Ağda yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?
Misal ağdadan önce vücudunuza pudra dökün daha temiz alır ve acıyı azaltır.
Şekerli ağdalar tüyleri besler ve kalınlaştırır

Ağda yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?
Misal ağdadan önce vücudunuza pudra dökün daha temiz alır ve acıyı azaltır.
Şekerli ağdalar tüyleri besler ve kalınlaştırır

Sıcaklığını evde ayarlamak gerçekten zor. Annem bacağını yakmıştı hatırlıyorum küçükken. Ben salona gidiyorum bu ihtiyaçlarım için. Zararını görmedim. Sadece kararma yaptığı söyleniyor ancak bende öyle bir etkisi olmadı. Pudra döküyorlar salonda da. Ciltteki nemi ya da krem vb. varsa onu etkisiz hale getirmek için sanırım.
Ben özel bölgemi genelde sakız eldiven vb alıyorum artık tüyleyim aşırı şekilde güçsüz ve seyrek hiç jilet kullanmadım daha önce bacaklarımıda epilasyonla alıyorum gayet iyi sonuç
Hamam otu alın hanımlar ! Bebek gibi ten miss hem acısız hem hızlı 🤣 eskiden hürrem sultan bile sarayda Hamam otu kullanırmış 🤣🤣 Eminönü mısır carsisindan alabilirsiniz ya da herhangi bir aktardan isteyiniz 🧿😍🤣
Valla hiç anlamam tamamen kapak fotoğrafı için geldim😂😂 kadınlar bacaklarına bal mı sürüyor 😵😵🤔 ne olur yapmıyoruz diyin bal gibi nimet ziyan edilir mi ya😵😵 😭 yapmıyonuz dimi 😢😢 shshsjs
Cevap
8Cevap
En güzeli lazer ile kökten kurtulmak gadası
Bir erkek olarak ağda konusuna çok yabancıyım ama siz kızları tebrik etmek gerek çünkü müthiş acı veren bir şey bu
Her marka kullanılmamalı. İnci ağda öneririm. Birde ağdayı tüyün yönüne göre sürmeli ve öyle çekmelisiniz. Yoksa çok ve düzensiz çıkıyo
Hangi siteden ya da hangi marka inci ağda aldınız acaba
Ben ağda kulanmıyorum makineyle alıyorum birde eldiven..
merhabalar bilinen agdalar.. olsun sekerliler besler evett pudrali agdalar. genelde.. acitmaz.. yesiller.. acitir bolgeye gore degisir kuafor olarak tavsiyem
Dildin temiz olması gerekir, ağdanın sıcaklığına dikkat etmek gerekir. Ben boncuk ağda kullanıyorum.
Hangi siteden ya da marka boncuk ağda aldın. kullanışlımı bir de
Gratisten aldım ama normal temizlik kozmetik satan yerdede var vivet miydi neydi kulanımı çok kolay kısa tüyleri bile alıykr
Epilator kullaniyorum, memnunum
Bildigim teksey muhtesem aci verdigi
sesu bile berbat cikti valla jiletliyorum
Kuaför seçimine tabii ki 😌
pürüssüz bacak zararlı değil :)
En kolayı lazer diyorlar
Hic sevmem yaptırmayı canimi cok acitiyor çünkü
ben kullaniyom zarari yok
Kalitesiz olanları zararlıdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar