Manken gibi sevmiyorsunuz uzun zayıf ya da yüzü daha kemikli olan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayKiloyu değil de geniş vücut hatlarını seviyorlar diye düşünüyorum hani Basen kalça falan bunları da zayıf kızlarda bulamadıkları için kilolu kadınları tercih ediyorlar. Mesela Aleyna tilki zayıf mı zayıf ama hatları geniş duruyor Aleyna tilki gibisini bulan birinin Kilolu kadın diye tutturacağını sanmıyorum
431 Yorumla
Soran4 ayNe olmazsa onu isterler bence
- 4 ay
Aleynadaki basen kalça bacak kimsede yok senin gibi Sibel Can severleri az öteye doğru alıyoruz 😂😂 git testesteron nakli yaptır kendine
- 4 ay
https://share.google/fnmX3xbMVMOqKeoQw
Şu vücuda sahip birini eleştiriyorsan anca ona sahip olamadığın için bxokk atıyorsundur 😂😂 - 4 ay
Sen kimin seksi ve disil olduğunu gayet iyi biliyorsunda işine gelmiyor. Benim makine hangi kadina çalışıyorsa o daha disildir yavrum.
Aleyna liseli kız çocuğu fiziğine sahip birisi. Asıl kadın sibelcandir dediğin gibi. Bunu sende gayet iyi biliyorsun. Basen kelimesinin ne olduğunu öğren önce m. a. l değneği - 4 ay
Kadın vücuduna dair bilgisi olmayan sensin basen dediğin şey Sibel can'da zaten yok dümdüz iniyor kadının Aleyna tilki'ye çekici değil diyen erkek değildir zaten o konulara hiç girmeyelim 😂
- 4 ay
Aleyna tilki'yi Avrupa'ya göndersinler David Beckham'a da nikah kıydırır Robert pattinson'a da Michele Morrone'a da siz Türkler elinizdeki değerlerin farkında olmadınız hiçbir zaman
- 4 ay
Aleyna'nın olayı sadece güzellik ve çekicilik değil aşırı zeki bir kız. Röportajlarını izlediysen onun kurduğu cümleleri kurabilen bir tane ünlü yok kendini güzel ifade ediyor bir keresinde Hülya Avşar'ın programına çıkmıştı Hülya'nın zekası ortada biliyorsunuz Aleyna'yı dinleyince bu nasıl bir olgunluk nereden buluyorsun bu cümleleri dedi kadın ama uyuşturucuyla hayatını mahvediyor
- 4 ay
Ben vücudundan ziyade kafası çalışan insan seviyorum
- 4 ay
Kafası çalışan kadına zekası yetmeyen erkekler skkkmi kaldırsın yeter yiaaaa diyor 😂😂
- 4 ay
Tanımadığı şarkıcı hakkında böylesine hayranlık duyan ilah gibi tapan salagin biri zekadan akıldan bahsetmesin lütfen. David Beckham örneğinde zaten 5 yaşında çocuk zekasına sahip olduğunu gösterdin. Sen bana dmden fotonu at ben sana skimin kalkıp kalkmayacağını söylerim. Bakalım sen ne kadar kadinsin.
- 4 ay
Hayranlık mı 😂 ünlü olup da aklı başında konuşan çok az insan var. Bizim ülkeden çıkınca insan gururlanıyor zeka kokan cümleleri senin gibi a*ptallar anlamaz ya yorma kafanı
- 4 ay
Bu sadece kadınlar için geçerli değil erkekler için de geçerli bir adamın istediği kadar bicepsleri ve adeleleri kafam kadar olsun mantıklı cümleler kuramadıktan sonra 500 kez sosyal medyadan takip atsın dönmem o adama ya da dışarıdan biriyse evime kadar takip etsin yüzüne bakmam 😂 Fiziğimi de sana kanıtlamak zorunda değilim yaşattıklarım kapımın önünde yatırttırıyor adamı
- 4 ay
Bicepsle adelenin ne olduğunu söylememe gerek yok o kadar kültürün vardır sanırım biceps kol kası adele bacak kası 😄
- 4 ay
Sen kimsin allasen neyi kanıtlıyorum sana soru sahibini rahatsız ediyoruz susar mısın
Soran4 ayCidden artık soruyu silicem susun sjsksk
- 4 ay
Susmuyor ki bacım ma**nyak mı ne anlamadım 😂😂
Soran4 ay😂😂
- 4 ay
Bi'de takip atmış babababaaaaa 😂😂
Soran4 ayBiceps gösterecek ondann😂😂
- 4 ay
Malzeme gayet ortada görünüyor senin nerende biceps ve adele olabilir Allah aşkına güldürme insanı 😂😂 kaybol git şuradan
- 4 ay
Hiç biceps görmesek inanırdık 😂😂
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ayBen o uzun, zayıf diye tarif ettiğin görüntüde biriyim ve diyebilirim ki yaklaşılabilir görünüyorsan gayet de kısa, ortalama kilolu tatlış kadınlar kadar bize de yürüyen var.
Buradaki detay, eğer ortalam üstü çekiciliğe sahip biriysen ve yaklaşılabilir görünmüyorsan, haliyle şansını deneyen az oluyor reddedilme riskini azaltmak adına. Gayet anlaşılır bir durum.40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayTatlı ve dişil buluyor olabilirler. Balık etli olmak hafif ayva göbek vs bunlar dişil gösteriyor bunlar kafada direkt karşı cinste en belirgin duran özellikler olarak kadınsallık göstergeleri.
Diğer türlü uzun boy ya da kemikli vücut erkeksi eril duruyor.10 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
4 ayUzunları veya kemikli güzelleri sevmemek değil mesele, bir çoğunun kopyala yapıştır gibi aynılık içinde olmaları. Doğal olamamaları. Doğal olanlara sözüm yok. Kemikleri belirgin hatunlar ayrı bir çıldırtıcı ve kışkırtıcı geliyor. Kadınsılık, dişi hissiyatını daha çok hissettirmeleri, tatlılık, sexiliğin ve çekiciliğin daha üst düzey olması,
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, bu bence tamamen “genel geçer erkek zevki” değil, daha çok kültür + alışkanlık + güvende hissetme karışımı 🙂
Birçok Türk erkeği için:
Kısa boy + hafif balık etli = daha ulaşılabilir, daha “evcil/şirin” algısı yaratıyor. Toplumumuz da zaten “tatlı, minnoş, yuvarlak hatlı” kadını daha sıcak ve sempatik gösteriyor. Uzun, çok zayıf, keskin hatlı kadınlar da bazılarının gözünde “soğuk, ulaşılmaz, manken havası” gibi durabiliyor.
Ama inan ki herkesin zevki farklı. Kendini başkasının idealine göre şekillendirmek yerine, kendi tarzını parlatman en çekici şey 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
111Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 4 ayBen fiziğe göre seçmem
00 Yorumla Dış görünüş önemsizmiş gibi davranmıyorum kesinlikle çünkü elbette önemli bir şey ama bu bir ilk zamandaki ilgi çekmek için önemli sonrasında pek önemli değil. Çünkü sonrasında karaktersiz çıkarsa güzelliğin bir anlamı kalmıyor.
Kısacası ben takmıyorum ama birisinden hoşlanmam için "balık etli" olmasını istemem. Bi de balık etliden kastın hafif kiloysa ona tabi ki takmam ama gidip obez birisiyse o çekici gelmemekte.12 Yorumla
4 ayTürk insanı geneli itibariyle kısa, boy oranlarımızın istatistiği aşikar. Soruda belirtilen zayıf ve uzun insanların toplumda oranı bihayli az. Durum böyle olduğundan genel manada kısa kadınlar ile ilişki yoluna giriliyor. Balık etli kısmı da erkeğin evrimsel sürecine hitap eden bir şey bence. Bebeği anne karnında besleme ve taşıma sürecinin verimli göstergesi olarak görülüyor olabilir.
02 Yorumla- 4 ay
Hamilelik sürecinde bebeğin sağlığının kiloyla hiç mi hiç alakası yok. Şunu bir türlü anlayamadılar
- 4 ay
@Futbolcubay burada balık etlilikten kasıt ciddi kilolara sahip olmak değil, feminen hatlar. Erkeklere doğurganlık sinyalleyecek şeylerin başında geliyor bu durum.
4 ayBen orta boylu, orta kilolu hatta hafif zayıf olan ve güzel olan ve güzel bir karakteri olan kızları seviyorum kısa boylu kızlar çok güzel ve çok etkileyici olmadıkça ilgimi pek çekmiyorlar
22 Yorumla
Soran4 ayOrta boy derkenn meselaa
- 4 ay
1.60-175 arasında boya sahip olan kızlar orta boylu kızlardır ilgi alanıma daha çok böyle kızlar giriyor
Gizli Üye(30-35)4 ayBunu nereden çıkarttın ki ülkede ki güzel kızların zaten beğenmeme durumu çok fazla yanlarından bile geçilmiyor o gördüğün kızlar ise çok şans tanıyor belki ondan kaynaklı o kızların çok tercih edildiğini düşünebilirsin misal seni tahmin edebiliyorum yazanı bakanı abaza sanırsın tipini beğenmezsin yüz vermezsin ondan dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayTürk erkekleri diyerek genelleme yapman çok yanlış 👍 gönül işleri hiç belli olmaz. Ak'ada konar b*k'ada konabilir.
Eğer seçmek benim elimde olsa 1,70 boyunda 60 kilo kıvrımları belli ince belli beyaz tenli siyah saçlı bir kız tercih ederim.
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@Roosey Hayır burcum belli değil.
Gizli Üye(36-45)4 ayGönül bu nerde duracağı belli olmaz o dediklerini sevende vardır neden olmasın onlar beğenmiyordur kimseyi kaprisli oluyorlar yarın bir gün coruklayacağını hesap etmiyor😄😄
Yoksa böyle yavruyu kim sevmez neden sevmesin
02 Yorumla- 4 ay
daha yavruyum dur L. O. L
Cevap sahibi4 ayGörmeden bir şey diyemem😄
Gizli Üye(18-24)4 ayÖyle bir saçmalık yok kaderinde kim varsa o denk geliyor. Bir de buyuk konusmamak lazim, mesela arkadasimin arkadasi kesinlikle kel bir adamla evlenmem demis ve evlenmis hatta 2 cocugu varmis simdi. Ne kadar büyük konuşursan hayat o kadar yedirir sana konuştuklarını.
01 Yorumla- 4 ay
gerçekten çok haklısın hayat aç veya tok ayırt etmiyor , istemeyene de başka yerden yediriyor
Çünkü o tip daha sıcak ve ulaşılabilir geliyor olabilir. Erkekler bazen yanında kendini güçlü hissetmek istiyor. Minyonluk da sevimli algılanıyor, mesela sarılınca daha romantik geliyor onlara.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı.
4 ayMuhtemelen en antipatik grubu işaret ettin. Bu tip kızların yanında asla erkek göremezsiniz. Bir kız kilolu ise uzun olmalı, kısa ise mutlaka zayıf. Kısa ve kilolu bir topaç zerre kadar hoş gelmez göze.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 373 cevap paylaştı. Bende öyle seviyorum genelde bazen değişiyor ama. Ama başkalarının adına konuşursam bizim Türkler iddialı insanları sevmiyor baskın olmak istiiyorlar hep. O sebepten dolayı bence
024 Yorumla
Soran4 ayOlabilir ama kısa olup iddialı olunmuyor mu🙄
Soran4 ayYani daha tatlı görünmek kadınsı göstermiyor olabilir haklısın
Soran4 ayKısayım ben
Soran4 ayBilmem onu nerden anlıyoruz😂
Soran4 aySevgilim arzuluyor
Soran4 ayNasıl tarif edeyim ki😂
Soran4 ayYok istiyor gerçekten
Soran4 ayBoyum 160 52 kiloyum çok beyaz değilim buğday gibi tenimde
Soran4 ayYa sevgilim çok istiyor da yoldan geçende yükselmez bence öyle bişey
Soran4 ayNe soracagina göre değişir 😂
Soran4 ayOlmazz😂😂
Soran4 ayOlur ama ben 19 yaşındayım
Soran4 ayYok yazdım
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kısa boylular da senin dediğinin aksini söylüyor anlamadık gitti
20 Yorumla
4 ayBen de uzun boylu zayif ve yakışıklı erkek seviyorum (gercekten yakısıklı, annesi dedi diye oyle oldugunu sanan degil)
18 Yorumla- 4 ay
Yakışıklı erkek anlayışın ne
- 4 ay
?
- 4 ay
Tipine bakilirsa hyr
Soran4 ayYaa hee diyo susun artık gidin özelden konuşun
Senin psikolojik sorunların var uzunum diye en iyisi benim kafasındasın. 1.85 ' im bu kadar uzun boyluyum diye kendini beğenen bir kadın görmedim
112 Yorumla
Soran4 ay160 boyum uzun değilim ki😅
Soran4 ayBende biliyorum onu😂😂
Soran4 ayUzun kadınlar tanrıça dimi kskssk
Soran4 ay😂😂
Soran4 ayBence kendini beğenmiyor kısa kadınları kıskanıyor
Soran4 ayYani bencede çok önemi yok boy farkı çok değilse
Soran4 ayBizi anlayan biri😂
Gizli Üye(30-35)4 ayBence balık et kısa kadında hoş durmuyor 165 ustunde guzel duruyor. 165 altinada zayiflik cok yakisiyor uzunlara o kadar yakismiyor cingen degnegi gibi duruyorlar😂😂
21 Yorumla
Soran4 ay😂😂
Gizli Üye(25-29)4 ayKısa boylu kızdan kasıtları 165-70 arası. Bundan daha aşağısına kısa diyen erkek var ise kendi boyu 1.70 olduğu içindir sadece. Kendimizi kandırmayalım 1.80 erkeğin yanında 1.55 kız kötü duruyor bu kızın yüzü fiziği çok çok güzel ise bakarlar. Balık etli falan da istedikleri yok. İstedikleri şey ince belli göbeksiz büyük göğüslü kalın bacaklı dolgun kalçalı kızlar. Tabi dönüp kendilerine baksınlar önce kendileri ne böyle kız isteyecekler
24 Yorumla
Soran4 ayBen bile isterim öyle kızı hahaha
- 4 ay
155likler yanımda kız kardeşim gibi duruyor
- 4 ay
Ayıp ediyorsunuz ama kısa olmayı ben istemedim
Güzellik & Bakım konusunda 445 cevap paylaştı. Yani öyle daha tatlı oluyor.
Manken gibi olunca çok zayıf oluyo yine hafif balık etlilik iyidir.
Birde boy uzadıkça bi erillik artıyor.1.80 altında olması iyidir olabildiğince00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı.
4 ayHiç sevmem 👍 fit , hafif uzun boylu ( 1.83 'üm ben ) kendine özen gösteren , büyük saygısı olan bir kız olmalı.. 👍
00 Yorumla
4 ayÇünkü tatli oluyor adı üstünde tatli gorunen poğaça yanaklara bakarız
02 Yorumla
Soran4 ayYanaklı güzel mi sence😂
- 4 ay
Bence güzel sence?
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBen tamda öyle kızlari seviyorum zayıf hatta küçük göğüsleri olan çünkü daha dik daha ateşli oluyor bana daha seksi geliyor yemede yaninda yat 😂😂😂
016 Yorumla
Soran4 ayKüçük göğüs mü seviyosun
Cevap sahibi4 ayEvet benim için daha seksi geliyor daha dik daha sert daha çok tahrik edici oluyor kendimi bildiğim bileli küçük göğüslü kadınlar her zaman beni tahrik etmiştir zayıf manken gibi olan hatunlar sanki sende öyle bir izlenim sezdim 😂
Soran4 ayYani ben uzun değilim çok zayıfta değilim bence
Soran4 ayAma göğüsler lim küçük evet
Cevap sahibi4 ayBak işte bu bir eksiklik değil küçük göğüslerin olması belkide sen goguslerinin daha büyük olmasını isterdin fakat inan o şekilde bakma olaya insan böyle bir durumda psikolojik olarak kendini eksik hissettigi anda aslında belkide eksik hissettigi o yer ve noktası onun en büyük savunması en güçlü noktası haline gelir o yüzden kendinde bir eksiklik bulma hatta şu sahte silikon petlerdende kullanma bırak doğal olsun kendine güvendiğin anda bir gömleği sütyensiz bile giyebilirsin burada olay tamamen bir ortam meselesi yazlık bir alanda örnek akşam gezisine cikttigin an kendini hayal etsen koyu renk bir gömlekle buradaki bir çok senin gibi goguslerini sevmeyen kızlar var şöyle bakmıyorlar büyük olup göbeğine sarkan bir göğüs mu güzel dururdu yoksa şu an ki gibi kızların huyudur ayna karşısında çırılçıplak fotoğraf çekmeleri muhtemelen sende çektin peki ya o çektiğin fotoğrafa su bilgisayar programlarındaki gibi üzerine giysiler giydirdim mi işte burada hayal gücün önemli şu an bir çok sosyal medya fenomeni makyaj giysi saç modeline dahi güzel tüyolar veriyor bunları takip edebilirsin bunları neden mi yazıyorum güvensiz bir tavrın var o güveni yerine getir son kez şunu belirtmek isteyeceğim ve anlayacaksın ne demek istediğimi elmas yontulmadan önce değersiz bir taş parçası gibi durur saygılar sormak istediğin ne varsa buraya yazabilirsin her kes okusun özellikle güvensiz kızlarımız
- 4 ay
Kral nasıl yürüyor yaa 😂
Soran4 ayKafam karıştı okurken 😂😂
- 4 ay
Osurdum bunu okurken
Cevap sahibi4 ay@Kankaneyazalım sana koşarım parlaklari severim 😂
Cevap sahibi4 ay@Futbolcubay altına bez bağla sıçma etrafı batırma 😂
Cevap sahibi4 ayKendine güvenin olsun başkada bir şey düşünme su hayatta
Soran4 ayHaklısın sağol
Cevap sahibi4 ayYorum yapan dangalaklar olmuş yürüyor ediyor diye onlar benim yaşımı bilmeden hareket ediyor burada yıllardir bir çok kişiye kardeşim dediğim insanlara yardımcı oldum hatta intiharin eşiğine gelmiş insanlarla sohbet ettim hala sosyal hayatta konuştuğum insanlar var fakat çok pis canımı sıktılar onlara onların anlayacağı dilden yazdım zaten yorum olarak anlamazlarsada konuyu iyice açarım onlara bundan sonra bu sorunun altına yazarlarsa daha sert bir şekilde ağızların payını alacaklardır sen hiç canını sıkma her zaman hayatta kendine güven anlamadigin yerde tekrar oku her şey kendine güvenle başlar unutma saygılar
- 4 ay
Ananın ağzına sıçıyorum oğluşum. Hadi * peşinde koşmaya devam belki birisi seni tercih eder 😂
Cevap sahibi4 ay@Futbolcubay ananın bippp * senin kuzum çocuğu agİni topla yoksa ben toplamasını bilirim
Cevap sahibi4 ay@Futbolcubay anasını s. i. k. t. igim pici
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şiskolar daha tutkulu ve kolay ulaşılır olabiliyorlar. Zayıf, kuru tipler umumiyetle feminist, sıkıntılı tipler oluyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
4 aySen yanlış kişiye denk gelmişsin. 160.170 arası 160. 50den fazla 170.56dan fazla değil ise benim fiziksel kriterimdir. Sana ters geldi değil mi?
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 553 cevap paylaştı.
4 ayKim demiş onu yavrum. Tam tersine. Yasemin Özilhan gibi vücudu olan kadınları seviyorum ben. Jessica May gibi hatun seviyorum ben.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı.
4 aySebebini bilmiyorum da tarif ettiğin kadın tipi benim de ilgimi çeken tip.
01 Yorumla
Soran4 ayHmmm
- Güzellik & Bakım konusunda 844 cevap paylaştı.
4 ayBalık etli hatun çekiciliği bir başka.. gerçek gurmeler bilir bunu
07 Yorumla
Soran4 ay😂😂
- 4 ay
Sen manken gibi misin :)
Soran4 ay160 da manken sayılabilir bence😂
- 4 ay
Hahahaha bence de sayılır ama kaç kilo olduğuna bağlı :)
Soran4 ay52 kiloyumm
- 4 ay
Çok iyi, minyonsun :)
Soran4 ayEvett
- Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı.
4 ayNeden genelleme yapıyorsun ki bende tam tersi
07 Yorumla
Soran4 ayNe biliyim genel öyle ya
- 4 ay
Sanki tüm erkekleri tanıyormuş gibi konuşuyorsun
Soran4 ayTanımama gerek yok türk kızlarıda genel olarak baby face sevmez mesela
- 4 ay
Aynen bazıları çar çakal keko şerefsiz pislik erkekleri tercih ediyor ama hepsi aynı değil çoğu böyle ama
Soran4 ayAynen genelini söylüyorum yani
- 4 ay
Sen tümü diyorsun ama
Soran4 ayYanlışlıkla demişimm
4 ayBilmiyorum ama tahminen yanlarında daha erkeksi ve heybetli görünmek istiyor olabilirler
13 Yorumla- 4 ay
Soruyu ben sormadım, yanlış yere yazdın senin cevabınla ilgilenmiyorum.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ay1.70 alti istemiyorum
Fakat hiç istemiyor degilim
Uzun olsa daha iyi olur yanıma yakisir
1.50 sevenleri anlamıyorum zaten00 Yorumla
4 ayÇünkü erkeklik hormonları bozuk olduğu için güzelden anlamıyorlar
10 YorumlaTürk erkeklerinin kıstaslarına uyuyor ondan kendileri de genelde kısa boylu oldukları için
00 YorumlaTürk erkeklerinin boy ortalaması ne kadar? Tabii ki herkes kendine yakışanı ister
00 Yorumla
4 ayyok ki manken gibi. herkes buldugunu seviyor
00 Yorumla
4 ayTürk’ün kısa kız sevmiyorum en az 170,175 istiyorum
02 Yorumla- 4 ay
Ha zayıf sıska istemem
- 4 ay
popo göbek memede göstermeyecek
Asıl çekici olan şey fizik değil; bir kadının & erkeğin sana kendini özel hissettirmesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayUzun kız erkekleşmiştir zaten hatsız vücut kemikli parmaklar falan leşş yani. Kısa boylu (163 ve altı) kızlar daha hatlı vücuta ve güzel yüze sahip oluyor elleri pamuk gibi oluyor
00 Yorumla
4 ayMinnacık kadınları beğeniyorum. Zayıf ve çıtı pıtı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayKız dediğin 158-165 arası olmalı bence etli olcak bide güzel giyinirse zaten al götür evlen direkt
00 Yorumla
4 ayBence uzun boylu ve zayıf kızları seviyorlar bu da sadece tombul kızların kendini avutma şekli
00 Yorumla
4 ayGenelleme yapma. Seven var, sevmeyen var. Belki başka birşeyi çekici bulmuşlardır
00 Yorumla
4 ayGözümüze daha çekici geliyor, ayrıyeten özel bir durumu yok.
00 Yorumla
4 ayIrina shyk sevsek kadının koltuk altına gelir ülkenin yarısı sjdjdj
00 Yorumla
4 ayTürkiye’de uzun boylu fit kadın mı var milyonda bir ne yapsınlar mecburlar.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
4 ayKemikli nedir yahu napim kemikliyi? Uzun kizlar gitsin kale diregi olarak ise baslasin.
04 Yorumla- 4 ay
@kalp-komutanı hemen başlıyorum kudurma 170 yer cücesi😝
- 4 ay
@Yengecliktenistifa sus kavak agaci seni 😂😂
- 4 ay
Adriana lima fizikli kız diyeceksin
- 4 ay
@Yengecliktenistifa boy kilo kac
4 ayÖyle seven erkeğe kız olsun yeter onların kendileri ne kadar düzgün?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayLan oğlum 5.5 milyon yanlız yaşıyan. 20 küsür milyonda Bekar var. Sen neden bahsediyon 😛 Evlenilicek kız yok. İşiniz gücünüz fitne fesat. Nasıl emcümklerim dolandırırım derdindesiniz
03 Yorumla- 4 ay
herkes adına konuşmasan mı hiç sevmem bu şekil genellemeleri ya
Cevap sahibi4 ayBak bak bak koyun kurta küsmüş, haberi olmamış kurtun. Kendini gördüysen yorumunda Ben ne yapabilirim ki
- 4 ay
öyle olsam savunmam ve öyle olmayan çok kız tanıyorum asıl sır güzel görmekte
doğal durmuyor kadınsı hiç durmuyor.
ufak ama kıvrımlı daha kadınsı duruyor.
04 Yorumla- 4 ay
@Chedwick güzel veya çekici olmadığını idda etmiyorum belki öylesindir ve bu dediğim her erkek yapıyor da demiyorum ama, hiç sana bunu söyleyen erkeklerin ya arkadaşın oldukları için onların tercihlerine uymamanı konu etmediklerini ya da seni beğenen erkeklerin de seçici olmayabilieceklerinin keza maalesef erkeklerin çok bi seçme hakkının olmadığı aklına geldi mi hiç? ayrıca kaç kişi kalkıpta bir kıza, senin vücut ta hiç güzel değil ha çok uzun incesin keşke minyon balık etli olsaydın der?
- 4 ay
Ya da beni beğenen erkeklerin tam tipi olduğum için öyle bir şey söylemiyorlardır? Erkeklerin çok bi seçme hakkı olup olmamasını bilmem, ben seçiciyim karşımdaki de ona göre davranıyordur yüksek ihtimalle. Aynı zamanda vücudum güzel neden öyle bir şey desinler. Bu arada kaç kişi kalkıp da bir kıza öyle konuşur demişsin ama uzun boylu ve zayıf kızlara “doğal durmuyor kadınsı durmuyor” yazan da sensin. Dediğim gibi zevk meselesi sen sevmezsin başkası bayılır
- 4 ay
@Chedwick ben zevk meselesi değil demiyorum, benim gibi düşünenler vardıysa bile çoğu insan kalkıp bunu söylemez, ha ben söylerim de o benim bundan çok daha beter şeyleri hiç söylenmeyecek kişilerin suratına karşı da söylemişliğim vardır herkes benim gibi ağzına geleni paşa gönlü nasıl isterse öyle söylemiyor ama özellikle de erkekler kızlara karşı, erkeklerin en az %90 ı etrafta bi kız varken büyük oranda değişir, kadınların olmadığı yerlerde ki hal tavır ve konuşmamızı duysanız bizden ziyade kurtlarla falan evlenmeyi tercih ederdiniz.
4 ayÇok farketmiyor onlara sanki ama sen bilirsin tabii
00 Yorumla
4 ayDoğurgan geliyordur fkdk baska seyler cagırıstırıyordur haliyle
01 YorumlaUzun ve zayıf kızlara dibim düşüyor sıkıntı bendemi şimdi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı.
4 ayZayıf kızlarda güzellik çok değişken oluyor ama balıketi kızlar çoğunlukla tatlı duruyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEm nefret ettiğim tıp
Uzun boylu ince bacaklı zayıf, hafif kaslı , dar göğüs/ omuz , ince bilekler , narin tatlı yüz hatlaro güzel saçlar offffff01 Yorumla
Soran4 ayBende sevmiyorum öyle kızları erkeksi duruyorlar bence
Gizli Üye(18-24)4 ayKizlar soruyor un koydugu resme patladim fbnsfjk
15 Yorumla
Soran4 ayNe koymuş ki😂
Cevap sahibi4 ayCjsmfjskdj cok komik cidden nasi goremiyonn
Soran4 ayGörünmüyor ki bende
Soran4 ayAtsana merak ettim😂😂
Cevap sahibi4 ayŞu an dosya eklenmiyooo😭
Gizli Üye(25-29)4 ay1.55 boyum var ve söylediginin kelimenin hiçbiri dogru degil, 1.55 boyundaki kızlar hep mutsuz kendimden biliyorum.
00 YorumlaBence minyon olmak çok dişil bir şey. Kızlar nasıl daha yapılı , iri , kötü görüntü olsa bile kıllı erkekten hoşlanıyorsa erkek de içgüdüsel olarak daha dişil olandan hoşlanıyor. İkisinin de istisnaları bulunur tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySevmiyor değil ulasamiyoruz ya da elde tutamiyoruz. Oda baya bı yorucu oluyor. O yüzden umdugumuzu değil bulduğumuzu seviyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aykısa kızlar bile 180 den aşağı istemiyor uzun kızlar 2 metre ister
021 Yorumla
Soran4 ayYani bence arada 20cm olabilir 😂
Cevap sahibi4 ayneden uzun kız istenmediği ortada
Soran4 ayNedenmiş uzun kızlar o kadar istemez ama
Cevap sahibi4 ay180 boyunda kız 180 boyunda erkek ister mi hayır 2 metre civarı erkek olmalı o boylarda az erkek var
Soran4 ayYok yaa uzun kızlar kabul ediyor bence aynı boyda olmayı
Soran4 ay2 metre erkeği nerden bulacak
Cevap sahibi4 aysenin boyun kaç mesela
Soran4 ay160 175-185 olabilir bence benim için
Cevap sahibi4 ay160 boyunda mısın bende seni uzun sanmıştım
Soran4 ayEvet aşırı kısa da değilim yaa😂
Cevap sahibi4 aybana göre iyi bir boy bende o boylarda istiyorum
Soran4 aySenin boyun kaç
Cevap sahibi4 ay184
Soran4 ayO zaman oldu bu iş jssksk
Cevap sahibi4 ayonayladın yani
Soran4 ayEvett
Cevap sahibi4 ayyaşın kaçtı senin
Soran4 ay19
Cevap sahibi4 ayiyimiş bende 19
Soran4 ayOlurr
Cevap sahibi4 ayçıktım
Gizli Üye(18-24)4 ayKemikli fazla hoş değil tabiki balık etli daha iyi kısa boylu da iyi değil arzu oluşturmuyor
020 Yorumla
Soran4 ayNasıl arzu oluşturmuyor kısa boylu
Cevap sahibi4 ayKısa boylu değil zayıf ve kemiklerinin belli olması ben hiç arzu hissetmiyorum kısa boy da yan yana yürürken bir yere giderken çok absürt durur ondan kısa olmaz dedim ama cinsellikte daha iyi oluyordur da ben sadece cinsellik odaklı değil evlilik veya ciddi ya da normal ilişki için sadece takılmalıksa sorun etmem
Soran4 ayBencede ama 20 cm normal bence absürt değil 😂
Cevap sahibi4 ayYok yaw 20cm çok kısa yolda yürürken elini tutsam ya ben eğilirim ya o elini kaldırır bu pek hoşuma gitmez ama nasib bakalım
Soran4 ayBen 160ım 180 manit ideal işte 😂
Cevap sahibi4 ayBence ideal değil ben 183 üm 70 ideal bence 😂
Cevap sahibi4 ay170 yani
Soran4 aySus sus ideal 😂
Cevap sahibi4 aySenin kilon kaç 😅
Soran4 ay52 kiloyumm
Cevap sahibi4 ayKilo al kilo
Soran4 ayAy sanada fiziğimi beğendiremedim😂
Cevap sahibi4 ayGörmeden bir şey diyemem ama kilon az yemekten kolay ne var ye işte 😂
Soran4 ayÇok zayıf değilim ki göbekli güzel olmaz😂😂
Cevap sahibi4 ayKime göre neye göre aşırı salma tabi ama güzel diyince biraz daha meraklandım 😂
Cevap sahibi4 ayÖzelden çıksam yazarmısın bakayım 😂
Soran4 ayGüzel mi dedim😂
Cevap sahibi4 ayÇok zayıf güzel olmaz dedin ya 😂
Soran4 ayGöbekli güzel olmaz dedim yanlış 😂😂
Cevap sahibi4 ayHahaha tamam yazarmısın bana
Gizli Üye(36-45)4 ayBir dirhem et bin ayıp örter demiş atalarımız. Zayıflık sağlıksız ve nahoş bir görüntüdür.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 548 cevap paylaştı. Çünkü genel olarak Türk kadını ölçüleri bunlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayben balik etli pro max seviyorum kalca guzel olucak
00 Yorumla- Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Türk erkekleri neden kısa boylu hafif balık etli tatlı görünen kızları seviyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler