AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
Onlar kız siz kadın size kız diyoz kadın diyceksiniz diyosunuz malmısınız
Yoo fistik gibi turk kizlari varr ama onlar niye kekolari tercih ediyorlar
Bir rusla sevişmediysen sen hiç sevişemişsin demektir.
Ne alaka mk
Kabul edin bu konuda onların üzerine yok. Dünyada Rus Türkiyede İzmir
Bende izmirliyim ve İzmirde yaşıyorum ama ruslar yaşlandıkça iğrençleşir
Güzellik çirkinlik farklı konu. Ben cinsel istek ve bu konudaki yetenekleri ile alakalı yazdım. Rus ve İzmirli bayanların seksepaliteleri yüksek.
Cinsel istek Türk kadınlarında daha fazla
Fazla olmasının sebebi genelinin evlenene kadar yaşayamıyor olması. Evlilikten 1 yıl sonra ölene kadar baş ağrısı 😁
Rus değil de alman olsun isterim.
tiple alakası yok. Almanların düzgün yaşam tarzını seviyorum.
Sadece beğeniyorlar ama yine Türk kızlarıyla evleniyorlar.
At gibi fizik.. asiri guzellik.. egosuz yaklasim...
Kolay ve va cabuk veriyorlar eee yurdunun halide ortada
ya yabancıların genleri kalitelide ondan squat götü war..
Neden olacak bizim memlekette nasıl bir ego varsa kırmak mümkün değil
Gittim gördüm anlatılmaz yaşanır ama kendine hakaret etme yetenek meselesi
Trip yok. Dirdir. Yok. Saygi. Sevgi. Var. Cikar. Yok
Vermek istedimi veriyor onlar siz öylemisiniz 40 dereden su getiriyonuz
Verecek se nazlanmaz. Isteyecekse lafı dolandirmaz.
Konuştuklarını anlamıyoruz daha güzel oluyo kafa şişmiyo en azından 😄
Türk kadınları türk erkeklerinin ne mal olduğunu biliyoda ondan😏
kadınlarda yabancı erkekleri beğeniyor
İyi bok yiyor
Komşunun tavuğu kaz gözüküyor ondan
Türk kızları daha güzel bence. <3
Türk kızı bir boka yaramaz ki bide boşa hava peşindesiniz 😂
senin anan nereli acaba
Keşke annemin neslinde doğsaydınız çakma Avrupa kültürü mensupları Avrupalaşmayı g*t Açma zanneden ergenler
türk bayanı gibi kendilerini hint kumaşı sanmıyorlar bu yeterli..
Çünkü bizim kızlar hem çok makyajlı hemde kendini çok beğenmiş
Yabancılar yiyecekleri naneleri bilemiyor ondann
Bence Türkler de de cok guzeller var hatta dunya da guzel kizlar siralamasinda sanirim 19. İdik
beyazlar diye hepsınde sarı merakı var turk kızları cok beyaz olmaz yani genelı
Çünkü bizim kizlar çok şımarık kaprisi hiç çekilmiyor.
Öyle bir şey yok 😅 ama hiçbir Türk kadını ne yazık ki bir Milla Jovovich veya Gal Gadot değil 😅
Anlayamıyorum hiç anlayamıyorum
Çünkü yabancı kuralı yok :D :D :D
türk kızları erkek lerin değerini bilmiyor aşk yerine çile yaşatıyor ondan
Genelleme yapmayın.
Onlarda trip yok dirdir yok..
Duj var ruj var..
Onlarda namus derdi yok kolay veriyorlar ondan
çok Çok kötüsün
asla bizden 100 kat dha namuslular kimse kimsenin karısına yan güzle bakmaz ve sevgilisine asla sokakta dekolte nü gez kimse başını kaldırıp bakmaz bir bizim türkiyede denemek istermisin hele bakalım kaç hacı hoca östüne atlıcak.
Ben kötüyüm siz iyi kalın🥀
Türk kızları fazla trip atiyor bence
Türk kızlarını kolay elde edemediklerindendir
Sizde zenci leri begeniyorsunuz
@sameeeeet34 begeniriz sana mi kalmis?
Kolay elde ediliyorsunuzda mahalle başkası anne baba abi korkusu akşam baban döver seni kız sidikaa
Çam kenarında kediye köpeğe bakar siniz anca @CarolineHalbauer
@sameeeeet34 benim anne baba abi korkum yok merak etme isvicrede yasiyorum...
@sameeeeet34 kediye köpege bakmak türk erkeklerinin isi canim bazen bu damacana olur bazen koyun olur..
@CrolineHalbauer kızdirdimsa Özür dilerim sen ters bisi yazınca bende karşı atağa geçtim
Kaç kaç kaç
@sameeeeet34 bunların seviyesi o zaten nerde tipsiz ezik halklardan insanlar varsa onlara ilgi duyuyorlar
kolay elde edilemiyormuş ulan erasmusta adınız çıkmış yabancılar easy sluts falan diyor ne zoru sadece Türk erkeklerine karşı zoru var bunların
He deyip gececeksin en güzeli 3 saati 200tl zaten
Şu hatunun güzelliğine bir bak ama ya 😍😍
Türk kadınlarıda yabancı erkekleri beğeniyor
Sadece beğeniyor en fazla eğleniyor işte.
Sadece erkekler mi? Ben bile beğeniyorum
Bu kişilikle alakalı genelleme olmamalı
Kesinlikle katılıyorum
Onlarda akıl yok bizleri harcıyorlar 😂😂
Istediklerini çabukça aldıkları için
Çünkü onlarsa ahlak yapısı bizimki gibi değil
Siz öyle sanın Rus kadınları erkeğine en sadık kadınlardır ama erkekleri öyle olmadığı için size öyle geliyor.
Aynen bir tanesi evine temizliğe gelip bütün ihtiyaçlarını (anlarsın ya) karşılarım sadece haftalık 100tlye demişti arkadaşıma
Sanırım internet den filan rus kızlarını araştırdınız. Her okuduğunuz bilgiye inanmayinınız. Aaz gerçeklerle yüzleşin :) @UğurBeg60
Turizm bölgesinde çalışan, çoğunlukla Azerbeycanlılar ve Ruslar ile konuşan ben değilim sizsiniz zaten 😉
@bbeyza0 kesinlille katılıyorum. Çok sadık insanlar o yüzden 18 yaşına gelir gelmez evden ayrılıyorlar çok sadıklar gerçekten
Siz gibi bir erkeğe kapağı atarım çalışır bana bakar diyip evde mi otursun.😏
Ben dersime çalışıyorum tıp için. Bana bok atana kadar neyle ünlendiklerine bakıp biraz araştırma yaparsan eğer sonra seviyeli bir şekilde konu üzerinde tartışırız
Ahahahhahah baaak sen bizim Türk erkeğine. Ne oldu "kadınıma ben bakarım onun çalışmasına gerek yok"dediğiniz klişelere? Neyse bol turizmler sana😊
@bbeyza0 herşeyleri lafta ki zaten onların bakmasına ihtiyacı yok türk kadınının. Asıl onların ihtiyacı var
Bu arada psikoloji bölümünde okuyorum. Geell inşallah 5 sene sonra bir gün kliniğime beklerim.
@Nutellalikornisoon kolay gelsin canım. İyi çalışmalar💜
daimakadin.com/.../
Atatürk'ümün mükemmel sözleri.
@bbeyza0 onu dar kafalılara söyle sen evet. Benim okumamış ya da bir meslek sahibi olmayan kızla işim olmaz ha evlendikten sonra çalışır çalışmaz o ayrı konu çalışmaz oturur evinde ev işini yapar benide karıştırmaz ki karışmam zaten çalışırsa ev işini de yaparız beraber. Benim yapamayacağım ev işide yok 😉
@bbeyza0 sana da bebeğim teşekkürler savunman için
@UğurBeg60 Hadi tamam barış ilan edebiliriz bunun hatrına:)) Yapamayacağın ev işi yokmuş meğer öyleyse tebrik ederim.. Neyse başka memleket için daha fazla kendimi heba edemeyeceğim😁
Benim de Rus kızı ya da başka yabancı kız alacak halim yok Ruslar ın adı çıkmış sadece ondan dedim zaten esmer kızlardan hoşlanırım ben. Barıştık hadi 😊
Ahaha bu bir tuzakdi.. Düştün geçmiş olsun. Ben haklıymışım işte neyse baştan beride hep hakliydim zaten 😂İşte anlayaana. Ama barışa okeyim :)
@bbeyza0 ahahhaha ckskfksmc
Ne alaka yabancı kızla evlenmem dememi ahlaksızlığa bağladıysan senin sorunun.
1) Irkçı değilim ama Milliyetçiyim dir bu yüzden yabancı kızla evlenmem
2) Esmer kızlardan hoşlanırım.
Ama nedense git gide soğuyorum siz gibilerle karşılaştığımdan.
Aa ne tesadüf bende soğuyorum sizin gibiler yüzünden
Ay yok estağfurullah neden ahlakına yorum yapayım tanımadan? Şaka yaptım yahuu. O kadar hırslı bir insan değilim.
Osmanlı Padişahlarına kızardım hep yabancı kadınlarla evlendikleri için. Hak vermeye başladım artık adamlara sizle uğraşmak zor iş. Öte yanda onlar hem daha güzel hem de sizdeki ego, kaprisler yok.
Soğumak sizin tercihiniz.
@BBeyza konuşmuyorum daha da gidiyom git
Doğru konuş Türk kadınıyla. Atam ne güzel şeyler söylemiş senin ettiğin lafa bak. Türk erkekleri diye genelleme yaparak konuşma yapmadım şu zamana kadar yapmamda sen gibi boş değil düşüncelerim
😝😝😝
Amaaan Uğur yine dönüp dolaşıp bir Türk kadiniyla evleniceksin öpte başına koy. Gel birak bu inadı bak benden söylemesi sonra pişman olursun. Yersin laflarini tek tek 😁
@bbeyza0 seni almayacağım kesin hatta sana benzeyenide 😏
Oleyy!.. Bu gururu hak edecek ne yaptim @UğurBeg60
Pp deki sensin sanırım hafızama kazıdım sana benzeyenleri direkt eleycem 😝
Kazı kazı iyice unutmaaa hiiiç 😌
@bbeyza0 takip attım merak etme garantiye aldım 😚
Özentilikten tabikii farklı olmak istiyorlar diye
Ruslarında çirkini var biz daha güzelizz
Rus ları bilmem ama fransız tanıdığım olmuştu
@Viseralı ama genel olarak azeri erkekleri türk erkeklerinden daha yakışıklı
Haklısın yakışıklılar lakin bizim kadar yiğit ve cesur olamazlar.
@Viseralı ola bilirler😉
O zaman teklifim var aralarından o yiğit ve cesur olanları karşıma çıkar yüzleştir. Görelim bakalım kim neymiş
@Viseralı tamam bir kaç arkadaş var iletirim
Bugün ulaşsınlar bana
@Viseralı tamamm söylicem😂
Nerden ulaşacaklar bana tel falan lazımsa vereyim yafa sosyal hesap hatta türkiyede yaşayan varsa adres vereyim
@Viseralı ben burdayım kardaş benden cesuru yok 😂
@Papatyapapatyaa sende geldin tam oldu 😂😂 ikimizi birleştir ortaya cesur bombası çıkar😂😂
1. kadınlara şiddet uygulamam uygulayanı sevmem 2. kardeş değiliz 3. cesur olup olmamayı iyi düşün benim karşımda biraz zor
Beni tanıyan bilir ölümden dahi korkmam varsa elinizde ölümden beter birşey beklerim
Yani eğlenmenize bakın😂
@Viseralı bende korkmam hiç bir şeyden (nedsense inanasım gelmedi)
Kaybedecek yalnız bir şeyim var tek zayıf noktam o da tek bir kişide demem o ki damlaya dmlaya göl olur
@Viseralı cesaretim az korkularımda çok hemde aşırı ama biliyorumki belki onlar zamanla geçicek
Aşk işi zor iş çünkü insanın kaybetcek birşeyi yokken onun için çok kıymetli bir şeyi oluyor onu kendinden bile korumak istiyor Allahtan kimse tanjmıyorda onu Allah korusun tek zayıf noktam.
türk kızları gibi egolu olmadığı için
Yüksekten bakmıyorlar
Buda beğenilmeyecek gibimi :D
Çirkin rus kızı bulmakda zorlanıyorum
Onlar naz yapmadan veriyorda ondan
domuz eti yiyenlerinde köpekleri oluyolar ya bravo
Iyi oku iyi Kizim ben esmer hastasiyim bana latin diyceksin turkmen ozbek diyceksin kore diyceksin burdan sevgilerimi yolluyorum hepsine sevgilim turkmen evlendigimiz zaman senin mutlulugun icin yasiycam dedi ben bu kiza nasil aynisini yapmam benden istedigi maddiyatda 20 gr altin oda aynen soyle soyledi isterken... yaa evlenicez ya insallah dedi ustum bos brakma beni dedi bir cift kupe bir zincir birde bileklik alabilirmisin dedi... aynen boyle... ben bu kizi nasil altina bogmam soruyorum sana o 1 istiyo ben 10 yapicam turkmen halisi getiricem arabanin ustune sermek icyn sirf eksik kalmasin. Ne ugrasicam sizinle yaa allah razi olsun ondan kabul etti beni... turklerde hemen ev var mı araba var mı para var mı... bu kiz benim maasimi tam bilmiyor bilr 8 alitorum 3.5 biliyo araba benim degil biliyo ben bu kizi nasil uzerim eksik brakirim... pis tripliler sizi
Daha iyi ve anlayışlı olduklarından dolayı bence
Türk kadınlarıda yabancı erkekleri beğeniyor
Ruslarda çok fenalar ama
Tavlaması daha basit olduğu için olabilir. 😅
Bence kahverengi saçlılar daha güzel
Sanki Türk kızları Türk erkeklerine çok bayılıyor.
Yormuyor, usandırmıyor, anlamasa da üstelemiyor..
sebebi çok basit soğukta et çürümez😂
ya hu rus hatunlara ben böyle düşüyorum😂😂
Bizi kandiramiyorlar ondan 😊
Ehhhh kokmus seni yaaa kandirip neyapcaz seni tuvalet terligi 😅
Hahah 😂😂
😂😂
Nalan bitek senden ozurdilwrim kirdiysam kirilmisada benzemiyosun ama adamsin bebeto 😅
😉😉