1-Ben genis omuzlu
Omuz çevresi :98
Göğüs çevresi:96
Bel çevresi:66
Kalça çevresi 98
2-o
Omuz çevresi: 86
Göğüs çevresi 82
Bel çevresi 67
Kalça çevresi 98
aynen öyle ama omuzları geniş belleri ince olanlar daha Seksi yani baseni geniş olsa bile ama omuzların çokmu dar seninki birde kambur gibi yürüyen kızlar var
86 cm omuz genişliği ama basen 98
Bir arkadaşım var omuz genişliği 98 basen genişliği de 98 ve onun kalcasi çıkık dik yuvarlak
bişy yapamıyorsan omuzunu geniş gösterecek şeyler giy yaşın kaç bu arada
23 y
arkadaşın pek dikkat çekmez aynı olduğu için ama sen dikkat çekersin kalça ön plana çıkar çok kötü bişy değil ama işte çok bakan olur yani fazla detaya girmiyim şimdi ama
yazarmısın bana
Hangimiz yazalim
soran yazsın
gizliliği açıyımmı yazarsan
omuzları geniş beli ince deyince kornet dondurma gibi birsey canlandı zihnimde 😂
Bence kendi fiziğinle mutlu ol
Kornet dondurma alti da ince kum saati dusun sen omuz genis kalca omuz genisliginde bel ince ama bir de beni dusun ust ince alta kocaman got eklenmis gibi
bence senin fiziğinde haytflanacak birşey yok..
😏bilmem
Bence de
:( off
Her kızın kendine göre bir güzelliği vardır takma kafana
Cevap
6Cevap
Sholder pres 3x10
Arnold pres 3x12 10 8
Latereial rais 3x sınırsız
Hergun yap
Uğraşamıyorum ben ya
Keyfin bilir
kalça bence daha güzel
Bir arkadaşım var mesela onunda baseni genis degil yanlardan ama kalçası çıkık ve yuvarlak ve yine beli ince ama omuzlari genis göğüsleri dolgun
Benik basen genis kalcam yandan falan çıkık degil yani
çıkık kalçayı ben sevmiyorum dışarda çok kilolu bir görüntü sunuyor göğüsler orta büyüklükte kalça hafif sert ve azıcık büyük ise idealdir
İnce bel geniş basen hoş görünüyo
Ama. kalcam çıkık degil omuz dar göğüs kucuk evet bel ince de kalca basen de genis
Göğüslerin biraz daha dolgun olsa tadından yenmez bakan bşdaha bakar sana
Cok kötü görüntü oluşturuyo o ya
Yani belim benimde ince duruyor ama göğüs küçük omuz dar bel ve kalça evet hoş da ikisi
Peki kalçası yine büyük olup genis omuzlu dolguk göğüslü birine de ayni muamele yapıyor musun o orantili duruyor ya
Yaaa amaaa yaaa 😂
Arkadaşımın ölçüleri ne biliyon mu omuz 98 göğüs 96 bel 66 Kalça 98
Ahahaahaha nasıl yani
Demi yaaaa
basenli kı iyidir
g*tun cok mu büyük
Ya bak simdi 98 cm de omuzlarim 86 cm bir arkadaşım var onunda basenleri 98 cm ama omuzlari da 98 cm ve cok hos orantili ya
cokta bir fark yokmus ama dolgun kalça hoş görüntü verir orantı standart gelir insanlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar