Güzellik & Bakım Özel bölgeye ağda yapılırsa sarkma olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ozel bolgemi agdayla aliyorum kararma sarkma yapar diyorlar gercekten yapiyormu yapiyorsa neyle almaliyim bide sarkma nasil oluyor onu anlamadim Güncellemeler+1 yıl Vajina dudaklarim neden karardi nasil kararmasi gecer Özel bölgeye ağda yapılırsa sarkma olur mu? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OneoffFurkan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Bunu yapan bir kadına Partneri gerekli ilgiyi kesinlikle göstermeli 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Dış dudaklar uzuyor ama herkeste aynı olmaz kararma ise erkeklerde sorun yaratmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aa benim dudagin biri onceye gore uzamis ozaman agdadanmi olmus Yorumla kanarya001907 +1 yıl Yaşın kaç bu yapısal olabilir genetikte ama sıkıntı olmaz kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl 17 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır sarkma olmaz, sadece dudak kısımları sarkık veya etliyse ağda yapmak zor olabilir 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl tüy dökücü kullansanıza işe yaramıyor mu sizde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cabuk cikiyor geri Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öyle bir şey yok hep agdayla aldm bu zamana kadar 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Sarkma vs kararma yok demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yok aksine daha temiz oluyorsun ve karaada olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Bende oyle hani alinca aksine beyaz oluyor peki sarkma oluyormu sarkma olsa bile neresi sarkicak anlayamadim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şekli falan bozuluyor galiba o 😂 doğum yaptığım halde bir değişiklik yok Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl traşlasanda sarkacakk ağdalasan da kaçarı yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil sarkiyor bir turlu anlayamadim Yorumla Loyall +1 yıl et yaşlanıyor sarkması normal Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Iç diş dudak sarkması tüy dökücü kullan 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kremleri var Yorumla Soran +1 yıl Sence bir erkek icin sorun olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tabiki de saçmalama çoğusu öyle zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bunu yapan bir kadına Partneri gerekli ilgiyi kesinlikle göstermeli
Dış dudaklar uzuyor ama herkeste aynı olmaz kararma ise erkeklerde sorun yaratmaz
Aa benim dudagin biri onceye gore uzamis ozaman agdadanmi olmus
Yaşın kaç bu yapısal olabilir genetikte ama sıkıntı olmaz kesinlikle
17
Hayır sarkma olmaz, sadece dudak kısımları sarkık veya etliyse ağda yapmak zor olabilir
tüy dökücü kullansanıza işe yaramıyor mu sizde
Cabuk cikiyor geri
Öyle bir şey yok hep agdayla aldm bu zamana kadar
Sarkma vs kararma yok demi
Hayır yok aksine daha temiz oluyorsun ve karaada olmuyor
Bende oyle hani alinca aksine beyaz oluyor peki sarkma oluyormu sarkma olsa bile neresi sarkicak anlayamadim😂
Şekli falan bozuluyor galiba o 😂 doğum yaptığım halde bir değişiklik yok
😂😂
Kararma fazla mi peki
traşlasanda sarkacakk ağdalasan da kaçarı yok
Nasil sarkiyor bir turlu anlayamadim
et yaşlanıyor sarkması normal
Iç diş dudak sarkması tüy dökücü kullan
Kremleri var
Sence bir erkek icin sorun olur mu
Hayır tabiki de saçmalama çoğusu öyle zaten
acitir
lazer.