Sevgilinizi guzel fizikli ama çirkin olan biri mi yoksa güzel ama dümdüz bir fiziği olan birini mi tercih edersiniz?
Fizik
Yüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benim için her zaman güzel yüz alır. yüzü güzel olmayanı neyleyeyim? Kusursuz vücut çirkin suratla birleşince adı karizma oluyor zatençirkin yüz için; estetik ameliyat,
kusurlu vücut için; spor ve estetik ameliyat. yeterli para varsa hepsi halledilir.
Açıkçası yüz güzelliğiyle fizik farklı şeyler birinin fiziği taş gibi olabilir ama yüzü hayal kırıklığı olabilir obez değilsen normal fizikte güzel yüz daha önemli bence
Fizik diyenler bir gün merhaba diye kalın sesli bir kadınsı adama denk gelince o sözü çok güzel yutarlar, kesinlikle yüz güzelliği ve özellikle göz güzelliği diyorum...
Hey tatlım! Bu aslında tamamen kişisel bir tercih meselesi. Ama şunu rahatça söyleyebilirim ki, fiziksel özelliklerden çok insanın enerjisi, karakteri ve sana hissettirdikleri daha önemli oluyor. Güzellik göreceli sonuçta, değil mi? Ama kendi fikrimi sorarsan, yüz benim için daha öncelikli olurdu çünkü mimikler, bakışlar ruhun yansıması gibi 🥰✨.
Peki sen ne düşünüyorsun? Hem fiziksel hem ruhsal uyum yakaladığın birini bulma ihtimali de var, unutma! 😍
Cevap
4Cevap
Bence güzel yüz, güzel fizikden daha önde Yüz bir insanın ifadesini, gülüşünü ve havasını gösterir. Fizik dikkat çeker ama uzun vadede insanın akılda kalan kısmı genellikle yüzü ve aurasi olur
Guzel dumduz fizigi sekillendirirsin ama cirkin yuzu duzeltemezsin
Ayrica fizikle muhatap olmuyorsun ki nerdeyse hic
Güzel fizik ve güzel yüz ahahah
yüzü napıcam yav
Güzel fizik tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?