arkadaşlar yüzümde sivilce ler vardı ve doktora gıtttım acnemix jel ile bir krem daha vardı fakat 3 gun oldu acnemıx jel cok fena yapıyo yha kızartıyo sızlıyo kaşınıyo fılan neden boyle yaptı ılk bas olur mu boyle seyler sonradan gecer mı nolur bı bılgılendırın beni.
Cevabın nedir?
+1 yılAcnemix jel nedir, ne için kullanılır?

acnemix krem Acnemix krem, sivilce sorunu olanların adını mutlaka duyduğu kremlerden biridir. Acnemix krem sivilce tedavisinde kullanılan bir kremdir. İçeriğinde bulunan etken maddeler sayesinde ciltteki bakterileri öldürür. Böylece yeni sivilce oluşumunu önler. Ayrıca aşırı yağlı ciltlerin yağ oranını azaltır. Sivilce izlerinin geçmesini sağlar. Akne sorunlarını ortadan kaldırır.
Acnemix jel nasıl kullanılır?

acnemix jel kullananlar Acnemix jeli öncelikle mutlaka doktor tavsiyesi ile kullanmanızı öneririm. Aksi halde cildinize fayda sağlayacağına zarar verebilir. Doktorunuzun önerdiği Acnemix kremi sabah ve akşam, temiz yüzünüze sürebilirsiniz. Bu kremi özellikle sivilcelerin üzerine uygulamanız öneriliyor. Jelin kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra yüzünüzü ılık su ile temizleyin.
Acnemix jel kullananlar sivilce bu kremin etkisini çok beğeniyor. Sivilcelerden kurtulmak için her yolu deneyenler, bu kremin bir mucize olduğunu belirtiyor. Acnemix kullananlar sivilcelerin ciddi anlamda azaldığını dile getiriyor. Düzenli kullananlar genel olarak memnun kalmış durumda. Ancak çok az da olsa cildine iyi gelmediğini belirtenler de var.Acnemix yüzde tüylenme yapar mı?

acnemix yüzde tüylenme yapar mi Acnemix yüzde tüylenme yapar mi sorusuna dermatologlar yapmaz cevabını veriyor. İçeriğinde buna neden olacak bir madde olmadığını belirtiyorlar. Bu nedenle uzmanlar acnemix jeli kullanırken tüylenme sorunu hakkında endişelenmeye gerek olmadığını dile getiriyor.
Acnemix jel fiyatı ne kadar?
Acnemix jel eczanelerde satılmaktadır. Satış fiyatı ise 48.07 ₺ olarak belirlenmiştir.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kullandım bu ilacı. Benim tüm yüzümde gıkımda ve boynumda Okan'lar çok sivilce çıktıki anlatamam. Lazer yaptırdım ertesi gün uyandığımda tüm kıl köklerim yerini sivilceye bırakmıştı. Doktorum kıl köklerimin iltihap kaptığını bundan dolayı olduğunu söyledi. Önce aknefloks verdi ama hiçbirine yaramadı tekrar gittim annemiz jel verdi. Yatmadan önce sür yarım saat sonra yıka ve uyu dedi. Allah acnemix jeli icat edenden razı olsun 1 haftada %80 azaldı 3 hafta sonra bişey kalmamıştı. Bende de kuruluk oluyordu kaşınma kızarma oluyordu ama bu normalmiş. Bana yanına nemlendirici olarak Hametan krem verdi. Çok kuruyunca onu kullandım. Yansa kaşınsa bile yarım saat sürüyor dayanılabilir bence.
613 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsivilce olan yerlere
Cevap sahibi+1 yılaşırı bir beyazlama olmuyor sadece lekeler azalıyor bende sorun olmadı ben nerde sivilce varsa oraya sürdüm
- +1 yıl
Banada doktorum acnemixs jel verdi aksam sürdüm 20 dakika brkip yüzümü duruladm Yüzüm kızardı kullamaya devam ediyimmi kaç dakika klmasi...
Cevap sahibi+1 yıldevam et normal kizarmasi. yıkadıktan sonra bebeklerin pisik kremlerinden veya hametan nemlendirici kullanabilirsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim yüzümde kac saat kalmalı peki onu ogrenebilirmiym
- +1 yıl
@Kararasgamze sabah kalkinca bol suyla yika kalkana kadar kalmasi gerekiyor benim tek sikaywtim penye ve yastigimi soldurdu hep cope gitti esyalarim ve yuzum de yanmalr ve kizarmalar var ve 12. Gyndeyim Şu an ilk iki gun bisey ykdu devam ederse doktora gidecegim pek begenmedim ben.. hep artik icindeki madde neyse kiyafetler soldu
- +1 yıl
- +1 yıl
@senaaa08 olabiler hsdjjsdh bnde etkisi çok iyi oldu
- +1 yıl
@Kararasgamze ince bir tabaka sür tamamen kuruduktan sonra ılık suyla yıka. sürüp uyuma sakın cildini acayip tahriş eder.
Acnemix jeli ilk kez duyuyorum, Ama kizim icin, Dr, un yazdigi son ilacin adini size verebilirim. Denemenizde fayda var, ozelden sigortadan yazdirmadan alirsaniz, 38.- tl civari, ama 1-2 tl oyanayabilir. Bir kati macunumsu koyu kivamli bembeyaz bir karisim, icinde 2 minik tupu var, bunlari krem kutusu gibi olanin icine dokup, minik spatulasiyla iyice karistiriyorsunuz. ve sonuclari, mucizevi, kizimda muuhus bir iyilesme, ve nerdeyse, sivilcelerinde, gozel gorulur azalam hatta yok olmaya sebep oldu, Yalniz bastan soyliyim, onunkiler, daha cok cene ve yanaginin alt kisilarindaydi, agirlikli olarak, Butun yuzune yayilmis degildi. Benzamycin Topikal jel...:) Bir deniyin isterseniz...
317 Yorumla
Soran+1 yılben bu kremı onceden kullanmıstım :) ama tekrardan cıktı bu acnemıx de onun aynısı gıbı bısey karıstıroysn fılan kokusuda benzıyo pekı kızınızınkını de kızarttı mı
- +1 yıl
Eger acnemix kullanip olagan disi bir durum goruyrsanz yuzunuze fazla suryr olablrsnz agr bir karisim oldugu icin bazi insanlarn cildi hassas olablyr doktora tekrar basvurablrsnz bu konuda bir saglik personeli olrak ilac tavsiye etmyrm arkadaslar raoccat iyi bir ilac fakat her ilac gbi buda zararli o yuzden doktorun tavsiyesine uygun ilerleyin herkese gecms olsun
- +1 yıl
Ben Şu an kullanıyorum sürüyorum sabah kalkınca yikiyorum daha bir kızarıklık oluyor birde hap verdi 2 kutu ilaclarim bitti gittim yine aynilarini yazdı Şu an yüzümde var sürdüm sabah yikayinca kipkirmiziiiiiii
- +1 yıl
@BaşaBela177 sivilcelerini geçirmede etkisi oldumu? şu an sivilcelerin ne durumda?
- +1 yıl
sivilcelerini geçirmede etkisi oldumu? Ve ne kadar sürede geçiriyor?
- +1 yıl
@Iremnuruz merhabalar daha önce bahsettiğiniz ilaçı kullandım hala da kullanmaya devam ediyorum iki tip kullanımı bulunmakta genelde doktor yüzünüze nasıl tarif ederse öyle kullanmanızda fayda var eğer sivilceleriniz büyük ve irinli ise tüpleri larıştırarak kullanmalısınız fakat eger irinsiz ve yüzeysel sivilceler çıkarıyorsanız tüpleri hiç karıştırmadan sadece büyük kremsi kısmı kullanabilirsiniz. Yüzde kızartma yapabiliyor bu tamamen kişinin cıldıne baglı eger sizde kızartma yaptıysa bırakmanızı tavsiye ederim aslında. Ben acnemix 'i sürüp uyuyanlardanım ama kişiden kişiye yarım saat tutup sonra yıkayanlar var ben sürdüm uyudum bir şey olmadı. Doktorumdan memnunum isterseniz size doktor önerisi yapabilirim.
- +1 yıl
Bende acnemix ilacını kulanali 3 4 ay oldu neredeyse ve 2 kutu bitiridim anlimda kocaMan sivilceler vardı ne kulansman geçmiyordu ilk kullandığım günlerde yanma felan olmamıştı bende sürüp yatıyordum sabahta yıkıyorum ve anlimdaki o sivilcelerin geçeceğine inanıyordum ki 3 4 ay sonra kullandığımda o kadar etkisini gördüm ki size anlatamam anlimdaki o sivilceler gitmişti yani inanamiyordum ve şu an hayla da kullanmaya devam ediyorum bugün gidip 3. Kutu ilacı aldım 2. ci bitmişti o kadar etkili bir krem ki kulanmanizi aşırı derecede tercih ederim şu an yüzümde sivilce yok ama lekeler var onlar için de bir çözüm bulamadım eğer lekeleri geçiren etkili bir maske biliyorsanıiz bana ulasiabilirmisiniz.. 😏
- +1 yıl
bende kullandim benimde yüzüm şisti ne yapcam bilmiyom
- +1 yıl
@Melisakpn Farmasi cay ağacı serumunun kullan
roaccutane çok tehlikeli karaciğer fonksiyonlarını bozuyor. hatta ilaç yazılırken doktor size bir kağıt imzalatıyor zararlarından sorumluluk almamak için. acnemix ile benzamycin aynı ürün, bu tarz ürünlerin yapması gereken şey bu zaten cildi akneden temizleyebilmek için. tedavi 2 aydan sonra gerçekten esas etkisini gösteriyor. Bilmeyenler lütfen yanlış yönlendirmeyin. Sağlık önemli sivilce yüzünden karaciğerinden olursun
10 Yorumla
Bu sivilceler sadece kızların sorunu degil ben de ürün hakkında yorumum bulunsun dedim bu jel gerçekten ağır bir jel doktorum ilk kullandığında yanma kızarıklık gibi şeyler olabilir dedi korkma cilden cilde değişir bu zaten kiminde hic olmaz kiminde az olur sadece acnemix vermedi yanında differin verdi gece yatmadan önce kullanıyorum bir gun differini diger gun acnemix'i kullan demişti ben gayet memnunum
34 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim aynı reçete bugün banada yazıldı nasıl etkisi oldumu, kaç ay kullandın?
- +1 yıl
Kremin kıvamı sizdede pütür pütür müydü
- +1 yıl
@sorusormayageldiim evet putur putur oluyor
- +1 yıl
@sorusormayageldiim içine döktüğün malzemeleri dökerken aynanda karıştırırsan pütür pütür olmuyor ben ilk aldığımda ilk malzemeleri içine döküp sonra karıştırmıştım pütür pütür olmuştu ama hem döküp hem karıştırırsan olmuyor öyle
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
8Cevap
+1 yılSon 2 yıldır sivilce sorunu yaşıyorum ilk başlarda küçük küçük çıkmaya başladılar pek önemsemedim sonra rahatsız edince aile hekimine gittim bana imex krem verdi. Lanet olsun keşke hiç kullqnmasaydim dediğim krem kas ortamdaki sivilceleri alnıma dağıttı ve artık sivilcelerim daha çoktu. cildiyeye basvurdugumda bana azitro hap ve acnemix verdi yanında bide yüz yıkama jeliyle beraber kullandım 2 haftada sivilcelerimin %80 i gitmisti sönük tü hale gelmişti hepsi 3 ayın sonunda kullanmayı bıraktım ve 2 ay sonra tekarladi doktorum bana yine acnemix i yazdı her kullandığımda skvilecelrimj geçiren bir jel ama bıraktığın an hemen sivilceler tekrar çıkıyor son 2 yıldır sivilcelerimle boğuşuyor um her cogaldiginda acnemix alıyorum yaklaşım 9 10 kutu aldım son 2 aydır karma cildimde t bölgesi sivilcelendigi için bugün tekrar aldım kısır döngü haline geldi bıraktığında sivilcelerin çıkıyor 3 ay kullanıyorsun geçiyor tamamen ama tabi cildi de kurutuyor aşırı tahriş ediyor geçici bir tedavi bir kere kullanan bir daha bırakamıyor tekrar kullanmaya mecbur kalıyorsun. Cildim hassas olduğu için sürmek istemiyorum ama başka bir tedavi de geçirmiyor sivilceleri.
40 YorumlaAcnemic jel 1 sene önce doktora yüzümde arada svilce çıkıyor ama bu direk yaraya dönüşüyor ve iyileşmiyor diye gittiğimde vermişti ben o zaman 17.5 tl ye almıştım ve her gün yatmadan önce yüzüme sürüp sabaha kadar kalıyordu sabah yıkıyordum ve inanılmaz memnum kaldım fondoten bile sürmüyordum cilt tonum eşitlendi yüzümün rengi açılmıştı bebek gibi olmuştu amma velakin 1 sene sonra yine elmacık kemiklerimin olduğu yerlerde hassasiyet olduğundan kızarıklıklar var şimdi eczaneden yine alıcam bu arada fiyatı 30 a çıkmış😳
65 Yorumla- +1 yıl
Bana doktorum normalde acnemix kremini vermişti ama eczacı kremin piyasadan kalktığını söyledi benzamycin kremini verdi bu remde daha pahalı bir krem almak istemiyorum o yüzden acnemix kremini nerede bulabilirim?
- +1 yıl
@Baharakbass piyasadan kalkmamıştır büyük ihtimalle o eczaneye daha getirmiyorlardır sen çevre eczanelere sor belki oralarda vardır. Ama tavsiyem ki doktorlarda böyle söylüyor yaz mevsimibde kullanma bu kremi çünkü bunkremi sürünce yüzün hassaslaşıyor ve güneş direk yüzüne vurduğunda kremin yan etkilerini yaşarsın
- +1 yıl
@Baharakbass evet bugün bende gittim ve piyasadan kalktığını söyledi son bir tane başka eczaneden buldum daha da kalmadı dedi. Acaba neden piyasadan kalktı
- +1 yıl
@Dilekaktasd kalkmadı 20 gün önce aldm sadece her eczanede bulunmuyor
ben sırtımdaki omuzumda ve kalçalarımda çıkan ve bir türlü geçmeyen sivilceler için doktora gittiğimde aknemix , losyon ve nemlendirici verdi. ayrıca bir de hap verdi. her akşam tok karnına ılacı ıctıkten sonra akşamları aknemix sabahları da losyon olacak şekilde kullandım sivilceleri kuruttuğu ve dökülmesini sağladığı için tabiki kurutup kaşındırıyordu cildimi bunlar olduğunda verdiği nemlendiriciyi sürdüm ve 3 yıldır geçmeyen izler ve sivilceler 1 ayda o kadar çok azaldı ki gayet memnunum yani gerçekten çok iyi bir şey
00 Yorumla
+1 yılgece sürüp uyumayın kullanım talimatında yüze sürüp kuruduktan sonra ılık suyla yıkayın yazıyor. siz sürüp uyursanız cildinizi tahriş eder, uzun süre yüzde kalmaması gerekiyor. beyazlığı görmeyeceğiz şekilde ince tabaka halinde sadece sivilce olan yerlere sürün tam kuruduktan sonra da yıkayın. günde 2 defa sabah ve akşam kullanılıyor. bir de sürdükten sonra güneş ışığına çıkmayın leke yapıyor. ilacı sıcak yerde muhafaza etmeyin ve her kullanımda max 1 dakika kadar karıştırın. umarım yardımcı olabilmişimdir.
340 Yorumla(UZUN OLCAK AMA DİNLEYİN)15 16 yaşından kalma sivilce izlerim vardı sakal bölgesinde Hiç doktora gitmemiştim son 1 sene içinde sivilceler azaldı kendi kendine ama Lekeleri gitmedi doktora gittim aknemix verdi yanında da losyon bide azitro antibiyotik kullandım 3. Haftadayım ilk iki hafta baya bi azaldı bu hafta kurudu bütün akneler Ama Bi kızarıklık var yüzümde ve Çukur laştı yüzüm ezik ezik oldu 1 gün ara verdim kızarıklık geçti ama çukur izleri duruyo 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem İnşallah Daha etkili bi ilaç verir
20 Yorumla
+1 yılacnemix i bende kullanıyorum senin ona alerjin vardır bence derhal doktoruna danış bana hiç birşe yapmadı gayet iyi geldi çok şükür kuruluk yapoabiliyomuş doktorum bana kuruluk yapabilir çok yaparsa derhal kullanmayı bırak bana gel dedi bence derhal doktoruna danışmalısın derim
10 Yorumla
+1 yılbende kullanıyorum o kremi canım. ilk 1.5 aydan önce kaşınıyor dökülüyor pullanıyor falan ama 1.5 aydan sonra muhteşem bir değişim oluyor cilt yumuşak ve pürüzsüz oluyor. Şimdilik kuruluk için hafif nemlendiriciler kullanabilirsin çok fazla sürmeden.
2.5 aydan sonra sivilceler gidiyor gerçi benimkiler çok azdı sivilcem beyaz beyaz lekeler vardı seninkini bilmem en iyisi 3 ay sabret sonucunu görürsün canım :))01 Yorumla
+1 yılYa bende aldım ilk defa kullanicam karıştırdım buzdolabına koydum bir kaç saat durdu şimdi kullanicaktim baktım pütür pütür olmuş ve çok sıvı. Yaz ayındayız bozulmasını istemiyorum aama acaba dışarıda mi tutmalıyım nasıl düzelir bu krem?
02 Yorumla- +1 yıl
Çözümünü buldun mu
- +1 yıl
Her kulaniminda karıştırman gerekiyor surmden önce ben dolapta unutmuşum kremin o çok sıvı yapısı gitmiş bozuldu diye çok korktum ins bozulmamistir dipnot: buzdolabindan kesinlikle çıkarmayın
+1 yılGunduz surme gece surulmesi lazim isik falan olmiycak guneste benzamiycin bu isin zirvesiymis en ağır ilaclardan biri yani bende kasinti yapti 1 aydir kullanmiyordum ama kullananlar 1 2 seferdne sonra duzeliyor diyor
02 Yorumla- +1 yıl
@Oğulcanb1 guneste oldugun icin mi oldu hic bilmiyorum bende yara olmustu sene n iyisi bir doktora git ya da tanidigin doktor varsa wp den foto at
+1 yılBende kullanmaya başlayalı 3 hafta olacak doktor bana kesınlıkle gece yatmadan önce sür hıc bır sekılde ışık gormıcek telf ışığı dahıl dedı ben sürüp uyudum ama her gece sürmüyordum bır gun arayla sürdüm cok gızel bırsekılde sivilceleri kuruttu ılk gun kasıntı yaptı sonra oda gıttı yüzümü aydınlattı eşim abla sen bı güzellesmıssn dıyorlar 😉 ben hıc bır sekılde fondöten kullanmıyorum güneş kremı ve nemlendırıcı kullanıyorum cok mükemmel bı yüzüm yok ama aknemıx sayesınde fondötene veda ettım
20 Yorumla
+1 yılBen acnemix jeli 1 aydır kullanıyorum her yolu denediğim ama bir türlü geçmeyen sivilcelerimi 2. Haftaya kalmadan geçirdi izlerlede baya faydası var ben çok memnunum kükürtlü sabunla yüzümü yıkadıktan sonra sürüyorum biraz kuruluk oluyor ama değer bence
00 YorumlaBen kullandım yüzüme bir kaç defa sürdüm 3. günde falan sürdüğümde yüzüm resmen alev aldı hatta gece kalktım yıkadım 19 dk olmadan ama 1 hafta içinde cildin alışıyor 1 ay bile olmadan tüm siyah noktalarımı sivilcelerimi silip süpürdü geçti diye bıraktım sonra jeli sonra tekrar yüzüm aynı oldu demekki bir kaç ay kullanmak gerekiyormuş
00 Yorumla
+1 yılBende dün doktora gittim acnemix yazdı yanına da bir hap yazdı antibiyotik ayriyeten franboğazlı sabun Bugün ilk günün sabah kalktığımda yüzüm kıpkırmızıydı ve hala öyle aşırı derecede kaşınıyor ne yapayım ben bilgi verin lütfen kullanmaya devam ediyim mi
20 Yorumla
+1 yılBende acnemix'i kullanıyorum 1 aydır ve çok memnunum ilk günlerde yüzde yanma ve kızarma vardı ama sonra yüzüm alıştı ve sivilceler tamamen yok oldu tek eksisi kullanmadığında sivilcelerin eskisinden çok çıkması yağlı bir yüzünüz varsa fazla kurutmaz ama yağlı değilse nemlendirici kremle çözebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBen de su an kullanıyorum çok kuruttu cildimi ama bir ay boyunca kullanmamı söyledi dr bekliyorum bakalım. Bide karışım pütürlü bir halde her kullandığımda karıştırmama rağmen pürüzsüz olmuyo Onun bir zararı olur mu merak ediyorum bilen varsa aydınlatsın lütfen 🤗
22 Yorumla- +1 yıl
Malzemelerini dökerken aynanda karıştırdığın zaman pütür pütür olmuyor
- +1 yıl
Bnmde aynı şekildeydi zararı yok :)
+1 yılhayatimda kullandigim en etkili ama bir o kadarda igrenc bir ilacti o kadar pisman olmustum ki kullandigima sonradan baska kremlerle daha iyi sonuc aldim...
01 Yorumla- +1 yıl
pardon neden pişman oldunuz
+1 yılDoktorum bana önereli yaklaşık 2-3 hafta oldu ve sivilcelerim hızla kuruyup yok olmaya başladı. Evet oldukça kaşındırıyor fakat yok olmasını gerçekten istiyorsan katlanmalısın kızarması da geçmeye başladığının bir göstergesi endişelenme bence başta olur normaldir :)
11 Yorumla
+1 yılErgenliği atlattıysan bu krem ile kurtulduysan yoı denecek kadar azalır, ergenlikteysen yağlı yememeye dikkat et yine azalacaktır. deneyip gördüğüm krem: acnelyse
11 Yorumlateşekkürler
Merhaba bende yani kullanmaya başladım acnemixi ikinci günüm. İlk gün yanma yapmamıştı ama bugün surdugumde yapti. Sizin paylasiminizin üzerinden bir ay geçmiş sonuçlarını paylasabilir misiniz? Yandığı için kullanmaya devam etmek sakıncalı mi yoksa normal mi?
00 Yorumla
+1 yılBazıları düz ciltte çukur oluşturabilir ilk önce cildiye alerji ve iç organlara zarar verip vermemesini sorun
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bugün doktorum bu ilacı verdi jel kıvamı yok pütür pütür sizinde böylemiydi
20 Yorumla
+1 yılBen 16 yaşındayım yüzümde parazit ve çok sivilce var imex gibi ilaçlar kullanıyorum doktora gittiğimde acnemix verdi kullanıyodum kuruttu sivilcelerimi son kez kullanımımda derimi kabarttı ve soydu çok kullanımında cilde zarar veriyo
10 YorumlaDoktor bana da bu kremi yazdı. Yalnız uyardığı şey çok güçlü bir krem bu yüzden az miktarda sür ve gece sür. Yani güneş görmemesi lazım. Çok iyi bir kremmiş. Bence bir de o şekilde kullan. Çok geçmiş olsun.
10 Yorumla1 haftada yüzümdeki sivilceleri söndüren mucizevi krem. 2 senedir kullanıyorum artık yüzüm alıştığından mı nedir etki etmiyor. Başka bir ilaca geçeceğim. Belki bir süre kullanmayıp tekrar başlayabilirim.
00 YorumlaKızlar lütfen yardım edin benim acnemix kremim bitmişti bayadır kullanmıyordum buzdolabında muhafaza ediyordum şimdi de dibinde kalmıştı süreyim dedim yüzümde kızarıklık fark ettim yıkadım şu an suratım kıpkırmızı leke kalır mı diye korkuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Şu an aynı durumu yaşıyorum, sonra ne olduğunu paylaşır mısın? Bir şey olacak diye korkuyorum
arkadaşlar sivilce için sakın ilaç kullanmayın derim karaciğerini seven kullanmasın sivilce elbet gecer ama karaciğerinizi birdefa küstürdüğünüz zaman birdaha barışmaz benden söylemesi ben ucuz kurtuldum sizde aynı duruma düşmeyin lütfen!!!
01 Yorumla1 aydır kullanıyorum gayet güzel sivilce birakmadı yanma ve kuruluk yapmıyor yanında hametan kremle beraber kullandım. Cok faydasini gördüm
10 YorumlaBende acnemix kullaniyorum sivilceler gecti sayilir fakat izler var nasil gececek onlar bilen var mı
13 Yorumla
+1 yılBen 15 yaşındayım ve doktor bunu kullanmam önerdi. Ve akşam sürüp sabah yıkıyorum. Yani ilacın üstünde yazan bu doğru mu yapıyorum
01 Yorumla
+1 yılAcnemix jel ile 1 haftadır kullaniom ama yanaklarim aşırı kurulmaya başladı ve yanıyor normal mi acaba
00 YorumlaBende Şu an kullaniyorum 3. gunundeyim kizartiyo ama normal bence kurutuyo Şu an acnemixi gece kulaniyom sabah yikiyorum doktir bana oyle dedi
00 YorumlaBn de kullandim ilk bastalarda boyle oluyo bir sorun olmaz korkma sivilce cikarttigida hepsini cikartip bita cikmasin diye sonra hepsini kurutuyo
00 Yorumlabende yenı aldım surdum kurutma yapıyor ama leke gecmez ancak lazer yontemı ıle leke gıdderılır
11 Yorumla- +1 yıl
benim cildim yağlı ciltlerden doktor bana bu ilacı verdiğinde yanında bir antibiyotik bir de leke oluşmasın diye güneş kremi verdi leke için olanından
Bu ilaç kaç günde bir kullanılıyor her gün mü kullanmalıyız
00 YorumlaYa ben bunu doktora gidip yazdırabiliyomuyum hastanede
00 Yorumla
+1 yıl3 haftadır kullanıyorum son iki gündür yüzümde kızarıklık var bugün de şişti napmalıyım
00 Yorumla
+1 yılya ben buzdolabina koymadan once gayet krem gibiydi koydum sulanmış bir sey olur mu
11 YorumlaYan etki yapiyor yuz kizattyor kotu bisey o
03 Yorumla- +1 yıl
Ben yeni kullanmaya başladım. Daha önce teyzem kullanmış, ona da yan etkiler olmuş ama sabretmiş bırakmamış şimdi Maşallah yüzünde sivilce diye bişey yok. Sabır gerektiren bir tedavi süreci var.
- +1 yıl
@Bayanormancı gercekten bir ise u karisim ya bende basladim ama korkuyorum
- +1 yıl
@Bayanormancı daha çıkmuyor mu sivilcesi ben benzamycin kullandım bir ay boyunca doktor kullanıcaksın demişti kullanımı bıraktım tekrar çıkmaya başladı ve bu kullandığım krem pahalı bir kırem ömür boyu kullanamam diye daha almadım şimdi yeni çözümler arıyorum
+1 yılraoaccutane kullan kesin çözüm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcnemix kullanınca midem bulanıyor normal mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma bence
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi