Fiziği güzel olanın yüzü kötüyken, fiziği kötü olanın yüzü neden güzel?
Şimdi, özellikle rica ediyorum. Lütfen sorumu yanlış anlamayın. :) Çoğu uzun boylu, manken fizikli kadınların yüzü o kadar da ilgi çekici değilken, benim gibi kısacık boyu olan kadınların, fiziği o kadar da mankensi olmayan kadınların yüzü güzel oluyor. Her ikisi de olan kadınlar zaten afet, nazar deymesin diyelim onlara. Sizce bu eşitsizliğin sebebi ne?
Fiziği güzel olanın yüzü kötüyken, fiziği kötü olanın yüzü neden güzel?
Benim görüşüm, Allah insanları yaratırken öyle bir denge kurmuş ki, hepsini bir kişiye vermemiş. Şimdi evrimciler buna tepki gösterecektir, ama benim düşüncem bu.. Hayatta kalabilmesi için, kadına bir şekilde beğenilmesi ve hayatında bir erkek olup evlenip çocuk sahibi olabilmesi için bu şekilde bir denge kurmuş. Yüzü güzel veya vücudu fiziği güzel... Her ikisinde de bir şansı var. Dediğiniz gibi ikiside güzel olanın şansı 5'e 10'a katlanıyor.. Ama kimine de güzellik değil zeka vermiş. Ne kadar güzel olursan ol* zekâ olmadan o güzelliğin heba olur gider.
Saçma bir genelleme. Victoria Secret mankenleri de pigme olmadığına göre.. Uzun boylu kadın her türlü avantajlıdır. Kısa boy sadece erkekte değil, kadında da itici duruyor. Ayrıca sporla, beslenmeyle fiziğini güzelleştirebilirsin. Yüz ise tamamen genlerle alakalı ve estetik dışında doğal müdahaleyle değiştirebilmek mümkün değil.
Kimse mükemmel değil işte misal benimde 1.80 boyum var ama yakışıklımıyım? Hayır. Misal cidden bakıyorum bazı 1.75 1.73 boylarındaki erkeklerde harbiden tip var 😂😂 ne diyelim kimse mükemmel değil işte.
Kadınlar yine makyajla toparlayabiliyorlar erkeklerde de aynı durum var uzun boyluların çoğunda bir orantısızlık var. Bence insanların genetiğinde belli bir boy oranı var. Bunun üzerinde olanlarda orantısızlık artıyor.
Hakikten öyle ama kimse kusursuz değil dört dörtlük değil. Bende uzun boyluyum ama oldum olası kendimden dahada uzun boylu kadınlarada hayranım ama dediğin gibi onlarında yüz güzelliği pek olmuyor
Ben bu siteden birisiyle tanıştım, maşallah boyu posu tam, hatları da kıvrımlı, yüzü de inanılmaz güzeldi. Böylelerine gerçekten hayret ediyorum. Bende boydan kaybediyorum mesela
Yüzü kötü olanın elinden bir şey gelmez ama fiziğine dikkat edip göze hoş hale getirebilir.. Yüzü güzel olanlar da fiziğinin getirdiği eksiyi tolere etmiştir..
Şöyle bir yorumlara baktımda bütün çirkin kızlar kendine güzelim diyor puhahahah. Soruya sana bakarak cevap veriyorum; sen güzel değilsin mesela o yüzden bu tespitin de çöp.
En İyi Cevaplar