Fakirin ya da estektik yaptırmayanlara alternatif ama hayatı hızlı yaşayan biriyse bir gün yatakta bıraktırır
Yok artik arkadas sevgili yapmadan once eksper dokumu mu isteycez artik
Haklisin gerçekten
Harika bebeyim xjxijdjeix çizimlerime benziyor ha
Cevap
30Cevap
İçi tıka basa en çürümüş ve en kokuşmuş atıklarla dolu çöp kovaları bile daha az midemi bulandırıyor, kadının bedeninden.
Şunlara vereceğiniz parayla spor yapın daha iyi hem sağlıklı olursunuz
İşiniz gücünüz hile yalan dolan. Zaten bir kilo makyaj ile dolandırıyorsunuz bu kadarına pes
Düşünsene kadında makyaj var saçlar kaynak basen ve poposu yapay ürünle dolgun beli korse sayesinde ince destekli sütyen kullanıyor göğüsleri büyük gözüküyor. Böyle biriyle evlense biri resmen hayaller ve hayatları yasar
Hahaha 😂 yatakta patlama ihtimali de var.
Bizim bir öğretmen bir ara kullanıyordu 😅😅😅😅😅😅
erkekleri kandırmak bu ama doğuştan olanlar şanslı fakat onlarda eritme derdinde ablam gibi onunda poposu yuvarlak ve güzel ama eritmeye çalışıyor
Önceden balık etli olmak modaydı sonra 0 beden olmak günümüzde ise kum saati vücut moda bu yüzden insanlar böyle yöntemlere başvuruyor göğüs kalça dolgun bel ince olsun istiyorlar
haklısın ama doğal güzellik şart bnce herkes olduğu gibi kalmalı ben kaçkez şaka yollu boğuşurken poposunu ellemişimdir sert ve güzel bunu kendisinede dedim ama kadınlar işte illa bişeyleri değiştirmek ister hiçbişey beğenmezler
Bir insan neden baseni olsun ister ki yarabbim
Kum saati şeklinde vücudu olsun diye istiyorlar
Kalçayı anlarım da benim bildiğim senelerden beri kadınlar basenlerinden kurtulmaya çalışırlar.
Kylie jenner kim kardashian gibi kişilere özeniyorlar heralde. Onlar estetikli parası olmayanlar da bunlara başvuruyor
üst tarafta da fark var ondadamı bişi var acaba?
Yapay olan her şey itici
nitelikli dolandırıcısınız
Berbat görünüyor basensiz çok daha iyi zaten
Resmen sahtekarlık :D
Basene gerek yok popo olabilir
Yasık aplanın baçakaları yogh :(
Gerçegini tutmaz tabiki shsj
kadınlar egoları için bunları kapış kapış alıyor
Bu ne ya kafayı yemiş millet
Seks sırasında gerçekler ortaya çıkar:)
Benim ihtiyacım yok neyseki daha iyisi var bende
Ulan ne karaktersiz karılar var