AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
#SöylemezsemÇatlarım ufacık tefecik ama çatlaklarla boğuşan bir tipim neden nasıl oluyor bilmiyorum ama gerçekten çok rahatsız edici dekolte giyemez ve o görüntüyü kendim gördüğümde bile tenime bakmak istemiyorum ve ne yazık ki geçirme yöntemini bulabilmiş değilim
Kilo verdiğim zamanlar çatlaklar oluşuyor. Bunu deneyeceğim ama
Çatlak korkusuna istediğimi yiyememek büyük bir dram benim için. Şu an zayıf olmama rağmen çabuk kilo alıp hemen verdiğimden çatlaklar Merhaba fıstık deyip el sallıyor. Çok mutsuzum.
#SöylemezsemÇatlarım
Düzenli olarak biooil yağ ile cildine masaj yapabilirsin :) bu sayede cildin neme doyar ve kilo alıp versen de çatlak problemi ile karşılaşmasin :)
Mucize gibi öyleyse :)
Vücudumuzun kusursuz olduğunu isteriz hep velakin belirli dönemlerde ya da yaş ilerleyince, bedenimiz de ilk belirliğin olanlar dan birisi de catlaklıklardır, kilo al ver bacaklarım da var henüz bir şey kullanmadım ama. Bunu duymuştum
Bu yuzden onceden onlem almakta fayda varmis bunu tecrube etmis oldum :)
Daha önce canımı sıkan çatlaklarım artık bir sorun olmaktan çıktı. Keşke daha önce haberimiz olsaydı ! #SöylemezsemÇatlarım
Ben de öyle diyorum keşke daha önce bilseydim katlanmak zorunda kalmazdım :)
Evet çok kötü duruyor ciddi manada 103 kilodan 64 kiloyo düştüm hem çatlak hemde sarkma problemim var maalesef
Düzenli spor ve Bio-Oil kullanımıyla hem çatlak görünümü düzeltebilir hem de sıkılaşabilirsin :)
çatlak problemi yaşadım ama eğer yaşarsam çatlaklarım var diye bazı kıyafetleri giymek istemezdi.
10 yıla yakındır Bio Oil kullanıyorum ve ne kadar memnun kaldığımı her zaman söylemişimdir...
Bio Oil sayesinde vücudumda ne bir çatlak nede başka kalıcı izler var ayrıca vücuduma harika nem katıyor 😍
Ah o bacak ve kalça çatlakları yok mu yaz aylarında tam bir baş belası
Doğru kışın yine kapalı giyiniyorsun sorun olmuyor da yazın çok sıkıntıya sokuyor :)
#SöylemezsemÇatlarım 43 kilo olmama rağmen belirli yerler de çatlaklarım var tatilde veya havuza gittiğimde hep bu çatlakları kapatacak mayo ve bikini giyiniyorum nem bakımından da oldukça kuru bir cildim var ama bio-oil sayesinde bundan kurtulacağımı düşünüyorum ve bio-oil i kullandıktan sonra ki sonucu heyecanla bekliyorum.
Kişisel bakımı yaptıktan sonra çokta takılmamak lazım o konulara
Cildimizin ihtiyaç duyduğu günlük nem oranını yağ ile karşılayabiliriz sadece bakım yapmak etkili olmuyor maalesef :)
Ciltte oluşan çatlaklar yüzünden bikini giyinemeyen ya da bundan çekinen birçok kişi var.🌺
Kesinlikle doğru Ben bikini giymeyi sevenlerdenim fakat çatlaklar yüzünden bir süre ara vermek zorunda kalmıştım ama artık rahatlıkla giyebilirim :)
Bu çatlaklardan hepimiz neler çektik ya
#SöylemezsemÇatlarım
Hem de neler :)
Cilt çatlakları kesinlikle istemediğim bir durum. Topuk çatlağına vazelin sürmekten başka çare yok. Göğüs ve baldır kısımlarında ani kilo alımından kaynaklanan çatlaklar için hiçbir şey yapmıyorum çünkü ne yaparsam yapaym geçmiyo
Ergenlik zamanında yanlış giyimden kaynaklanan (Şair burada düşük bel pantolondan bahsediyor.) yanlarım var ve maalesef o bölge çatlak ve beni özgüvensiz yapıyor... İstediğim gibi giyinemiyorum. #SöylemezsemÇatlarım
Ben hiç o ürünü kullanmadım ama kullanmak isterım genelde ıyı bır duş ve duştan çıkmadan önce tamamıyla soguk suyla kendımı şoklayıp badem yağı veya kayısı yağı ile vücuduma masaj yapmam
BioOili de denemelisin :) dediğin gibi kullanımı da gayet rahatlatıcı olabilir
Ne kadar pahalı mi nerden alabilirim
20 kilo verdikten sonra cildimde özellikle de basen çevremde çatlaklar oluştu, çoğu kişi bu yüzden daha kapalı giyinmem gerektiğini, hiç hoş gözükmediğini söylüyor. Ancak ben kendimi böyle sevmeyi başardım güzel hissetmem için birinin beni beğenmesine ihtiyacım yok artık.
Kesinlikle başkalarının ne düşündüğü hiç önemli değil ama kendimizi iyi hissedebilmek için çözümünü bildiğimiz sorunlarla sonuna kadar savaşmalıyız :)
Merak ettim ama catlagim yok arkadaşim 3 dogum yaptı ona önersemmi diye düşundüm bunlar işe yarıyorsa ama spor disinda kremlerle gecmedigini söylemişti bir doktor
Evet kremlerle geçmiyor ben de birçok yöntem denedim ama hiçbiri bu yağ kadar etki sağlamadı. Yeni doğum yaptıysa tam ihtiyacı olan şey olabilir 😊
Mesela ben göbek dekoltesini çok seviyorum ama göbek dekolteli hiç bir parçayı gönül rahatlığıyla giyemiyorum.. giysemde fondotenle kapatıyorum. Bu bir dramdır.
Dramdır :) fondöten zaten tam anlamıyla kapatmıyor özellikle çatlaklar büyükse
Aynen kuzum kendimi teselli ediyorum işte 🙂
Şunu #SöylemezsemÇatlarım çok kilo alıp vermesem bile çıkan çatlaklardan nefret ediyorum. Çok gereksiziler kendileri. Bio-Oil gerçekten bu gereksiz çatlakları geçirecekse denemeye bende varım. Resmen görüntü kirliliği. Hadi bu görüntüyü temizleyelimm
#SöylemezsemÇatlarım ben genelde avene ürünleri kullanıyorum çok çok memnunum
Ccilt çatlakları her yaşta hemen hemen herkesin özellikle de biz kadınların karşılaşacağı bir durum Gördüğümüz zaman motivasyonumuzu yerle bir edecek günümüzü zehir edecek etkiye sahip. En iyi sonucu bulmak biz bakımlı kadınlar için hem mucize hemde harika bir şey
vücuduma baktığım zaman bazenleri kötü hissediyorum hiç güzel olmıyıcakmışım gibi ama bazende buda benim farkım diyorum ve bence tüm kızlar vücuduyla barışık olmalı
Kilo alıp verdiğim ve sürekli makyaj yapmaktan da oluyor. Her nemlendirici de bunu geçirmiyor. Herşeyi denedik geçmedi bide bio-oil deneyelim ve sıkıntılı günlerimizz geride kalsın❤ #söylemezsemçatlarım
Çatlaklar nasıl mı etkiliyor? Yaz gelsin istemiyorum😡
Kesinlikle haklısın istedigim bikiniyi giyemedigimde gercekten kotu hissetmistim. Neyse ki Biooil ile tanıstım :)
ergenlikte aşırı kilo alıp vermelerim sonucu benim de çatlaklarım oluştu. deneyelm o zaman #SöylemezsemÇatlarım
Aslında çatlağın yok ama kış günleri soguk havalarda cildin fazlasıyla kuruyup tahriş oluyor bunun için BioOil denemek istediğimi #söylemezsem çatlarım 😊😊
Kilo verdikten sonra kalçalarımın kenarlarında çok oluşmaya başladı, bio-oil kullanmaya başladığımdan beri gerçekten çok ciddi fark gördüm #SöylemezsemÇatlarım
#SöylemezsemÇatlarım
Bana göre çatlak insan vücudunda kişiyi en çok rahatsız eden sorunların başında geliyor. Giyeceğimiz bir elbiseden çatlaklarım görünür mü diye düşünmek çok can sıkıcı bir durum. Ve şu an bu ürünü gördüğüme ne kadar sevindiğimi anlatamam. Bu ürünü bizimle de paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Çatlak değil ama, bu kışları oluşan o cilt kuruluğu beni öldürüyor. Hatta cildiniz hassas olunca hemen döküntü bile yapabilir benim gibi. Bu yüzden makyaj da yapamıyorum her zaman cildinizi nemlendirmeniz lazım bu yüzden çantam da hep bir nemlendirici krem vs. Bulundururum. Çantamda ki fazladan boşluğu kapatması için Bio-Oil e bir şans vereceğim 💖💖