Ağda acısına katlanan kızlar dayanıklı mıdır, eski kafalı mı?

Ağda acısına katlanan kızlar dayanıklı mıdır, eski kafalı mı?

Ağdacı kızlar geleneksel klasik kızlardır😘Ama ağdayı kendileri yapmıyorlarsa , illaki ağda diyorlarsa istikamet bir ağdacı.
Yakın zamanda sosyal medyadasın “Ağdacının itirafları “aldı altında bir ağdacı kadınla yapılan sohpet okudum ne itiraflar cinsel taciz ve 🚾 durumları yaşanıyormuş
acı eşiği öyle mi gelişiyor mental olarak katlanırrsan anca sonra gene aynı acıyı cekecen yanı
Dayanıklı ve salak ulan insan gider markette çalışır yine kazanıp taksitle lazer yaptırır gerek var mı o kadar acıya malzemeye birde yere filan dökülüyor kim uğraşır onunla hem de bitme garantisi yok
Ağda alerjisi olanlar napsin ölsün mü heryerim kabarıyor kaşınıyor mecburen 4bıcaklı jilet kaymak gibide oluyor valla
Cevap
28Cevap
Ağdacı kızlar geleneksel klasik kızlardırAma ağdayı kendileri yapmıyorlarsa , illaki ağda diyorlarsa istikamet bir ağdacı.
Yakın zamanda sosyal medyadasın “Ağdacının itirafları “aldı altında bir ağdacı kadınla yapılan sohpet okudum ne itiraflar cinsel taciz ve durumları yaşanıyormuş
Bence geri kafalı kendine eziyet çektirenin tekidir. Bu zamana kadar vücuduma hiç sürmedim sürmem de yani günümüzde bir çok olanak varken neden hala kendimize eziyet çektiriyoruz?
@ᗴᔕMERR Öyle mi sanıyosun yani? Oturup sadece bunu mu düşündün erkekler gibi kıllı olucaz? Dışarıdaki hayata bakarsan bir çok insan zaten şu an o dediğin sağlık problemlerini yaşıyor vardır bu gücü kuvveti de onun Allah kolaylığını verir onun da rahat ol sen. Yeter ki sağlıklı ol şükür et. O ayrı bir konu da mesela bir çoğu insana bugün sor jilet sertleştirir ve kalınlaştırır sıklaştırır diye bilir eskilerden beri ama öyle değil tamamen insanlarımızın net odaklanmışlığındandır bu düşünceler..
@ᗴᔕMERR İyi sen böyle düşünmeye devam et o zaman ya da bir hastaneye git gör hastaları da canlı tanık ol
en saçma soru seçsinler bunu geri kafalı ne demek ya
Eski kafalılık jilet kullanmaktır. Erkekler için üretilen hiç temiz, sağlıklı sonuç vermeyen ve kısa vadede iş gören bir şeyi savunanları anlamıyorum.
Dayanıklıdır, epilasyon parası yok, jilette tam temizlemiyor ne yapalım?
ağda acısına dayanacak kadar dayanıklı olan ayrılık acısına bile dayanır
Ben normal doğum yapmış bir insan olarak ağda acısına dayanamıyorum..
Yemişim aşk acısını! Sen hiç koşarken ayak serçe parmağını sehpaya çarptın mı?
Erkek kıllı olur diyenleri umursamayın. Kadında erkekte bakımlı olur.
Bence akılı dır karşı cinsine güzel bir şekilde karşılamanın nesi geri kafa
Ağdayı tercih ediyorlarsa kendi tercihleri. Ben lazerciyim
Lazerin yanında ağdanın acısından söz edilemez bile
ben uzun zaman once yaptırırdım hic sorun olmadı bana
Tabiki çok zor. O yüzden daha gençken lazer epilasyonla bitirmeleri ilerisi için daha uygun
Ver parasını yrrrrrrraaaam
Gel yanıma vereyim...
Olmayan ne yapsın yoksa parası lazere epilasyona vericek mecbur katlanacak arkadaslar zamanlada alışılıyo acısına heralde
Yatak acitmiyirsa o hiç acitmaz öyle degilmi kizlar😂
Abi felaket bir acısı var ya ilk kez yaptım bacaklarıma da
Şöyle resimler paylaşmayın beklentiler tavan yapıyor
Bordo berelidir onlar jfnfn
Geri kafalı derken ninelerden kalma sanki ağda
Bunun neyi geri kafalı anlamadım
Kesinlikle dayanıklı:)
Herhalde yani herkes çekemez o acıyı😏
Dayanıklı da ne onu daha ne acı yıkabilir 😂
onceden lazermı var mı bence bakımlı kadındır..
Ağda mı kaldı lazer epilasyon var
tabi kesin dayaniklilar
Ağda en iyisi👌
Temizdir 😃
eski kafalı derken?
Dayanaklıdır
Salajtır
Tabiki dayanikli dir
dayaniklidir ama aci yapyior
tuhaftır :)
Dayanıklı 😂
dayanıklı