Türk erkeklerinin balık etli kadın sevdası yüzyıllardır dillere destandır. Kum saati bir vücut, hafif ayva göbek, iri göğüsler, dolgun kalçalar ve kıvrımlı hatlara sahip olmanın verdiği mutlulukla o kadını her haliyle sevebildiğini gururla taşıyan bir erkek düşünün. Kadınını sadece sevmiyor aynı zamanda seksi de buluyor..Sizce Türk erkekleri neden balık etli kadınları daha çok beğeniyor?
Dikkat ederseniz ilk çağlardan beri bir algı yaratmış insanoğlu "şişman kadın doğurgandır" diye. Böylesine tanrıçaları bile tasvir ederken iri vücutlu, kilolu kadınları model edinmişler. Sanıyorum ki sadece iç güdüsel bir olaydan ibaret. Kişiden kişiye değişebilecek olan algıların temel yapısında bu var esasen. Şahsen balık etli kadın yerine fit birini tercih ederim. Balığı sadece beyaz et olarak tüketirken sevebiliyorum, kadına yakışıyor fakat benim tercihim değil. Genele bakarsak balık etli sevdası estetik, fiziki güzellik algısına göre şekillenebiliyor.
Benim tercıhım degıl ama kısmet ısı gönül işi yanı bırıne balık etkı dıye hasta olmam ama balık etlı bırınden hoşlanırsam duygusl anlamda o ayrı bır sey fakat genel olarak ben kılolu bırı degılım ve oldukca sportıf bırıyım bu anlamda bu hızımı kesecek bır yapıda bırını pek tercıh etmeyebılırım bılemedım yanı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Balık etli kadın seksidir çünkü. Ama şöyle bir sıkıntı var ki kadınlar nedense balık etli deyince bülent ersoy genişliğini kast ederken erkekler balık etliden kasıt scarlett johansson tarzı kadınlardan bahsediyor. Yani zavallı tüek kadını burdan kendine pay çıkartıp kilosunu balık etli diye kakalamak istiyor ama yemiyor tabi 😂😂
Eli avucu doldursun isterler, kadının kalçalısı yemeğin salçalısı makbuldür. Ayrıca tahta kurusu gibi kadınları fiziksel olarak hiç bir çekici yönü yoktur. Hangi erkek göğüsleri, kalçası düz olan bir kadın isterki
Bir dirhem et ayıp örte demişler ya halk arasında.. Ancak baştan o tip kadından hoşlanan çocuk doğurup şişko olup memeler sarkınca bu sefer beğenmemeye başlar.. Ufak göğüsler, yuvarlak küçük kalçalar ve ayva göbek her zaman en güzel olanıdır.
Sadece Türkler değil aslında Ortadoğu coğrafyasındaki Türkler, Araplar, Ermeniler, İranlılar da balık etli kadını daha çok sever. Ama balık etli kadın da sevilmeyecek gibi değil ki.
ben hiç beğenmiyorum böyle balık etli bayanları iri kalçalı iri göğüslü dolgun dudaklı uzun saçlı bayanları görünce bakıyorum işte beğeniyorum çok hmde bnce çoğu hemcinsin olan erkeklerde öyle düşünüyor 👍👍😊
ruslara niye dibimiz düşüyor biliyormusun sizlerin çok nazlı oluşunuzdan gösterip elletmiyorsunuz sanki tek sizde var sanki küçük dağları siz yarattınız havanızdan geçilmiyor burnunuz kaf dağında sanki sonra vay canım türk erkekleri ruslara bakıyor onlar dünyada tek yatakta da öyle sahip çık türk erkeğine o zaman kapmasın rus hatunlar😉😘
balık eti ve dolgun hatlar doğurganlık simgesidir. sağlıklı kadın demektir geçmişten beri. bu tür kadınların sağlıklı ve çok doğum yapacağı bilinçaltına işlemiş durumdadır. tek sebebi bu
paylaştığın görseldeki kadın harika ve ideal kilosunda balık etli felanda değil. hiç kimse kadın erkek fark etmez kilolu ya da zayıf birisini beğenmez herkes ideal kiloda arar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Balık etli tabiri dolgun ama kilosunu belli etmeyen kadınlar için kullanılır. Türk kadınları balık etli değil, bildiğin şişko.
Yıllardır biliniyor şöyle birşey duydum geniş kalçalı kadınların daha çok doğurkan olduğu biliniyor göğüslerininde süt açısındam daha verimli belkide arzuları yerine getirmek bür kenara bundan ötürü de olabilir
Oyle bir sey yok tamamen yalan. Balik etliden ziyade fit olan kadinlar cok daha guzel. Balik etli olmak eskide kaldi. Kadinlar artik eskisi gibi cocuk dogurmuyor o yuzden balik etli olmasina gerek yok.
Niye duymasınmış? Kadınları anlıyor gibi konuşuyor bir de ay kıyamam 😂 sen önce aynaya bak ondan sonra yok ayak bileği yok sırtı şöyle olsun böyle olsun de gülüm ya
Hanımefendi, istediğinizi düşünebilirsiniz, içtenlikle saygı duyuyorum... Fakat, sizin doğrularınız gerçek doğrulardan farklı olabilir, bunu hiçbir zaman unutmamalısınız...
Ayakta göz göze geldigi zaman onunla sevişirken poposunu sıkım kucagima alıp yataga gitmeyi cok severim cok iyi sekste yapılıyor denedim balik etli kadinlarla sevismek seks yapmak mükemmel bir duygu😉
Valla bende bilsem 😄 bide uzun boylu erkeklerin kısa boylu kızları seçmesine ne diyorsunuz. Tamam seçebilirler ama neredeyse %99 aynı şaşıyorum erkeklere cidden
Hem her giydikleri yakışıyor güzel taşıyolar çöp adam gibi değiller😂😂Hemde seksi duruyolar ele avuca gelicek türden adam kemik torbasını alsında napsın gibisinden:D:DYemeğin salçalısı kadının kalçalısı
En İyi Cevaplar