Doğal güzellik gerçekten de var mı sizce? Doğal güzelliğin var olduğuna inaniyorum ama doğal güzel kalmadı artık bence. Ufak tefek işlemler güzelliğe güzellik katsa da doğallığı bozuyor sonuçta. :) Doğal güzelim diyen yalan mı söylüyordur?
"Ben doğal güzelim" diyen kadın yalan mı söylüyordur?
Ben bunu birçok makale de yazdım insanlar bir birçok konuda hata yaptıkları gibi bu konuya da gerçekten çok acımasız ve çok yanlış teorilerle değişik bakış açıları kazandırmak istemişlerdir demek istediğim şu herkes aynı noktaya bakar fakat herkes aynı şeyi göremez güzellik bakmayı bilen gözlerdedir kim kimi nasıl görmek isterse aynen öyle görür dolayısıyla kadının en güzel hali en doğal halidir yanlış anlaşılmasın bu da makyajı tamamen saf dışı etmiyorum fakat kozmetik sanayisinin kadın üzerindeki ticari baskısını ve kadına karşı olan dogal dokusunu makyaj ve bir takım güzellik ürünleri ile bozmaya çalışması benim açımdan kabul edilemez bir çirkin liktir
Yani kendisine diyorsa bu kendine değer verdiği içindir ama önüne gelene bem doğal güzeliyim diyorsa bu durumu insanlara kabullendirmeye çalışmaya çalışıyordur buda özgüven eksikliği ve kendini yeterli görememesindendir
Doğal güzellik tabii ki var. Bir insan doğaldan güzel olmasa zaten ufak dokunuşlar yaptırdığında da yine güzel gelmez göze diye düşünüyorum. Alt yapı önemli.
Ben güzelim diye iddia eden bir kadın istediği kadar güzel olsa da uzak dururum. Ben güzelim, yakışıklıyım kelimesi benim için bir bencilliktir, kendini bepenmişliktir.
aslında doğal güzel kadın o kadar azaldı ki :D :D çünkü ne kadar güzel olsa da. neredeyse tüm kadınlar 14 15 yaşında ağır makyaj yapıp yüzünü mahvediyor
En İyi Cevaplar