Fondötenin yüzümdeki tüm kusurları kapatmasını istiyorum. Bugüne kadar kullandıklarımdan yeterli sonucu alamadım, yüksek kapatıcı fondötenler arasından hangilerini önerirsiniz? Akma, bulaşma da yapmazsa sevinirim.Yüksek kapatıcı fondötenler
Yüksek kapatıcı fondötene ihtiyacım var, önerileriniz neler?
Fondöten makyajımızın en önemli parçası :) Yüzümüzdeki tüm kusurları gizlesin, hem pürüzsüz hem de yapay durmayan bir görüntü elde edelim istiyoruz. Bence en doğal hakkımız :D
Yüksek kapatıcı fondöten önerileri:
1. NYX Can’t Stop Won’t Stop
Yüksek kapatıcı fondöten
Bazı yüksek kapatıcı fondötenler yüzünde maske yapmış, nefes almıyormuş hissi verir. Hatta hareketlerini bile kısıtlar. Bu öyle değil kesinlikle, hem kapatıcılığı yüksek hem de doğal. Kalıcılığı da 24 saate kadar sürüyor.
2. Yves Rocher Rayonnant Jeunesse Fondöten
Kapatıcılığı yüksek fondöten
Derin çizgileri bile doldurarak, pürüzsüz ve doğal bir görünüm veriyor. Bu fondötenden de memnun kalacağını düşünüyorum. Işıldamıyor, mat bir görünüm veriyor, kalıcılığı da gayet iyi.
3. Daha uygun fiyatlı kapatıcı fondöten istersen: Flormar Perfect Coverage
uygun fiyatlı kapatıcı fondötenler
Uygun fiyatlı kapatıcı fondötenler arasında en iyisi diyebilirim. Kalıcılığı 12 saat ama zaten yeterli olduğunu düşünüyorum. İpeksi dokunuşlarda mat bir görünüm veriyor, doğal görünüyor.
golden rose lere göz at Aynı zamanda kapatici kullanıyor musun göz altlarına eğer göz altlarına ya da farklı bölgelerine kapatici yapıyorsan golden rose 'ın total cover 2 in 1 var yoksa sating snoting al
Ben gabrini kullanıyorum yüksek kapatıcı bir fondöten çokta memnunum. Yüzünde fondöten yok gibi duruyor yüzündeki tüm lekeleri, sivilceleri, izleri kapatmaya yardımcı oluyor çok iyi.
Fondotenli daha cirkin oldugunuzun farkinda misiniz? Arkadasimin yuzu sivilceli ve kizarikti ama fondoten falsn kullanmazdi kesinlikle boya kuplerinden daha guzeldi. artik kendine ayri hava katiyordu kizarikligi. ilacta kullandi ve bitiyor yavas yavas.
Arkadaş ben anlamıyorum makyaj yapıp ne anlıyosunuz boya badana yapıyorsunuz yeminle o kadar boyayı ben sürsem ben de güzelleşirim makyaj yapmayın cildiniz mahvoluyo güzelleşcem derken daha çirkin oluyorsunuz😏 benden sölemesi bir süre sonra makyajsız dışarı çıktınızda öcü gibi oluyosunuz 😉 ben sizi makyajsız dışarda görsem korkarım yeminle makyajsız hayat oh ne rahat valla 😌
Loreal parisinki var bende güzel ama ben kullanmıyorum bb krem kullanıyorum fondöten yüzü iğrenç gösteriyor kalıp gibi ve sivilce çoğalıyor sivilceli yüzde de pütür pütür oluyor almamalisin
En İyi Cevaplar