Acnemix Jel sadece sivilcelere mi iyi gelir yoksa siyah noktalara da iyi gelir mi? Acnemix Jel kullananların yorumları neler?

Acnemix Jel sadece sivilcelere mi iyi gelir yoksa siyah noktalara da iyi gelir mi? Acnemix Jel kullananların yorumları neler?

Acnemix özellikle sivilce ve siyah nokta problemleri yaşayanlar için bir kurtarıcı. Ancak kullanacak olanların kafasında bu ürün gerçekten işe yarıyor mu, nasıl kullanılıyor gibi soru işaretleri var. Gidermeye çalışalım :)

Acnemix içeriğinde bulunan etkili maddeler sayesinde sivilce ve siyah nokta sorunlarına karşı oldukça etkili bir çözüm. Özellikle benzoil peroksit içerdiği için ciltteki fazla yağı kontrol altına alır ve tıkanmış gözenekleri açar. Siyah noktaların azalmasına yardımcı olur. Acnemix'in siyah noktalara olan etkisinin kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

Acnemix genel olarak noktasal tedavi için tasarlanmıştır yani sadece problemli bölgeye uygulanmalıdır. Tüm yüze yaygın bir şekilde uygulanması özellikle hassas ciltlerde kuruluğa veya tahrişe neden olabilir. Ürünü kullanmadan önce küçük bir cilt alanında test etmek faydalı olacaktır. Eğer cildiniz ürüne iyi bir tepki verirse problemli bölgelere düzenli olarak uygulayabilirsiniz.

Acnemix aslen sivilce tedavisi için geliştirilmiş bir topikal kremdir. İçeriğinde bulunan benzoil peroksit sayesinde cildin yağ dengesini sağlar ve bakteri oluşumunu önler. Bu özellikler sivilcelerin oluşumunu engellemenin yanı sıra mevcut sivilcelerin daha hızlı iyileşmesine yardımcı olur. İnflamasyonu azaltır ve ciltteki kırmızılığın ve şişliğin hafiflemesine destek olur.
İçerisinde etil alkol olduğu için sürdükten sonra asla ama asla güneşe çıkmaman gerekiyor cilt kızarır ve leke kalabilir. En az 1 ay kullanmak gerekiyor, geceleri tek tabaka halinde sürülmesi lazım ayrıca cildin fazla arındırılmaması gerekiyor çünkü cildi tahriş edebiliyor. Bir uzmana danışmadan kullanmanı tavsiye etmiyorum. :)
Iyi geliyor bir ara kullanmistim ihmal etme ama duzenli kullan
Sivilce sorunum için Acnemix Jel kullanmıştım. İzlerini tamamen geçiriyor, yalnız Acnemix Jel kullanırken dikkat dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var. Tamamen ince bir tabaka halinde sürmek gerekiyor. Kullanmadan önce yüzü iyice ılık su ile durulamak gerekiyor. Yani Acnemix Jelden en iyi etkiyi görebilmek için temiz yüze uygulanmalı. Ben sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullandım.
Acnemix Jel akneler için kullanılıyor. Kullanım süresi içerisinde siyah noktaları da engelleyecektir. Fakat siyah noktaları geçirmek için en iyi yol, siyah nokta bantları kullanmaktır.
Merhaba peki ne kadar suredir kullandiniz bu sonucu alabilmek icin
Siyah noktalar için bantlar var gadası ben onu kullanıp memnun kalmıştım bunların yan etkisi olabiliyor onu göz önünde bulundurarak almak gerekiyor
Cevap
8Cevap
pek bilindik bir marka değil gibi kullanma
Merhaba!
Ürünün içeriğini tam olarak bilmiyorum lakin; bilinmiş bir marka olmadığını söyleyebilirim. Daha tanınmış markaları tercih etmelisin.
İyi günler!
Ben Cleocin T diye ilac kullanmistim o daha cok ise yaramisti. Doktoruna danisip kullanabilirsin 😚
Doktorum yazmıştı bu kremi bana da ise yarıyor ama aşırı derecede siyah nokta çıkarıyor felaket şekilde bir de siyah nokta derdi çıktı başıma cenemde, dudak üstünde hep siyah noktalar çıktı
Eskiden kullandım yüzde kurumuyo gece yatarken rahatsızlık veriyor yastığa yüzüm yapışıyordu sjshas
Lanet jel nevresimimi soldurdu
ismini bile yeni duyyorum hiç bilmem böyle şeyleri
Bir işe yaramadı bende
Siyah noktaya bant al krem sürme
parana yazık bunların hiç bir faydası olmaz.
sivilce için o jei. siyah noktalara pek etki etmez
hiç faydası olmaz haberin olsun
sivilce için
Hiç kullanmadım
Gelir
Çok iyi gelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?