Arkadaşlar merhaba vakumlu yüz temizleme cihazı almak istiyorum. Ne kadar krem maske vs uygulasam da gözeneklerim kapanmıyor veya temiz kalmıyor. Maskeler de kolayca tahriş edebiliyor cildimi. İlçede yaşadığım için de güzellik salonuna gidemiyorum mecburen kendim alacağım. Sizce almalı mıyım veya ne gibi bir ürün önerirsiniz? Kullandıysanız deneyimleriniz neler? Teşekkür ederim şimdiden. (Bütçem fazla değil bu arada)vakumlu yüz temizleme cihazı
Vakumlu yüz temizleme cihazı almayı düşünüyorum, kullanan ve öneren var mı?
Maskeler tahriş ediyor demişsin içerisinde peeling özelliği bulunmayan maske kullanırsan tahriş olmaz örneğin; kil maske bunlar da peeling özelliği olmaz "vakumlama cihazı alırken" vakum gücü önemli siyah noktalar için biçilmiş kaftan bu cihazlar deyim yerindeyse gözeneklerin dostudur. Fakat uygulama yapmadan önce yüzünü nemlendir. Bunu en kolay şu şekil de yapabilirsin bir kaseye ılık su doldur hafif sıcak olsun ufak bir havlu ile yüzüne kompleks uygulayıp nem bombası yapabilirsin cihazın verimi artar ve daha iyi yüzünde çalışır daha çok gözenekleri açar, temizler, sıkılaştırır işlem bitince vakumlama işlemin bittiği zaman öncesinde buz kalıbına maden suyu doldur. Buzluğa at donsun yüzünde hafif hafif gezdir hem kızarıklığı alacaktır. Hem gözenekleri sıkılastırıp maden suyunun içinde ki mineraller sayesinde yüzünü besleyecektir. Görsele ekliyorum senin için fotoğrafladım geçmiş olsun aklınıza takılan soru olur ise ulaşabilirsiniz #Kuaförünüz geçmiş olsun diler ✂️
Vakumlu yüz temizleme cihazı siyah nokta ve gözenekler için işe yarayan bir cihazdır. Aldığın cihazın vakum gücünün iyi olmasına dikkat etmelisin. Vakumlama öncesi yüzüne buhar yapabilirsin.
vakumlu yüz temizleme cihazı
Vakumlu yüz temizleme cihazının birçok başlığı olması senin açından daha iyi olur. Kullandığın bölgeye göre başlıklarını değiştirirsin. Yüzün için ilk önce buhar banyosu yap, ardından vakumlu yüz temizleme cihazını uygula. En son cildini güzelce nemlendir. Bu yöntem çok işe yarıyor. Tercihine öre peeling yapabilirsin. Vakumlu yüz temizleme cihazları kızarıklık yapabilir ama hemen geçiyor. Vakumlu yüz temizleme cihaz önerileri; - Jellian - Remington - Braun tercih edebilirsin.
Bana hiç sağlıklı gözükmüyorlar çok fazla vakumluyor.. asit kullanmayı dene koreliler derin temizlik için yüze faydalı arındırıcı asitler kullanıyor. Tavsiye istersen link atarım
@karanlıkötesi link atamıyorum ama durun size bir youtube kanalı önereceğim kız bu işin okulunu okumuş biyokimya ve dermatoloji mi ne oyle bir şeyler tam hatırlamıyorum.. Kanalın adı Ayşe Çakar, bir de ayriyetten Naturally Serein diye bir kanal var ikisine de bir göz atın derim bahsettiğim asitleri de korendy den alabilirsiniz hemen getiriyorlar orjinal ürünler ve her siparişinizde 5 tester seçebiliyorsunuz.
@karanlıkötesi rica ederim hatta ben aldım resmen ilk kullandığım gün asitin o derine inişini bile hissettim 😂 ilk kullanımlarda icerideki pisligi çıkardığı için 1-2 sivilceniz çıkabilir ama onlar da hemen kuruyor gidiyor. İlk kullanımda biraz yanma da yapabilir o yüzüb içindeki pislikten kaynaklanıyor 2. 3. kullanışda hissetmiyorsunuz bile
kizlar ben neutrogena visibly clear siyah noktalara karsi üc etki temizleyicisini kullaniyorum bi de yuzumde ki sivilceler olsun kizarikliklar olsun ya da kuruluklar bephantenin yara igilestirici kremini suruyorum hem 3 gunde geciriyor hem nemlendiriyor cok iyi vallahi onerilir, benim cok hassas bi cildim var neredeyse hic bir sey kullanamam hemen suratimi kizartir bu ikidi o kadar iyi geliyor ki gercekten farki gorrceksiniz hassas ciltler icin bire bir bi de bephanteni surerken yuzunuze hafif hafif vurun kan akisini hizlandiriyor guney koreliler her seyi surerken oyle yapiyor bol sans:)
En İyi Cevaplar