Ter kokusu ile nasıl baş ediyorsunuz? Ter kokusu her insanın başına gelebilecek bir eziyet. Yediğimiz ürünlerden, içtiğimiz ürünlerden, fazla tempodan her insanın çektiği bir durum. Hele ki kış aylarında da olursa eyvah eyvah! Ter kokusundan arınmak için önce koltuk altımızı temizleyelim, nemli bırakmadan kurutalım, her sabah kalktığımızda sabunla yıkayalım. "Nivea stick roll-on deodorant" kullanabilirsiniz. 24 saat boyunca ter kokusunu önlüyor. Terleme sorunu yaşayan biri olarak benim çözümlerim bunlar. Sizin çözümleriniz var mı?
Bebekken kutsandığım (defne yaprakları, tuz ve amber ile yıkanmak) için tenim kokmuyor terlediğim zaman. Kötü bir koku yaymıyor, değişik bir esans gibi kokuyor.
Bir yerde okumuştum, biberiye kürü yapıyorlarmış. Biberiye bitkisi, bakteri ve mantar nedenli kokuları önlemenin yanında onları yok etmek için de kullanılır. Tropikal olanı kullanıldığında çok daha fazla olumlu sonuç alınır. Yarım fincan kurutulmuş biberiye yaprağı alın ve 4 bardak suya ekleyin. Kısa bir süre demleyin ve daha sonra bu suyu banyo yaparken genital bölgeleriniz dışında terleyen bölgenize kullanın. Eğer sürdüğünüzde cildiniz tahriş oluyorsa kullanmayı hemen bırakın.
Sık sık duş almak çözüm olur. Birde taharet olayı önemli :)) def-i hacet yaptıktan sonra silip bırakınca koku olur. Ecnebiler bu yüzden parfüm icat etmişler. Hiç gerek var mı böyle şeylere güzelce yıka çık işte, ne diye koku kaynağı olarak gezip duruyorsun ortalıkta derler.
Off varya 2 haftadir deniyorum ve cok memnunum. Normalde havalar soğuk olduğundan hafta da 2 kez yıkanırdim ama ama 2 haftadir banyo sonrasinda nemli koltuk altima limon sürüyorum ve sıfır ter kokusu ciddiyim banyo yapmanıza bile gerek kalmıyor (ama yapin tabi) kesinlikle deneyin
Nefret ederim ter kokusundan. Her gün duş alırım. Ve roll-on kullanırım. Kişisel bakımıma dikkat ederim. Genelde duş sonrası önce bebek yağı ve pudra kullanırım. Ardından roll-on gün boyu ter kokusunu önlemeye yardımcı oluyor
Ben pek terleyen ve teri pis kokan biri degilim. Yaz aylarında tabi ben de az olsa da terlerim. Ve hiçbir deodorant i kullanmam. Nivea da dahil. Hepsi kimyasal bana göre. Ben ıslak bir beze az karbonat döküp, koltuk altlarimi onunla silerim ve çok iyi geliyor, terlemeyi azaltmıyor ama kötü kokuyu kesiyor.
Hayatım boyunca doğru düzgün terkedigimi hatırlamam yaz'in bile bazıları vardır durduğu yerde terler ay iyiki de öyle değilim bende terleme sorunu yok yani terlemoyir benim vücut ama bol bol duş duşunu aldtiktan sonra üzerine deodorant sık etkili olur bence.
eve geçebilceğim bir durumdaysam duş almaktan yanayım. dışardaysam üstümü deiştirmek kolay gelir. yanım da her zaman yedek kıyafet taşıdığımdan o ter kokusuda diğer kıyafette kalacağından daha rahatım. ama önlem almak istersen tere karşı roll on kullanabilirsin. terlesen bile güzel kokmanı sağlar
Koltuk altın da sürekli ağır koku leke veya nem varsa limon veya sirke sürerek o bölgedeki toksin maddelerini en aza indirebilirsiniz rengini de açıcaktır onu dışın da çok baharatlı şeyler tüketmeyin ve yağ oranınız fazlaysa yağ oranınızı ideal seviyeye indirin su tüketmeye de önem verin etkisini görürsünüz inşallah.
bazı insanlar duş alsa bile yer kokusu gitmeyen bir yapıya sahip. kendi ellerinde olmadan. ve tabi bide temizliğine dikkat etmeyenlerin ter kokuları var. ve tabi bide her temizliğine titizlikle dikkat edip toplumda terlediği için ter kokan insanlar var. bu durumları ayırt etmek zor tabi
Ter kokusunun çok itici olduğunu düşünüyorum. Çok fazla da terleyen biriyim. Dustan çıkınca deodorant sıkıyorum, her sabah evden cikarken fazlaca deodorant, boynuma vicut spreyi ve kıyafetleri bolca parfüm sıkıyorum çok fazla da terlememeye dikkat ediyorum bide ne zaman terleyecegimi hissetsen deodorant sıkıyorum
Kış günü süre uzadığı için soğukta duş alınmadığı için 3 ya da iki günde bir duş alırım, çıktıktan sonra kurulanır vücut losyonu ve 48 saat olan deodorantlardan sürerim parfüm de sıkarsam mis gibi olurum herkez der bu koku nereden geliyor 🙂 meğerse benden de geliyordur 🙂 temizliği severim bu gün duş günü yubbii 😊
Öyle bir derdim yok çok şükür hiç bir zaman o şekilde terlemem.. On gün ayaklarım postalsa kalsa yine kokmaz.. Ne yazık ki aşırı terleyip çabuk soğuyan kişilerde o koku zor gider.. Benim normal de beden sıcaklığım 35 derece..
Bazen diyorum ki allahım neden herkese beyin veriyorsun da kullanamıyorlar. Bu resimde tek bir cinsel obje söyler misin bana? Tek bir dekolte, erotizm ne var?
@pembepembis12 disariya cikmadan 15 dk once sur cok rahatladigini goreceksin cunku ter ile birlikte mikrop uremiyecek koku olmayacak koltuk alti kararmalarina cok iyi gelir Birde vajuna kararmalarina ve kasintilarina bunu oneriyorum cok kadin memnun kaliyor
En İyi Cevaplar