Geçen seneye kadar biraz sivilce sorunum vardı. Sürekli bir şeyler deniyordum hiç işe yaramıyordu en sonunda saldım , hiç uğraşmayacağım dedim. Ondan sonra kendi kendine geçti :D
Sivilce sorunum yok. Ergenlikte oldu o kadar, sadece arada bir iki tane çıkıyor ama sorun değil. Bu ürünü duymuştum daha önce. Düzenli kullanırsan işe yarar diye düşünüyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Peloid Pelomin kil maskesi kullanıyorum. Cildin yağ dengesini sağladığı için sivilce problemi en aza iniyor. Bunun dışında günlük bakım rutinim de var tabii.
Bu ürünü kullanmıştım, olan sivilceleri yok etme değil de sivilce olmaması yönünde etkisini görmüştüm. Ben limon ve bal özlü köpük kullanıyorum Himalaya'nın. Limon olduğu için aynı etkiyi yaratıyor bence.
Bu ürünün peeling i vardı bende çok memnunum o üründen sivilceleri kurutuyordu hemen çok fazla sivilce problemim olmuyor yüzümde ama peeling ini öneririm
Beyaz kil maskesi kullan hem yuzde nem ve yağ oranını dengelıyor sivilce oluşumuna engel oluyor hemde siyah nokta falan kalmıyor aktardan temin etmenizi tavsiye ederim
Bende hicbir ise yaramadi maalesef umarim sende ise yarar pek sivilce sorunum yok ama garnierin fircali olan yuz temizleme jeli siyah noktalarima baya iyi geldi
En İyi Cevaplar