Polosmart Sonic titreşimli yüz temizleme cihazı a101e gelecekmiş. Polosmart Sonic titreşimli yüz temizleme cihazı sivilcelere iyi gelir mi? Gözeneklere iyi gelir mi? Görüşlerinizi yazar mısınız kullananlar varsa eğer sizin cildinize nasıl geldi? Polosmart Sonic titreşimli yüz temizleme cihazı yorumlar neler?Polosmart Sonic titreşimli yüz temizleme cihazı
Polosmart Sonic titreşimli yüz temizleme cihazı hakkında görüşler ve yorumlar neler?
Polosmart şarjlı bir yüz temizleme cihazıdır. Titreşimleri sayesinde cildi canlandırır ve derinlemesine temizlik sağlar. Kan dolaşımını artırır. Cildin daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlar.
Polosmart yüz temizleme cihazı nasıl kullanılır?
Polosmart yüz temizleme cihazını kullanmadan önce yüzünüzü ıslatın. Ardından cilt temizliğinde kullandığınız temizleme jelini ya da köpüğünü bir miktar polosmart cihazının tırtıklı yüzeyine sıkın. Sonrasında cildinize uygulama yapın. Polosmart sonic yüz temizleme cihazi kullananlar genel olarak bu üründen memnun kaldığını dile getiriyor.
Polosmart yüz temizleme cihazının fiyatı ne kadar?
polosmart yüz temizleme cihazı fiyat
Polosmart yüz temizleme cihazı, kendi satı sitesinde indirimli olarak 49.90 liraya satılıyor. İndirimsiz fiyatı ise 124.90 ₺ olarak belirtilmiş. Ürün ile ilgili en beğenilen özellik fiyat-performans ürünü olması. Polosmart yüz temizleme cihazı yorum arasında uygun fiyatlı olması en çok dile getirilen özellik olmuş. Polosmart yüz temizleme cihazı kullananlar bu tarz bir ürün arayışında olanlara öneriyor ve memnun kaldıklarını belirtiyor. Bu gibi ürünlerin çok pahalı olan diğer seçeneklerine göre, her keseye uygun olması özellikle tercih edilmesini sağlıyor. Ayrıca dönem dönem indirimli fiyatı ile A101 gibi marketlere geliyor. Böylece erişim açısından kolay ulaşılır olması da kullanıcıların hoşuna giden etkenlerden biri. Yüz temizleme cihazları son dönemlerde çok popüler bir hale geldi. Cildi derinlemesine temizlemesi sayesinde daha canlı ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşturması kullanıcıların bu gibi ürünlere yönelmesini sağlıyor. Eğer evde daha temiz bir cilt elde etmek istiyorsanız siz de bu gibi ürünler tercih edebilirsiniz.
Ben bugün aldım ilk izlenim olarak beğendim açıkcası ilk açıldığında titreşimi fazla geldi 3 tık azaltıp o şekilde kullandım cildimdeki pürüzler gitti dokunduğunda gitti gibi hissettirdi cildim yumuşacık oldu benim de cildim sivilceli bu konuda yayar mı bilemiyorum istersen biraz kullanayım bana mesaj atarsan bunun hakkında da bilgi veririm ona göre alırsın
Bende de aynısından vardı hiçbir işe yaramıyor tavsiye etmem. Güzelim yüzünü insanın mahvediyor kızartıyor sonrasında yara bile olur yüzün kullanma bence.
En İyi Cevaplar