AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Çatlak sorunum hiç olmadı gerçekten bu yüzden birşey diyemicemAma ürün güzeke benziyor bu kadar tavsiye var ise boşa değildir. Sorunu olanların kullanmasında sakınca yok bencee
Çatlak sorunum olmadığı için kullanmak zorunda kalmadım ama eğer olurda bir gün olursa kullanmaya kesinlikle hazırım :) bu ürünü beğendiğimi #SöylemezsemÇatlarım
Cidden kilo alıp vermekden sıkıldım nasıl toparlanacağını da bilmiyorum aslında o kadar çatlak olacak kadar yani bir kilom da olmadı ama çok sinir bozucu
Özellikle kış aylarında hepimiz cildimizdeki ve özellikle ellerimizdeki çatlaklardan muzdaribiz, bunun dışında hızlı kilo alıp vermekten kaynaklanan ya da doğum sonrası çatlaklar da oluşabiliyor. Kullandığımız nemlendiriciler zorlu hava koşullarına karşı pek çözüm olmuyor bize daha etkili bir şey lazım. #SöylemezsemÇatlarım
Ben kilolu olduğum için çatlaklarım çok ama açık giyinmediğim için sorun olmuyor ama yinede bazen sorun çıkarıyolar o yüzden mümkün olduğunca nemlendiriyorum
Kendimle barışık olduğum gibi çatlaklarımla da barışığım. Ama tabi göze çok çarptıkları zaman işte bir sinir basmıyor da değil.
#SöylemezsemÇatlarım
Kullanan arkadaslar nasil kullanıldığı hakkinda bilgi verebilirler mi annem kendine losyon diye almış öylece duruyordu kullanmadida meğer çatlak icinmiş duyduğuma çok sevindim
Hızlı kilo alıp vermekten ve boyumun uzamasından kaynaklı kalca bölgesinde ve alt bacaklarımda çatlaklar var bu yüzden çok kısa sort etek giyemiyorum
Rahat rahat şort etek giyebilmek için BioOil kullanmanı öneririm :) Maalesef ben de istediğim kıyafeti giyemiyordum. Seni anlayabiliyorum.
Ciddi sıcaklıkları çok kötü ya Tüyleri aldık diye öyle hemen rehavete kapılmıyoruz. İşlem sonrasında bir güzel temizlenip, cildi ağda kalıntılarından arındırıyoruz.● Paketlerden genelde mendiller çıkıyor ama yetmezse bebe yağıyla kalan ağda parçacıklarını temizleyebilirsin.
Özellikle hamileler için çok güzel bir ürün. Seneler önce ilaç kullandığım için kullanmak zorunda kalmıştım bu ürünü, ve çok işe yaradı.
Doğru söylüyorsun hamilelerin kullanması gerekli Ben daha önce bilseydim kesinlikle kullanırdım
Ergenlik döneminde aldığım kilolar yüzünden oluştu zayıflayınca da bişey değişmiyo o çatlaklıklar hep var kısa bişey giyemiyorum moralimi çok bozuyo #söylemezsemÇatlarım
Belimde çatlaklar var nasıl geçeceğini bilmiyordum ama bunu öğrendiğim iyi oldu:)#SöylemezsemÇatlarım
:) Sevindim o zaman en yakın zamanda denemeni tavsiye ediyorum. Çatlaklar ne yazık ki güzel görünümümüze en büyük engel
Artik catlaklarimla barisik yasamayi öğrendim. Yinede içten içe keşke yok olsalar dedigim zamanlar oluyor. Bi-Oil hakkinda yillardir hep guzel seyler duydum. Denemek için bir kac hafta önce bir kutu aldim ama kullanmaya firsatim olmadi. Bu yazinin ardindan kullanmaya tekrar heveslendim. #SöylemezsemÇatlarım
Pürüzsüz , güzel bir cildim var ama minyon ve kısa boylu olduğum için çabuk kilo alıp veriyorum ve kendimi erkek arkadasimin yanında bu çatlaklar yüzünden kendimi sevemiyorum ve erkek arkadasimdan utanıyorum en kötüsü kendimden utanıyorum. ozguvenimi geri kazanmak catlaksiz bir cilde sahip olmak, özgüvenimi , benligimi bio-oil ile kazanmak istiyorum umarım en yakın zamanda kavuşuruz #SöylemezsemÇatlarım Eger bunları soyleyemeseydim kendi içimde , çatlaklarım gibi çatlardim. .
#SöylemezsemÇatlarım çatlaklarla bile olsa güzel kadın olmayı başarmak kendini sevmekten geçiyor çatlamış bir karın demek evlat demek bence #evlatcandır #çatlakolsaneçıkar
Kilo al ver döneminde vardı hamile bir arkadaşımin tavsiyesi üzerine almıştım ve cidden şaşırtıcı etkisi oldu tamamen geçmedi ama gözle görülür fark oldu bende
Vücudumun %89 u çatlak ve ne yaparsam yapiyim sanmiyorum düzelmez hayatım boyunca bu şeylerle yaşamak zorunda kalicam
Bu kadar umutsuz olma 8 hafta gibi kısa bir süre içinde çatlak görünümünde gözle görülür bir azalma sağlıyor denemeni tavsiye ederim :)
Basen, diz arkası, bel tarafları vb. ciddi anlamda kadınların çatlak sorunlarından bir kaç tanesi. Kesinlikle denemesi gereken bir ürün gibi duruyor. Bilgi için teşekkür ederim.😊
#SöylemezsemÇatlarım lise döneminde dar korse takmaktan aynı dönemde kilo alıp vermekten olustu.. Görüntüsu bana o zamanlarımı hatırlatıyor ve pek güzel zamanlar değildi
1,5 yıl arayla iki doğum yaptım, ve ikisinde de 25'er kilo aldım. Doğumdan sonra da 3 ay gibi bir sürede doğum öncesi kiloma indim ( 55) ve bir tane bile çatlağım yok.
Ne aniden kilo aldim ne de verdim cok abartilacak bir şekilde yok ama 3 4 gorunmez cizik seklinde var onlara da bir cozüm bulmuş degilim pek te takmıyorum 😅
2 hamileliğimde toplam 50 kilo aldım. İlk hamileliğim 10 ay sürdü ve devasa bir karnım vardı. Hiç bir çatlak kremi kullanmadan hiç çatlamadığımı söylemezsem çatlarım. 🤣 Umarım çatlağı çok olan biri kazanır
Benim de cilt catlaklarim çok oluyor ve buna bir çözüm bulamadım
Çok şükür vücudumda çatlak yok ama hamile kaldıktan sonra ne olur bilemem🤷♀️🤷♀️
Hamilelikten sonra tanıştım çatlaklarla madem kurtulma şansım var denemezsem ve #Söylemezsemçatlarım
Benım sadece popomda degıl ama popomun yanında cızgı gıbı beyaz cızgıler var catlak olarak baska da yok
Cilt değil de dudak çatlaklarım hayatımı zindan ediyor şeker hastasıyım bu yüzden dudaklaeım çok çabuk kuruyup çatlıyor ve gülemiyorum bile bu yüzden
Ya sorun edecek şey değil bence kizlar annem cilt catlaklarina patates maskesi yapıyordu inanılmaz etkisi var denemelisiniz bence
Kilo değişimleri nedeniyle küçük çatlaklar yaşasam da tekrar sikilasarak bu sorunları atlatmıştım. Korkulacak bir şey değiller...
Ellerimde oluşan çatlaklar gün içinde beni çok rahatsız ediyor, bebeklerle çalıştığım için hassas ciltlerine çatlak ve kuru ellerle dokunmak bile istemiyorum, nemlendirici kullanmadan duramayanlardanım.