Ben hep bunu merak etmişimdir soğuk ülkelerdeki kadınlar her yaşta çok güzel ve bakımlı. Kılsız, tüysüz, trip ve kaprissizler. Aşağılık kompleksleri, gereksiz kıskançlıkları yok. Tamam güzel olan Türk kadınları da var ama nadir. Misal dünyanın en güzel kızı bir Rus. Hemde daha 9 yaşında :D Ülkelerinden olsa gerek bu kadar güzel olmayı nasıl başarabiliyorlar? Genetik heralde, sizce?
genler işte, doğuştan gelen şeyler ne yaparsın xd anneden kıza hepsi yeşil gözlü mavi gözlü sarı saçlı, nası bişey anlamadık ki sayın arkadaşlar XD kafamız komple karıştı yani XD hiç mi çirkin yok bu kodumun rusyasında XD hep mi yeşil gözlü mavi gözlü sarı saçlı incecik kıızlar var? xd
bana çok güzel gelmiyor :/xmende bir bölümde Türkiyeden nefret ettiğini söylemişlerdi vs o kadından soğudum baya belki ondandır ama abartılcak bir güzellikleri yok açıkcası ingiliz kızlarıdaha güzel ve fotodaki kadın değil çocuk :D
Ulan bu ne kıskançlık lan. Küçücük kızı bile kıskananlar çıkmış. Şimdi derken bin niyi kiskiniyim yi iptil sirişinliri diye. Büyüdüğün de tam afet olacak bu kız. MaşAllah de onun yerine. Bir yerleriniz eksilmez.
Hayır küçücük çocuğun nesini kıskanayım ben. Kız çirkin demedim kat kat güzellerini gördüm dedim. Çirkin denmez kıza zaten. Ama güzellik yarışı yapacak yaşta değil
Aptal sarışın mı? Sarışınlar aksine en akıllı kadınlardır. Bu bilim adamlarından gelen birşey açıklamışlar test etmişler sarışınlar daha zeki :D Esmer kadınlar da kıl tüy erkeksilik herşey mevcut ıykkk BLONDE GIRLS <3
Allah'ın izniyle Rus kızı bulup evlenecem. Bunun için antalya ya falan gitmem gerek oralarda takılıyorlar yazın çünkü. Zaten kumralım beni beğenirler g*tü bohlu Türk kızlarına kalmadım ben ;)
Senin o g*tu boklu Turk kizlarina kalmadım dediğim şey farkindaysan seni doğuran ana da bir Türk ona göre lafını bil terbiyesiz senin anan da g*tu boklu bir Türk anası o zmn😂
Annem güzeller güzeli benim. Ona laf yok o kahraman Türk kadını. Şimdikiler gibi iphone alıp g*tü kalkık egoist değil eski Türk kadınları. Şimdiki nesil kızları sevmiyorum ben. Siz daha birbirinizi çekemeyip kıskanıyorsunuz be. Tiksindim valla sizden.
Kes be kes laf bulamadın tabi eski Türk kızları yok şöyle yok. böyle diye lafin üstünü kapatmaya çalışma. Adam gibi birine denk gelmediysen o da senin sorunun. Önce lafının nereye gittiğini bil tart ölc ondan gel burda Türk kizlarina laf soyle. Bana kapak yapmaya calisma o kapagin altinda bozarim seni. Zaten yeteri kadar bozuldun daha cabalama cunku konustukca batiyorsun!!!
En İyi Cevaplar