Deodorant tercihimizi, terleme dengesini bozmayan doğal kaynaklı içeriklerden yana yapmak gerekiyor. Deodorant seçimi bu kadar önemli mi dememek gerekiyor. Çünkü kimyasalları içinde barındıran bir deodorant cildimize ciddi zarar verebilir. Bu konuda Emotion Roll-on üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Neden mi doğal içeriğe sahip deodorantlar diyorum. İşte nedeni;
Alüminyum içermeyen deodorantlar gözenekleri tıkamadığı için doğal terleme dengesini bozmaz.
Paraben, silikon gibi maddeler içermeyen, vegan ve doğal kaynaklı içerikli bir deodorantla cildimizi tahrişlerden korumuş oluruz.
%99 doğal kaynaklı Emotion Roll-On alüminyum içermez, gözenekleri tıkamaz. Tüm Emotion ürünleri gibi vegandır. Böylece, doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunu önler.
Pudrasız yapısıyla da giysilerimizde iz bırakmaz. Gün boyunca kendimizi yeniden doğmuş gibi hissederiz.
Terlemeye ve ter kokusuna karşı 48 saat boyunca koruma sağladığını da söylemeden geçmeyeceğim.
Roll-on' ların kanserojen etkisinden dolayı önyargılı olsam da bir kere tavsiye üzerine kullanıp yıllardır bir daha da üzerine başka bir şey almadığım tek sağlıklı ürün var o da "Sebamed Deo Roll-On Balsam" ben de öneriyorum çok memnunum inanılmaz etkilidir.
Eğer ki önemli bir yere gidiyorsan koltuk altı ter bantlarını tercih ederim hem kokuyu Önler içine çeker hem de kötü bir durum yaşanmaz insanlar içinde O yanımda her zaman Roll on bulundurmaya çalışırım
Deodorant koku demek, Roll-on deoranti koltuk altina sürmek icin bir teknik, Parfümde koku demek.
Ter kokusu icin her sabah dus ve üzerine koltuk altina anti-perspirant icerikli deostick, roll-on veya deospray veya deocrem. en azinda 24 saat ter kokusu önlersin ve terlemiyide bir nevi azaltir.
Roll-on, deodorant ve parfümle 3'ünü aynı anda kullanmamız gerekmiyor mu zaten? Tek parfümle, tek roll-on la veya tek deodorant la mi gününüzü geçiriyorsunuz😳😳😳
Ter kokumu pek önemsemiyorum günlük duşumu alır çıkarım. Duş aldıktan sonra ufak bir terlemeye yine kokmaya başlarım duştan çıkar çıkmaz az deodorant sıksam bu sefer ter deodorantla beraber değişik bir halde kokuyor normal sıktığımda da beni rahatsız ediyor
Benım terım kokmuyor ter esasında yedıklerınızlede dırek alakalı ben et asırı baharat vs tuketmıyorum cok su ıcıyorum sebze agırlık beslenırım ama yınede her gun duş alırım ve genclık yıllarımın cok meşhur bır markası var hanı reklamda zencı abıler havluyla cıkıyor kırmızı renklı bır ürün onlar cok etkılı ve kalıtelıdır. Bazen kendım karbonat lımon kabugu karısmı yaparım oda etkılıdır
Koltuk altı: Deodorant + roll on + parfüm bir arada. Kıyafet: Deodorant + parfüm + deterjan bir arada. Güzel kokular olursa burun yakmaz aksine seksi olur.