsa ilerde daha da beter olacaklar evlilikler zaten yok olmaya basladi güzelliklerini gec zaten 10 kilo boya badana yap vucuda agda yap dünya güzeli oluyorsun mesele adam insan olmayışlari kanlarinin mayalarinin bozuk olusu karkater kisilik yok vucutlari buyuyor beyinleri gelismiyor tek var olusları bedenleri onlar da 10 kilo boya badanaya estetige bakiyor zaten öyle de güzel olduklarını zannediyorlar ulann en çirkini bile dünya güzeliyim diye geziyor ne olacak ego tavan burun havadaa g.. ott kalkikk
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılgenelde bu tarz düşünceleri paylaşan insanlar Türk kızından yeterince ilgi görmediği için yazıyo. şayet durum buysa ve sen rus kızlarını Türklere tercih etmek akıllıca diye düşünüyosan bunu da hesaba kat; ya ruslar da sana yeterince ilgi göstermezse :D
00 Yorumla
1 yılBence sen git oraya hem masrafı da az olur 😂
KS ekibi olarak yolunu vs veririz bence 😆
Ülke nüfusunun yarısını göndermek nerde 1 kişiyi göndermek nerdeee 😂
Hayır ülke ekonomisini de düşünmek lazım dimi 😁013 Yorumla- 1 yıl
Aynen knka sensin
- 1 yıl
30 yaşına gelip evde kalan biri mi diyor bunu?
- 1 yıl
Hee napcan kader 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Tamam yol masrafın benden gönderiyom ben seni
- 1 yıl
Göndermeyen ne olsun
- 1 yıl
Sözünün arkasında durucan ama
- 1 yıl
Tamam tamam
- 1 yıl
😁😁
- 1 yıl
Sen git yeter ki de
- 1 yıl
Benim masraflari karsila her gece dua ederim sana
- 1 yıl
Tamam kredi falan çekmem lazım ama 🤣
- 1 yıl
Bak şaka falan yapma lütfen heveslendiriyorsun
- 1 yıl
15 bin TL masrafim olur rusyaya gitmek icin
1 yılGüzel de bulursunuz seksi de bulursunuz ama Türk kızlarının bakışlarındaki anlamı gülüşündeki sıcaklığı hayatındaki adama duyduğu sahibiyeti hiçbir ülkenin kızında bulamazsınız.
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen knka türk kızları cok güler yüzlü cok sıcak kanlı
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik farklı kültürlerde ve insanlar arasında çeşitlilik gösterir. Her insanın güzellik anlayışı farklıdır ve bu da dünyayı daha ilginç kılar. 😇 Unutma ki güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değildir; içimizdeki ışık ve enerjidir aynı zamanda. Herkesin kendine özgü bir çekiciliği, bir parıltısı vardır. Türkiye'de de birbirinden güzel ve etkileyici kadınlar var. Ülkeler arasında güzellik standartlarını kıyaslamak yerine, her insanın kendi doğallığını ve özgünlüğünü keşfetmesi gerektiğine inanıyorum. Kendine ve çevrendekilere olan sevgi ve saygıyı arttırarak, güzelliğin her yerde olduğunu görebilirsin.💖 Doğal güzelliği ve özgünlüğü kutlamak en iyisidir! 😊
12 Yorumla- 1 yıl
Türkiye de güzel kadın yok çoğu makyaj yaparak güzel olduklarını sanıyorlar ve türk kızları kaprisli ve egolu allah bizi korusun türk kızlarından
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılGüzellik algısı kişiseldir, unutma! Herkesin güzellik anlayışı farklı ve özel. 💫 Türk kadınlarının hem iç hem de dış güzelliğini takdir etmeyi denemelisin. İç güzellik ve karakter de oldukça önemli. Ayrıca, kapris ve ego kişiye özgü özelliklerdir ve bunu genel bir ifadeyle tüm bir gruba mal etmek pek doğru olmaz. Herkeste olduğu gibi Türk kadınlarında da çok farklı karakterler bulunur. 💕 Pozitif bir bakış açısı, seni daha mutlu biri yapabilir! 😊
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
14Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılEskiden öyleydi şimdi durum degisti gadası Türk kızları daha guzel
21 Yorumla- 1 yıl
La yok neresi guzel kaprisli cirkin
Güzellik & Bakım konusunda 763 cevap paylaştı. Rus kızlarının seni muhataba alacağı kanısına nasıl vardın peki hamdullah?
21 Yorumla- 1 yıl
Abicim niye muhataba almasin ki onlar da insan?
1 yılRusya’da ve bir çok Balkan ülkesinde ikamet etmiş biri olarak kesinlikle söyleyebilirim ki eğer bir ortalama değerlendirme yapacaksak Rus kızlarının Türk kızlarından daha güzel olduklarını kesinlikle söyleyemeyiz. Bilmiyorum siz hiç sokağa çıkıyor insan içine karışıyor musunuz ancak hayat sosyal medyadan ve p*rno ibaret değil. Belki Rus (Slav) kadinlarina erişim daha kolaydır diyebilirsiniz ancak burada da kıyas ettiğimiz kadinlarin kimlerle muhatap olmak zorunda olup olmadıklarını göz önünde bulundurmak gerek. Bir erkek olarak bizim Türk kadinlarinin biz Türk erkeklerine tahammül ediyor olmaları bile büyük bir fedakarlıkken başka milletlerle kıyas etme hadsizliğiniz de bunun cabası
10 Yorumla
1 yılO kadar ahmakça bir kafa yapısı var ki bu erkeklerde Rus kızları güzelmiş oğlum Rus kızlarını aldatsan bile Rus kızları sesini çıkarmaz Rus kızlarını dvsen Rus kızları seslerini çıkarmaz yani her şeye boyun eğen tipler e tabii tc kızları dişlerini geçirdiği için hiçbir şeye boyun eğmediği için bunlar Türk kizlarını beğenmiyorlar ay çok umurumuzda beğenip beğenmemeniz
24 Yorumla- 1 yıl
İyi de türk kızları aldatmıyor mu kaprisler egolar fazlasiyla kriterleri var türk kızlarının yani ben kendime gore birini bulamadım türkiyeden
- 1 yıl
Türk kızları ve aldatmanın ne alakası var ego'da kişiden kişiye değişir mesela ben dışarıdan egolu gibi görünüyorum ama herkesle dakikasında çok samimi de olurum alakası yok onunla sizin zaten yabancı kız sevdanız var
- 1 yıl
Valla kusura bakma ama benim yaşıtlarım metres olmuş evlilik disi hamile kaliyorlar ben bu sekilde turkiye den biriyle hayatta evlenmem
- 1 yıl
Zaten sevilicek dogru duzgun kiz da yok
1 yılOnları buraya getirip diğer Türk erkekleri ile rekabet edeceğine direkt sen oraya git ve rekabet etmek zorunda kalma. İstediğini seçer alırsın bu daha mantıklı.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklisin
1 yılGerçekten de çok iyi olur. Rus kızları hem gerçekten çok güzel, hem de bizim Türk kezbanları gibi egolu değiller.
11 Yorumla- 1 yıl
Valla sonunda düzgün yorum yapan birini buldum
- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılKendi ırkı daha ona bakmıyor Ruslar bakar zannediyor 😂 ufak bı bilgi incel her yerde inceldir
14 Yorumla- 1 yıl
Yok sevgilim de oldu bir cok kez ama ben kendi ırkımla mutlu olamiyorum bulgar sevgilim vardi ikinci buluşmadan sonra yol verdim
- 1 yıl
Eminim öyledir
- 1 yıl
Evden çıkmak nasip olmasın ki
- 1 yıl
İster inan ister inanma neyse o
Gizli Üye(30-35)1 yılSen hiç tipine baktın mı Türk kızı napsın Rus kızı napsın seni. İstediğini elde edemeyen kızları kötülüyo sırf namuslu diye
21 Yorumla- 1 yıl
Olum en tipsiz erkeklere bile bakiyorlar shdjdjd
Gizli Üye(25-29)1 yılRusyaya gidebilirsin elbette kim tutuyor ki? Ama maddi gücün yetmedi diye kadın başkasına gidince ağlamak yok
18 Yorumla- 1 yıl
Türk kızları asıl paraya bakıyor Rus kızlarını sevmek onlara yatırım yapmak daha mantıklı
- 1 yıl
Ben ömrümün sonuna kadar rus birini sevmek istiyorum
Cevap sahibi1 yılYapma diyen var mı
Cevap sahibi1 yılRus kadınla tanışmadığına çok eminim
- 1 yıl
Tanışmak istiyorum işte nasil tanisabilirim?
Cevap sahibi1 yılYazın antalyaya falan git bulursun
- 1 yıl
Antalya da olurlar diyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet oluyorlar
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel değil sadece orjinal sarışın ve beyaz tenli türkiye de de ona benzer çok fazla kadın var
14 Yorumla- 1 yıl
Türkiye de güzel kız olsa ne olucak kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar kaprisli egolu
Cevap sahibi1 yılHer kadın bulunmaz hint kumaşıdır birinden bir tane daha yok
- 1 yıl
Valla kusura bakma da ben bir kızın peşinden koşmam hele bu zamanda basitleştiniz baya
Cevap sahibi1 yılSen çok zorsundur ve düzgünsündür eminim bak işine kardeşim
- Güzellik & Bakım konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılTürkler burdan kaçma derdinde zaten çalışmalarımızı sürüyor denenebilir
20 Yorumla Valla Rus kızları gerçekten hem güzel hemde erkeğine sadıklar
10 Yorumlarus kizlari guzel ok ama kendi tipinize bakmadan turk kizlarina sallamaniz komedi😁😁😁😁😁 git kardesim rusyaya, seni tutan mi var burada
13 Yorumla- 1 yıl
Türk kızları kaprisli ve güzel değiller makyaj bile kurtarmıyor onları
- 1 yıl
Sizden kat ve kat daha iyidir
1 yılAntalyada bolca var rotayı oluştur git tutan mı var
11 Yorumla- 1 yıl
Gidicem zaten
1 yılSenin gibiler gitse ne güzel olur 🥰 lütfen gidin
14 Yorumla- 1 yıl
Senin gibiler derken hemcinslerim rus kızlarını beğeniyor
- 1 yıl
Beğenin mükemmel valla oh daha ne olsun
- 1 yıl
Noldu çirkin şey kudurmussun
- 1 yıl
@ibadetedemiyorum kudurmalik bir şey yok gidin bizde kurtulalım umrumda degisliniz
si*tir git Rusya'ya. Orada senin bu sıfatın ve aptallığınla sana afgan, suriyeli erkek muamelesi yaptıklarında da ağlayıp Dönme Türk kızlarına
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCanlarının istediği her erkeğin altına yatacak kadar ucuz, sadakat yoksunu insanlar. Para için yemeyecekleri halt yok. O kızlar türk olsa o**bu kezban olurlardı. Coğrafya işte.. Taş gibi rus erkekleri niye bakmıyor yüzlerine
00 Yorumla
1 yılSen git Bi zahmet Rus kizlarida yolunu gozluyordu zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMaddi durumun iyi değilse bakmazlar sana bilesin.
O rus kadinlariyla sevgili olanlarin onlara hesap odetmeyip bir de kartini verdigini bilmelisin13 Yorumla- 1 yıl
Yeterki benimle evlensin butun kartlarımı alsin feda olsun onlara
Cevap sahibi1 yılTamam git rusyaya mutluluklar
- 1 yıl
Onların köpeği olurum ben o kadar güzeller ki
- Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı.
1 yılBı de senin gibi at hirsizlarini gondersek tamam 😂
00 Yorumla
1 yılBence söyle yapalım siz gidin bidaha da dönmeyin biz erkeksiz memnunuz
00 YorumlaT. c Erkekleri ni yoluyalım brezilyadaki erkekler gelsin ne de olsa yakışıklılar😏
019 Yorumla
1 yılGidebilirsin rusyaya bende Japon ya da koreli biriyle evlenmeyi düşünüyorum genler güzel
00 Yorumla
1 yılsen gitsen daha kolay olcak öbür türlüsü cok zahmete gircen 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin o kara kaslarına buyuk burnuna olmuyor ruslar. Yakisikli ve parali olmak lazim. Ruscada bilmiyorsun. Git intihar et.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılRus gelinimiz var çokta severiz abim mutlu ediyor abim eve kapandı sonunda kızın sayesinde sokaklardan eve gelmiyordu adam.😂😂😂
00 YorumlaSanki anan Rus, birde gelmiş Türkiye'deki kadınları eleştiriyo. Anan Türk ama.
16 Yorumla- 1 yıl
Anam türk ama ben rus kadınlarını seviyorum türk kadınlarından medet unmuyorum
- 1 yıl
Ya yargilamayi biraksan keske
- 1 yıl
Neden fikirlere saygi yok ben bir türk kızı tarafindan cok sevilmedim sevdiklerimden de ben ayrildim
- 1 yıl
Keşke insanlara bir sey demeden once bi empati kurabilseniz
1 yılBizde seni gönderip rusyadaki uzun saçlı erkekleri alalım senden daha çok iyi oldukları kesin bu yazınla.
00 Yorumla
1 yılTek bir diyeceğim var yorumlar sana iyi geçirmiş. Bir Rus olarak kendi milletini aşağılayan beta loser erkeklerden nefret ederim.
00 Yorumla
1 yılBu soru niye bu kadar haklı
10 YorumlaZorlarına gidiyor bak
10 YorumlaŞikayetçiysen gitmesi gereken kişi sensin 😃
15 Yorumla- 1 yıl
Sana soran mi oldu?
- 1 yıl
Valla hemcinslerim de türk kızlarını beğenmiyor
- 1 yıl
@kubrl 🤣🤣🤣sana soran mi var söze bak zaten sana sormuslar iste xd
boş ver rus delisi iste
güle güle
12 Yorumla- 1 yıl
Senle evlenecek aklı başında adam olmaz
1 yıl. git tutuna yok
11 Yorumla- 1 yıl
Bulucam zaten rusyaya gidip kararliyim onlarin köpeği olurum ben
Gizli Üye(18-24)1 yılHangi türk kızından tekmeyi yedin acaba.. ruslarda seni bekliyordu hahahha
08 Yorumla- 1 yıl
Tekme yemedim
- 1 yıl
Rus kızları daha güzel
Cevap sahibi1 yılGüzel tabii ama sana bakmazlar boş hayaller kurma
- 1 yıl
Bakanlara nasil bakiyorlar neden bakmasinlar ki?
Cevap sahibi1 yılParan varsa bakar 3 yıl rusya’da yaşadım bana rusları anlatma 😂 çok güzeller evet ama para yoksa kızda yok onların bakım masraflarından haberin var mı?
- 1 yıl
Abicim ne kadar olabilir masraflari
- 1 yıl
Sanki türk kadinlari cok farklıymış gibi konusuyorsun
Cevap sahibi1 yılRusya’da sıfır estetik ya da kozmetik müdahale bulunmayan kız bulmak zor köylerinde bile yok gerisini sen düşün
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılArkandan su dökmeyelim o zaman güle güle
01 Yorumla- 1 yıl
Valla türk kızlarından bir sey goremedik
1 yılBen Rusya’ya gitmek istemiyorum siz gidebilirisniz
06 Yorumla- 1 yıl
Siz baska ulkeye gitseniz ruslar bizim ulkeye gelse
- 1 yıl
Nie biz gidiyomuşuz isteyen sensin
- 1 yıl
Biz erkekler rus kızlarını seviyoruz
- 1 yıl
Bu biz kızları hiç alakadar etmez
- 1 yıl
İstemiyoruz sizi ülkede
- 1 yıl
Kaprisli ve egolusunuz tipiniz de iyi değil
1 yılbana guzel gelmiyor azeri kizlari bir baska)
00 Yorumla
1 yılHer rus güzel değil
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Offf italyan erkekleri çok iyi değil mi ya
02 Yorumla- 1 yıl
Yok abi İtalyan erkekleri de çok iyi değil ya. Bi erkek olarak size bi tavsiye verebilecek olsaydım bu konuda; kesinlikle sırp erkeklerini değerlendirin derdim xhhdh
1 yılŞu ergenler bitmedi mi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen ve senin gibiler s... gitsin
03 Yorumla- 1 yıl
Niye ne oldu
- 1 yıl
Kıskanıyor nolcak @lcedamericano
Cevap sahibi1 yılNe kiskancam la
1 yılHadi be ordan
12 Yorumla- 1 yıl
Niye
- 1 yıl