Çok duydum bugün denemek için aldım, benim cildim sabun kullanınca önce aşırı kuruyor sonra feci bir yağ atıyor. Bu doğal sabunlarda bile öyle oluyordu :/ Velhasıl, kullanan ve faydasını/zararını gören var mı?
Bu zararlı yahu, hurma asidi, Edta nedir? Edta çok zararlı bir kimyasal madde diye biliyorum. Onu da geçtim Parfüm var. Ayrıca sabunların genel özellikleri cildi kurutur, sabundan sonra ki yağlanma cildin doğal reaksiyonu, ne kadar kurursa cilt o kadar yağ üretir. Yağı önleyemezsin, önlemek istiyorsan sabundan sonra nemlendirici veya vazelin sür bir süre sonra elini yüzünü yıka.
Evet, sabun diye neler neler satılıyor. İçeriğine bakmadan abur cubur bile almam. Özellikle Hatay'da üretilen sabunların %99.9u tamamen kimyasal sahte içerik. Kimyasal olmayan doğal sabunlar da cildi kurutuyor her halükarda.
EDTA İnsan Sağlığına Etkileri Nasıldır? EDTA cilde temas etmesi durumunda ciddi derecede göz tahrişine neden olur? EDTA nın ellere temas etmesi durumunda da tahrişlere neden olur. En ciddi problemlerden bur tanesi de EDTA’ nın göze temas etmesidir. Vücudumuzun herhangi bir yerine EDTA temas etmesi durumunda bir kaç dakika su ile yıkama yapılması gerekmektedir. Bunun sonucunda netice alınamaz ise tıbbi destek alınmalıdır.
Yani açıkçası çocukken hayal meyal hatırlıyorum bizde köyde inekler eşekler atlar vardı ineklerin yavruları süt içiyorlardı tamamda at ve eşeklerin yavruları doğduktan sonra otlanıyordu hemen. Bunu kimseye söylemeyin insan içine çıkamam. :d
Ben takılmam ona buna ben aktardan alıyorum özel bilindik yer Doğal sabun keçi sutlu herneyse Kozmatik olan yerden awm den bakkaldan vb yerden alınmaz doğal ürünler Aktardan al
En İyi Cevaplar