Ben özel günlerde saçlarıma daha çok özenirim. Elbette özenmiş gibi duran, yapımı çok kolay olan saç modelleri de yok değil. Özel günlerin kurtarıcısı oluyorlar resmen :)
Özel günler için pratik saç modelleri hangileri?
Saç modelimin kıyafetimle, tarzımla uyumlu olmasına da özellikle dikkat ederim. Örnegin düz saçlar her kıyafetin üstüne yakışmıyor, özellikle boğazlı bir şey giyiyorsak ya da yakası kapalıysa saçları toplamak gerekiyor.
1. Yapımı pratik topuz saç
Yapımı pratik topuz saç
Topuz saçlar klasik kıyafetlerle muhteşem uyum sağlıyor. Daha salaş giyiniyorsanız, dağınık topuzları tercih edebilirsiniz.
2. Pratik doğal dalgalı saç modeli
Pratik doğal dalgalı saç modeli
Doğal dalgalı saç modelini elde etmek için maşayla gelişi güzel sarıp, geniş tarakla taramak yetiyor. Sonrasında kıyafetinize göre saçlarınızı toplayabilir, tokalayabilir ya da salabilirsiniz.
Örgüler özel günlerin kurtarıcısı oluyor. Hem klasik hem de spor görünüm yakalayabiliyoruz. Ben iki yandan balıksırtı ya da bu şekilde taç örgü tercih ediyorum.
Dyson Airwrap saç şekillendirici de özel günlerin kurtarıcısı oluyor :) Özellikle hacim veren fırça başlığı sayesinde ince telli saçlarınızı 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde canlandırabilirsiniz :) Aynı şekilde düzleştirmek, bukleler elde etmek ve şekillendirme öncesi kurutmak için başlığı da bulunuyor.
Airwrap başlıklarını kullanmak için saçlarınızı tutamlara ayırmak yetiyor :) Yüksek basınçlı hava akımını kullanarak coanda etkisi yaratıyor ve saçları kendine doğru çekip sarıyor. Tüm bunları da aşırı ısı olmadan yapıyor, ısıyı sürekli ölçüp kontrol altında tutuyor ve saçlara zarar vermiyor :)
He bir de karşı cinsten bir insana ne olursa olsun özellikle fiziksel olarak bir şiddete maruz bırakan ibnelerin kafasına çuvalı geçirip hadım etmeye götürürdüm. Böylece beyin ölümleri gerçekleşirdi dolaylı olarak :)
kurtarıcı saç modelim şu;1-önden sakal gibi bir kaç tanesini birbirine bağlayıp geriye atıyorsunuz2-şişeyi kapağına doğru giden boğumdan kesiyorum içine saçımı dolayıp koyuyorum fön makinesinin ince ucunu şişenin ortasından bir yarık açıp oraya koyuyorum sonra çalıştırıyorum o içerde dönüyor dönüyor dönüyor sonra çıkardığımda dalga dalga oluyor saç spreyi bitti (maşam var ama saça çok yüksek ısı uyguluyor ve yakıyor o yüzden hep kullanmıyorum)3- bazende sadece tarayıp çıkıyorum ya
En İyi Cevaplar