Arkadaşlar a101e gelecekmiş
sizce alayım mı iyi midir
kullananlar görüşlerini yazsın lütfen çok merak ediyorum
sizce alayım mı iyi midir
kullananlar görüşlerini yazsın lütfen çok merak ediyorum
Ben bugün aldım ilk izlenim olarak beğendim ama açtığındaki titreşimi fazla geldi o yüzden 3 tık azaltıp kullandım cildim yumuşacık yaptı pürüzlerimi geçirdi gibi hissettim ben beğendim ama tabi ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem
Ben aldım kullanıyorum iyi gibi ama senin cihazla birlikte kullanacağın yüz temizleme ürünü de önemli ben diadermine marka ile kullanıyorum güzel temizliyor masaj başlığı da yüzüme canlılık veriyor memnunum
ya bana kullanımını anlatır mısın rica etsem?
4 tane başlığı var 2si yüz temizleme başlığı biri yağlı ve karma cilt diğeri de kuru cilt için bir tane masaj başlığı bide akne temizleme başlığı var (onu nasıl kullanacağımı bende henüz bilmiyorum) yüz temizleme başlığına yüz temizleme jelini sıkıyorum yüzümde 10-15dk masaj yapar gibi gezdiriyorum sonra yüzümü duruluyorum sonra masaj başlığını yüzümde gezdiriyorum yüzüme renk geliyo güzel yani
çok çok teşekkür ederim, yüzümüzü onunla şaapmadıktan sonra yüzümü yıkıyor muyuz ıslatıyor muyuz ya da cihazı ıslatalım mı?
bir de bunda 4 başlık yok ki galiba
Şu an baktım senin alacağın farklı modeli, ama yine aynı şekilde yapıcan yapmadan önce yüzünü ıslat evet, ama alırken yüz tipine göre al yani yağlı cilt kuru cilt için cihazlar ayrı ayrıysa ona dikkat et derim, bende bilmeden almıştım ama içinde kullanım kılavuzu vardı orda da açıkça anlatıyo için rahat olsun, bu arada rica ederim :)
benim alacağımda tüm cilt tipleri için uygundur yazıyo alıyım mı sence bir de her sabah kullansam bir şey olur mu
Bak kafama taktın araştırıyorum bir yandan da tüm cilt tipi için burda da birkaç kişi iyi değil diyo bilemedim 🤷🏻♀️
of cidden ya ben de merak ediyorum alsam mı almasam mı xjfnkxmflcm
her şeyi de süremiyorum yüzüme uff
Ya beni yanlış anlama tamam 30 lira az para değil ama gücün varsa al bir dene yok beğenmezsen dolap’ta letgo’da falan satarsın
doğru söylüyorsun teşekkür ederimm ❤
iyi geceler diliyorum 👩
Rica ederim iyi gecelerr ☺️💞
Cevap
0Cevap
ne zaman gelicek fiyatı neeee
9 ocak 30 lira
alcan mı sen yaaa of bende mi alsam
ya zarar verir mi ki ben o yüzden kararsız kaldım ya
eminim
bu arada bazı şehirlere erken geliyormuş belki sizin oraya erken gelmiştir bir sor istersen
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar