öncelikle ince çorap her kadında etkiler ama özelikle türbanlılara çok yakışıyor balık etli olman senin düşüncenin aksine bir artı çoğu erkek için yani benim için gördüğümde bana en çok hype çok çekici geliyor o ayakları yüzümde görmek isterdim 😋😋
Herşeyden önce ince çorap her erkekte olduğu gibi tahrik oluşturur genel olarak olmasada çoğu kız bunu tahrik etmek için giyer ya da Seksi görünmek için
Erken boşalma sorunum yok evet sürtersem boşalırım ama yine en ölüsü 3/4 dakika sürer 😂 akşam akşam yine çok kötü oldum bak hayali bile hoşuma gitti sana ulaşmam lazım 😂
Erkekler Ne Diyor
vans giyilmis, kalcalar dolgun. erkegi etkilemeyi biliyor. kapali ve canim cekti.
Oo giyimine dikkat ediyosun yani bu Güzel işte, zarif ve şıksın
öncelikle ince çorap her kadında etkiler ama özelikle türbanlılara çok yakışıyor balık etli olman senin düşüncenin aksine bir artı çoğu erkek için yani benim için gördüğümde bana en çok hype çok çekici geliyor o ayakları yüzümde görmek isterdim 😋😋
Herşeyden önce ince çorap her erkekte olduğu gibi tahrik oluşturur genel olarak olmasada çoğu kız bunu tahrik etmek için giyer ya da Seksi görünmek için
Tabiki de etkiler. Ben şahsen türbanlı kadınları daha çekici ve güzel buluyorum. Hatta kot pantolon vede ince çorap giydilermi muhteşem oluyor
Belin ince değil
Türban yeterli 🙈😂💦
He kesin arkadaşın çekmiştir.
Türban hariç güzel.
Bende zaten türbanlı fantezisi var 😂
Ayağını emdiğim ya yerim seni
ayagim terli nylon corapla 😂
Uff daha çok severim o zaman 😘😍😍
hahahaja. balik etliyim ama?
En sevdiğim 😍😋😋😋
hmm. ince corap giyim ozaman
Özelden konuşabilir miyiz Lütfen
Çok iyi ya neler söylemek istiyorum varya
Ben şimdiden etkikendim
corap ve basen iyi mi
Iyi tabi benim tam zevkim
genis ama basen.
Olsun ne fark eder sen kendini beyeniyosan sorun yok
coraplar iyi mi
Iyi tabi sen iyi misin
Offff harika tüm sevdiğim şeyler bir arada.. ;)
Yohh
Evet etkiliyor kulotlu corapa bayılırım 😍
Fotoğraflar sana mı ait
Evet etkiler gerçekten
Evet 😊
sagol.. basen genis. ama
Olsun bişey olmaz 😊
68 kg. coraplar iyi mi
Güzel çorapları severiz 😊
Etkilemek ne kelime çıldırtır
Kalktı 😄
coraplar basenler iyimi
Gayet iyi duruyor çok hoş dimdik oldu😂
hahajja. 68 kg ben. baaen genis ama
Offf diyorum offff seni o zaman rahatça kaldırırım 😂 1 aydır Akçakaledeyim böyle resim atılır mı bak kötü oldum😂😂
hahaha. ayagimda ince corap giymim. ben. millet aziyor yoksa
1 aydır bir tane kız göremedim bence de giyme şu an fenalardayımmm kaç kurtar kendini 😂😂
nasil gormedin ya neden
Askeri Personelim Şanlıurfa Akçakalede sınır hattında görev yapıyorum 😂 malum göremedim senin de resmini görünce malum Fenayım 😂😂
ince corap giyim ozaman
Giy o zaman beni yeterince tahrik ettin Zaten çok kötüyüm resmini gördüğümden beri 😂
beni gorursen anam. yandim. makinali gibi
Aynen öyle kaç yani yakalarsam Halin duman 😂
ayaklarimi ve kalcami kurtarimdw
Nereni tutarsam oradan başlarım ayakların kalçan sana ulaşmam lazım 😂
ayaklarima incecorapli haline 3 kez surtsen bosalcan ya
Erken boşalma sorunum yok evet sürtersem boşalırım ama yine en ölüsü 3/4 dakika sürer 😂 akşam akşam yine çok kötü oldum bak hayali bile hoşuma gitti sana ulaşmam lazım 😂
sen bu fotolarla kotu seyler yapmazsin umarim 😁😁
Söz veremem şaka şaka kullanmam merak etme ama birkaç fotoğrafın olsa iyi kullanırdım Ne güzel olurdu 😄
Sen misin bu:)
basenlerim genis ama
Sensen, ve etkilemek hoşuna gidiyorsa ufak tarz değişiklikleri yeterli
Göğüslerin?
yüzünügörsek
Türboşlu orispy